BATISTE "Original" sausas plaukų šampūnas

Šiandien noriu papasakoti apie Batiste originalų sausą plaukų šampūną, kuris man pasirodė tikriausiai vienas geriausių iki šiol mano naudotų sausų šampūnų iki šiol.

Mes niekada nepastebime grožio, nes esame pernelyg užsiėmę, bandydami jį sukurti...

Sausas plaukų šampūnas, nuo pat jo sukūrimo, iki šiol nepraranda savo populiarumo. Tikriausiai šią dieną sunku rasti merginą, kuri nebūtų išbandžiusi šio naujoviško būdo greitai ir efektyviai pašalinti riebalų perteklių ir susitvarkyti plaukus per kelias minutes tada, kai ypatingai skubame. Na o šį kartą, iki šiol nebandytas, tačiau jau labai labai populiarus sausas šampūnas ne tik Lietuvoje, tačiau ir pasaulyje, - iš Batiste.



Produktas: BATISTE "Original" sausas plaukų šampūnas
Gamintojas: "Church & Dwight Uk Ltd" Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: išplauti, išvalyti plaukus sausu būdu
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: gana ilgai išliekantis kvapas
Tūris: 200 ml
Kaina*: 5,79 EUR (19,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Douglas

Ką žada gamintojas: Sausas šampūnas yra greičiausias būdas trinkti plaukus, jų nešlapinant. Plaukai atsigauna, atsiranda švaros jausmas ir gaivus kvapas. Nepakeičiamas kelionėse, atostogų metu.
Naudojimas: Papurkšti plaukus, pamasažuoti pirštų galiukais ir palikti minutei. Iššukuoti. jei yra galimybė, galite išpūsti sausąjį šampūną plaukų džiovintuvu. Tinka visų tipų plaukams prižiūrėti.


Gana paprasta, aukšta metalinė aerozolinio purškiklio pakuotė puošta žalio, balto ir geltono atspalvio juostomis. Nugarėlės pusėje pateikta visa reikalinga produkto informacija, pateikta ir piešta naudojimo instrukcija, į kurią paprasta greitai užmesti akį, jei netyčia pamirštamas produkto naudojimo būdas.

Po matiniu, baltos spalvos dangteliu slepiasi tradicinis, baltos spalvos purškiklis, kuriuo dozuojamas gaminys. Iš tiesų tai labai paprastas purškiklis, labiau tradicinis, tikriausiai nieko naujo čia pasakyti neįmanoma.


Kvapas. Sauso šampūno kvapas šiek tiek primena citrusinių vaisių kvapą ir dar kažką keisto. Galbūt nesuklysiu, teigdama, jog produktas šiek tiek primena citrusinių kvapų purškalus nuo uodų. Aromatas ant plaukų išlieka apie pusdienį, tad tikrai labai džiaugiuosi, kad jis nėra itin intensyvus.

Konsistencija. Tai areozolinis, purškiamas produktas, kuris plaukus padengia miltelių formos produktu.

Sudėtis: Butane, Isobutane, Propane, Oryza Sativa (Rice) Starch, Alcohol Denat., Parfum, Limonene, Linalool, Geraniol, Benzyl Benzoate, Distearyldimonium Chloride, Cetrimonium Chloride.


Poveikis. Iš visų naudotų sausų šampūnų, šis tikriausiai pats geriausias vertinant produkto poveikį: papurškus juo ant plaukų, produktas šaknis padengia baltos spalvos milteliais, kuriuos šiek tiek palaikius, jie įmasažuojami į galvos odą, o likučiai galiausiai iššukuojami.

Sausas plaukų šampūnas suteikia plaukams šviežumo, produktas sugeria perteklinius riebalus ir atnaujina (jei galima taip sakyti) plaukus. Jie tampa gerokai švaresni, ir leidžia išvengti plaukų plovimo vieną papildomą dieną. Aš tokį šampūną naudoju kai skubu ir paprasčiausiai pamirštu ar nespėju išplauti galvos.

Tiesa, reikia paminėti, jog sausu šampūnu išplauti plaukai tikrai neatrodo taip, kaip tik ką išplauti. O ir paminėti būtina, kad plaukus, po tokio produkto naudojimo, būtina išplauti, nes ilgesnį laiką neišplauti miltelių likučiai ima dirginti galvos odą ir kyla niežulys. Tad jei ryte panaudojau šampūną, savo plaukučius būtinai išplaunu tos pačios dienos vakare.

Nors toks šampūnas yra puiki greitosios pagalbos priemonė plaukams, tačiau ja tikrai nederėtų piknaudžiauti ir reiktų atsiminti, jog toks produktas tikrai netinka kasdieniam ar itin dažnam naudojimui. Na o man Batiste yra tikrai puikus produktas, nors ir turintis kelis minusus, tačiau tikrai mielai kartotinas ir tikriausiai vienas geriausių mano bandytų sausų plaukų šampūnų (visgi, man beveik lygiai taip pat patiko ir Freeman sausas plaukų šampūnas).


REZIUMĖ.

PRIVALUMAI:
+  paprasta, patogi produkto pakuotė;
+ suteikia plaukams šviežumo, gaivumo ir švaros pojūtį;
+ leidžia išvengti plaukų plovimo papildomą dieną;
+ pašalina riebalų perteklių ir nešvarumus iš plaukų;
+ greita ir paprasta naudoti.

TRŪKUMAI:
- kvapas kiek primena citrusinius vaisius, visgi labiausiai man panašus į citrusinį purškalą nuo vabzdžių;
- kvapas išlieka ilgiau nei norėčiau (laimė, jis nėra itin intensyvus);
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (9) ir žalingų (2) ingredientų.




Ačiū, kad skaitote,

Gerų plaukų dienos, mielosios,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. As isbandziau si sausa sampuna, tiesa skirta ne blondinems, bet tamsiems plaukams. Visai nieko. Tiesa sukuojant plaukus isisimurzina sukos ir plaunat galva vanduo rudos spalvos.
    Siek tiek jis prideda ir spalvos. Diana

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikriausiai pirkote kiek kitokį, skirta tamsiaplaukėms? Yra ir blondinėms, tik man nepatinka, jog blondinėms milteliai gelsvi, o ne balti.
      Šis, originalus yra baltų miltelių, šukos tikrai pasidengia sauso šampūno likučiais (baltais milteliais).

      Panaikinti

Rašyti komentarą