ESSENCE "SUN CLUB" shimmering bronzing powder - bronzinė pudra: "Blondes. 10 sunkissed" ir "30 sunloved"

Essence Sun Club yra viena iš bronzinių pudrų, kurios šią vasarą mane lydėjo praktiškai visur. Kaip visad noriu papasakoti apie visus įmanomus produkto aspektus bei iš karto pagirti: tai vienas iš tų tikrai geros kainos ir kokybės santykio produktų.

Aš svajoju, apie niekada nesibaigiančią vasarą...

Man vasara niekaip nesibaigia, ir nepaisant lietingo oro, tamsių rytų ir greitai sutema apsitraukiančių vakarų, man vis dar norisi naudoti ryškus ir vasariškus kosmetikos produktus. Sun Club bonzinė pudra bene pusę vasaros buvo mano favoritė, ypatingai, kai veido oda gražiai ir tolygiai įdegė, aš dar papildomai norėjau paryškinti savo skruostus ir kaktos sritį ir suteikti veidui formą.



Produktas: ESSENCE "Sun Club" shimmering bronzing poder - bronzinė pudra. Atspalviai: "10 sunkissed" ir "30 sunloved"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: paryškinti veido bruožus, suteikti įdegio efektą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: išlieka gana ilgai(lyginant su anksčiau bandytomis Essence bronzinėmis pudromis)
Labiausiai nepatiko: pigi ir greit nusibraižanti pakuotė
Tūris: 2 x 9 g
Kaina*: kiekvienas po 3,39 EUR (11,70 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: išlaikyk vasaros įdegį! spindinti bronzinė pudra iš essence sun club asortimento veido ir kaklo odai suteikia spindesio ir įdegusios odos efektą. šilkinio švelnumo tekstūra grąžina vasaros nuotaiką ir saulės paliestos odos pojūtį.


Paprasta, gana pigiai atrodanti plastikinė pakuotė pagaminta iš skaidraus, permatomo plastiko. Iš patirties puikiai žinau, kad tokios pakuotės užrašai greitai nusitrina, o plastikas nusibraižo. Tačiau pakuotė yra ne pats svarbiausias produkto aspektas. Ant išgaubtos formos dangtelio pateiktas gan ilgas produkto pavadinimas, nurodytas skirtingais šriftais.

Kitoje pakuotės pusėje pateikta visa reikalinga informacija apie gaminį, pateikta sudėtis, trumpas aprašymas, gamintojas ir kita. Tiesa, kitoje pusėje esanti etiketė yra žaismingai rožinės spalvos ir pagyvina visą pakuotės dizainą.


Kvapas. Anksčiau visos Essence bronzinės pudros kvepėdavo maloniu kokosų aromatu, trupučiu primenančiu Rafaelo saldainių kvapą. Senesnės gamybos "10 sunkissed" atspalvis tikrai kvepia kokosais, tuo tarpu naujesnio leidimo "30 sunloved" pudra kiek saldesnio kvapo ir kažkiek primena kokosus, tačiau kvapas mažiau intensyvus. Tiesa, abiejų priemonių kvapai išlieka labai trumpai (tai tikrai ne trūkumas, greičiau privalumas).

Konsistencija. Man patinka, kaip gražiai produktas sudėtas į metalinį lizdą su įspaustu merginos atvaizdu ir iškiliomis juostelėmis. Žinoma, raštas sulig sunaudotu bronzinės pudros kiekiu nusitrins ir taps ne toks gražus. Tačiau pats įspaudas tikrai puikiai nuteikia ir gražus akiai.

Pati produkto konsistencija minkšta , vidutinio drėgnumo ir švelni, patrynus tarp pirštų maloniai slysta ant odos. Ir man išties smagu konstatuoti, kad naudojant bronzinę pudrą ji praktiškai nenubyra ir pakuotėje nesukuria daug palaidų dalelių.


Sudėtis: 
"30 sunloved"TALC, MICA, ETHYLHEXYL PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MAGNESIUM STEARATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-1, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), COUMARIN, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"10 sunkissed"TALC, MICA, ISOPROPYL ISOSTEARATEMAGNESIUM STEARATECAPRYLYL GLYCOL, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, HEXYLENE GLYCOLPHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), COUMARIN, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Mano turimi atspalviai yra skirtingų spalvų: "10 sunkissed" atspalvį buvau nusipirkusi pati, jis gerokai šviesesnis ir puikiai tiks kai oda mažiau įdegusi, ar vasariškas įdegis pradeda nusitrinti nuo veido odos. Tuo tarpu "30 sunloved", gautas išbandyti, yra tamsesnis ir puikiai tiks prie įdegusios, tačiau šviesios ir vidutinio atspalvio odos.


Iš pradžių, skaitant pudros pavadinimą, buvo kiek neramu, kad bronzinė pudra bus pernelyg blizgi ar turės daug blizgių dalelių, tačiau blizgesio produkte praktiškai nėra ir veidas atrodo natūraliai, pernelyg neblizga, o ir makiažas neatrodo kaip vakarinis ar klubinis.

Apskritai kalbant su šiomis bronzinėmis pudromis labai labai lengva dirbti: pigmentacija gera, produktas lengvai paskirstomas ant veido odos ir ten, kur tiksliai noriu, o ir ant veido atrodo labai natūraliai, nėra pernelyg intensyvaus atspalvio (bent jau mano veido odos spalvai idealiai tinka abi spalvos).


Priemonė ant veido išsilaiko iš tiesų visai netrumpai. Prieš tai naudota Essence "Beach Cruisers" bronzinė pudra išlikdavo per trumpai ir man tekdavo kelis kartus per dieną atnaujinti spalvą. Sun Club bronzinės pudros ant veido išliko apie 6-8 valandas be vargo, ir nusitrynė, ar nusivalė labai tolygiai, tad norėdama atnaujinti spalvą neturėjau jokių problemų. Visgi, po 8 valandų jau baiginėjau savo darbo dieną, tad produkto išlikimo laiko man visiškai pakako. Man asmeniškai tai viena tų bronzinių pudrų (iš pigių produktų), kurią su malonumu kartočiau ateityje, nors manau, kad 9 g pakuotės pakaks dar tikrai ilgai.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ ant pakuotės pateikta visa reikalinga informacija (man patiko ir kitos pusės rožinės spalvos etiketė);
+ malonus, lengvas kokosų kvapas;
+ produkto "sudėjimas" į metalinį lizdą itin mielas - ant produkto paviršiaus įspausta mergina su iškiliu raštu;
+ konsistencija minkšta, švelni, vidutinio drėgnumo;
+ naudojant produktą susidaro labai mažai laisvų dalelių;
+ bronzinė pudra neturi blizgių dalelių;
+ gera pigmentacija;
+ lengvai paskirstoma ant odos ir atrodo natūraliai;
+ ant veido išlieka pakankamai ilgai 6-8 valandas.

TRŪKUMAI:
- pigi, greitai nusibraižanti pakuotė;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (2) ir žalingų (2) ingredientų.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus antradienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.


Atspalvis "30 sunloved" - RP-Sample

Komentarai