CATRICE "Liquid Camouflage" high coverage - kreminė maskavimo priemonė "010 Porcellain"

Apie dekoratyvinę kosmetiką skaityti tikriausiai smagiausia - juk bene aktualiausias klausimas, kiek lūkesčių geba patenkinti naujas makiažo pagrindas, kokio intensyvumo lūpų dažai, ar gera akių šešėlių pigmentacija. Kaip taisyklė - net parduotuvėje esantys mėginiai ne visuomet gali pagelbėti, o ir ne visuomet mėginių galima rasti ir šalia planuojamo įsigyti gaminio.

Catrice kosmetikos testerių parduotuvėse tikrai nerasite, pradaryti gaminių pakuotes parduotuvėse yra negražu ir neleidžiama. Tad šiuo kartu noriu papasakoti apie dėmesio vertą priemonę iš Catrice - skystą maskuoklį veido netobulumams maskuoti.

"Laimingo penktadienio!
Lai savaitgalis prasideda!"


Produktas: CATRICE "Liquid Camouflage" high coverage - kreminė maskavimo priemonė "010 Porcellain"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė, užmaskuoti odos netobulumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektyviai maskuoja
Labiausiai nepatiko: šiek tiek sunkokai sklaidosi
Tūris: 5 ml
Kaina*: 3,12 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Tamsūs paakiai, odos netobulumai ir raudonis jau praeitis. Liquid Camouflage maskuoklis optimaiai maskuoja, yra intensyvios pigmentacijos, atsparus vandeniui ir itin ilgai išlieka. Lengva naudoti dėl patogaus aplikatoriaus.
- Puikiai dengiasi bei išlieka itin ilgai
- Vandeniui atspari skysta tekstūra
- Optimalus dengimas ir priežiūra


Produkto pakuotė gana paprasta: skaidraus plastiko tūbelė su užsukamu, juodos spalvos plastikiniu dangteliu. Dizainas minimalus, ir reikia pripažinti, profesionalesnis, tiksliau, Catrice kompanijos produktų dizainai tobulėja, tampa vis labiau minimalistiniai ir atrodo vis rimčiau. Ant pakuotės galima rasti visą reikalingą informaciją, išskyrus gaminio sudėtines dalis - jų reikės paieškoti internete, arba kartais pardavimo vietose esančiuose bukletuose.

Juodas dangtelis nusisuka, po juo ant vidutiniškai ilgo kotelio yra kirstas šepetėlis - aplikatorius, kurio forma, minkšti plaušeliai yra visiškai tokie, kaip lūpų blizgesių. Kalbant apie aplikatorių, jis patogus uždėti produkto ant reikalingų vietų, bet tikrai netinkamas išsklaidyti. Išsklaidymui rekomenduoju rinktis specialų maskuokliui skirtą makiažo šepetėlį, makiažo pagrindo kempinėlę, arba puikiai tiks turima Beauty Blender kempinėlė.

Kvapas. Nežinau, kam maskuoklyje yra reikalingi sintetiniai kvapai? Vistiek priemonę dengiame po arba virš makiažo pagrindo ir nesinori jokio papildomo kvapo. Visgi, gamintojai nusprendė, kad į priemonės sudėtį reikia dėti sintetinių kvapų, tad maskuoklis kvepia saldžiai gaiviu kosmetiniu kvapu. Tiesa, aromatas neišlieka ilgai - padengus ant odos ir išsklaidžius, jis dingsta.

Konsistencija. Maskuoklis skystas, tačiau konsistencija netekanti ir nebėganti. Manau kad tai iki šiol skysčiausia mano naudota maskavimo priemonė. Konsistencija man patinka, sklaidosi palyginus lengvai.


Sudėtis: AQUA (WATER), ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, POLYMETHYL METHACRYLATE, BUTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, VP/EICOSENE COPOLYMER, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, SODIUM CHLORIDE, PEG/PPG-19/19 DIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, CERA ALBA (BEESWAX), XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, TOCOPHEROL ACETATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PROPYLENE CARBONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Prie priemonės minusų pažymėjau, kad man priemonė sunkokai sklaidosi, iš tiesų, mano pamėgtas Rimmel maskuoklis sklaidosi gerokai lengviau ir tolygiau. Apskritai, niekas dar iki šiol mano mylimo Rimmel maskuoklio nepranoko. Visgi, jei nelyginsime, tai paskirstymas gana lengvas, netgi labai lengvas, lyginant su dauguma priemonių.

Maskuoklis tobulai gerai maskuoja mano tamsius paakius, o esant reikalui, galima priemonę sluoksniuoti ir dengti storesniu sluoksniu. Tiesa, prie minusų reikia pastebėti, kad jei turite pasausėjusių odos plotų, jis juos linkęs paryškinti.

Apskritai maskuoklis yra beveik tobulas, tokio gero dengimo ir maskavimo priemonės jau senokai nebuvau naudojusi tokio gero maskuoklio - manau jo didžiausi privalumai yra skysta konsistencija, gera pigmentacija (dėl kurios maskavimas labai geras) bei ilgas išlikimas. Man niekas nesubėgo į raukšleles, niekas nedingo nuo veido ir per dieną nepasirodė jokie odos netobulumai.

O ir kaina šios priemonės paprasčiausiai juokinga, lyginant su kokybe. Rekomenduoju išbandyti!




Ačiū, kad skaitote,

Nuotaikingo penktadienio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai

  1. Šiuo metu tai mano taip pat mėgstamas maskuoklis, tiesa, norėčiau, kad jo pakuotėje būtų daugiau. Labai greit susinaudoja.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą