ESSENCE Nail Art "Satin Matt" viršutinis nagų lakas "26 matt about you!"

Aš mėgstu ekperimentuoti su savo nagučiais. Man patinka žaisti spalvomis ir išbandyti naujus lakavimo būdus, todėl viršutinius nagų lakus su efektu aš itin mėgstu: tokia priemonė gali labai greitai transformuoti įprastą nagų laką ir suteikti jam įdomesnį efektą. Šiandien aš noriu papasakoti apie man labai patikusį Essence viršutinį nagų laką, suteikiantį matinį efektą.

"Giliai įkvėpkite, tai tik bloga diena, o ne blogas gyvenimas..."
Citata, autorius nežinomas

Sveikos mielosios, kaip jaučiatės šį pirmadienį? Man atrodo, kad mane veikia tas raudonas, kruvinas mėnulis... Visą dieną jaučiuosi suirzusi, apskritai, pastarąją savaitę mano emocijos šokinėja nuo "valio" iki pasiuntimo viso pasaulio ant trijų (daugmaž) raidžių... Net neįsivaizduoju, ar tai mano nėštumo hormonai siautėja ar veikia mėnulis? Bet aš visiškai neatpažįstu savęs. Kur dingo ta optimizmo pilna mergina, kuriai viskas visada gerai, kuri randa išeitį bet kokiam uždavimui, kuri visada pasiruošusi visiems padėti, kuri visada visiems šypsosi? Ar jus veikia ši pilnatis su keistu mėnulio užtemimu? Kokios emocijos užvaldo jus? Ką gi aš labai labai tikiuosi, kad tokios emocijos ilgai nekaraliaus, ir greit vėl galėsiu jaustis savimi...

O kai mane užvaldo blogos emocijos aš darau vieną iš trijų dalykų: pasilepinu ilga karšta vonia; palepinu veidą pilnu valymu ir pamaitinu kaukėmis; arba einu persilakuoti nagų. Čia tikriausiai priklauso nuo nuotaikos, nes šiandien aš noriu paryškinti savo nagučius ir įkvėpti save naujai, gerai rytojaus dienai!



Produktas: ESSENCE Nail Art "Satin Matt" viršutinis nagų lakas "26 matt about you!"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: suteikti nagų lakui matinį efektą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: greitai džiūva
Labiausiai nepatiko: sudėtyje žalingas ingredientas
Tūris: 8 ml
Kaina*: 2,00 EUR (6,91 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: viršutinis nagų lakas suteikia nagams madingą matinį efektą. Padenkite šiuo viršutiniu sluoksniu spalva nulakuotus nagus ir džiaukitės matiniu efektu.


Tradicinė, skaidraus stiklo buteliuko pakuotė tradicinė, tiesi į viršų su apvaliomis briaunomis. Buteliukas puošta labai kuklia etikete, kuri iš tiesų vargiai atkreiptų mano dėmesį tarp gausybės panašių produktų.

Po metalo imitacijos dangteliu yra gana trumpas šepetėlis su vidutinio dydžio tiesiai kirptu šepetėliu, kuris patogiai padengia produktą: šereliai nėra pernelyg kieti, nesulipę, vidutinio lankstumo.


Konsistencija. Priemonė murzinai baltos arba baltai pilkos spalvos, gana skysta. Vertinant skystumą, tai gerokai skystesnis produktas nei įprastinis nagų lakas.


Sudėtis: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, PHTHALIC ANHYDRIDE/TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, SILICA, POLYPROPYLENE, STEARALKONIUM HECTORITE, ADIPIC ACID/FUMARIC ACID/PHTHALIC ACID/ TRICYCLODECANE DIMETHANOL COPOLYMER, CITRIC ACID, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Viršutinio nagų lako naudojimas paprastas: ant gerai nudžiuvusio, spalvoto nagų lako sluoksnio (ar dviejų, priklausomai nuo jūsų poreikių ir nagų lako pigmentacijos), tepamas sluoksnis priemonės. Viršutinis nagų lakas tolygiai pasiskirsto, patogiai užtepamas ant nagų plokštelės. Apskritai, jokių naudojimo nepatogumų patirti neteko.

Ranka kairėje pusėje su viršutiniu nagų lako sluoksniu suteikiančiu matinį efektą.
Ranka dešinėje - vienas sluoksnis mano įprasto nagų lako, turinčio blizgų galutinį efektą.

Priemonė išdžiūva labai greitai, ir tik išdžiuvus nagams suteikiamas matinis efektas. Iš tiesų man labiausiai patiko tai, kaip greitai priemonė išdžiuva ir be jokio papildomo vargo vietoj blizgaus nagų lako efekto galiu išgauti matinį efektą.

O ir išlaikymas ant nagų, maloniai nustebino - priemonė išlieka nepakitusi 7-8 dienas, kartu apsaugodama spalvotą nagų laką nuo nusilupimo, nuskylančių kampučių ir kitų nagų lako nusidėvėjimo problemų. Tiesa, man apie 8-9 dieną viršutinis nagų lako sluoksnis pradėjo skilinėti (tačiau nenuskilti nuo nago), tiesiog tai atrodė kaip suskilinėjęs viršutinis sluoksnis, tačiau ne nuskilinėjusi spalva. Tačiau nagai neatrodė labai gražiai, todėl iš karto norėjosi tiesiog nusivalyti priemones ir iš naujo perlakuoti nagus. Super priemonė, atrodo nagas greičiau nuauga, nei manikiūras nuskyla ar nutrupa!


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ patogus, vidutinio dydžio šepetėlis, tinkantis produkto konsistencijai;
+ beveik 100% saugi gaminio sudėtis;
+ paprastas ir patogus priemonės naudojimas;
+ priemonė greitai išdžiūva;
+ priemonė išlieka labai ilgai 7-8 dienas, kartu išsaugodama visą manikiūro spalvą.

TRŪKUMAI:
- nepatraukli, paprasta produkto pakuotė;
- sudėtyje yra 1 žalingas ingredientas.




Ačiū, kad skaitote,

Spalvotų, nuotaiką keliančių nagučių,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai