CATRICE "Absolute Rose" akių šešėlių paletė "010 Frankie Rose To Hollywood"

Labai senai jums pasakojau apie dekoratyvinę kosmetiką, todėl šiandien, tokiu lietingu oru metas papasakoti apie akių šešėlių paletę iš Catrice su nuostabiomis neutraliai rožinėmis spalvomis. Iš dekoratyvinės kosmetikos mano mylimiausi dalykai yra akių šešėliai, o tiksliau paletės. Sunku net apsakyti kaip širdis nudžiunga įsigijus naują akių šešėlių paletę su kelių spalvų rinkiniu. Tad natūralu, kad ir šiam įrašui ruošiausi labai ilgai, testavau, bandžiau, ieškojau įvairių variantų ir gudrybių, kaip spalvos atrodytų gražiau. Metas papasakoti, kokia mano nuomonė apie paletę.

"Tu nusipelnei meilės, ir tu ją gausi"
Amy Poehler


Produktas: CATRICE "Absolute Rose" akių šešėlių paletė "010 Frankie Rose To Hollywood"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Taivane
Paskirtis: dekoratyvinė: akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: dailios spalvos
Labiausiai nepatiko: prasta pigmentacija
Tūris: 6 g
Kaina*: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Švelnios nude ir madingos rose spalvos - matinės ir blizgios - sukuria gražų, natūralų efektą, ir nesvarbu, ar naudosite vieną ar kelias spalvas vienu metu. Dėl pridėto šepetėlio - paletė puikiai tinka kelionėms.

* Šeši tobulai derantys rožinės atspalviai
* Itin ryškios spalvos bei glotni tekstūra
* Su integruotu dvigubu aplikatoriumi.


Akių šešėlių paletės pakuotė  man visai patinka: juodas plastikinis dugnas, kuriame sudėtos spalvos ir skaidrus, permatomas plastiko dangtelis. Paletė atrodo dailiai, pakankamai rimtai. Paletės atveju didžiausią dekoraciją atlieka pačios spalvos, matomos pro dangtelį. Prie paletės pridėtas dvipusis aplikatorius su kempinėle ir šepetėliu - dažnai tokius įrankius mes paprasčiausiai metame lauk, tačiau turiu pasakyti, kad kempinėlė nėra bloga ir visai neprastai paskirsto produktą ant viso voko. O kitoje pusėje esantis šepetėlis man visai nepatinka. Tiesiog noriu pasakyti, kad prieš išmetant šepetėlius, pridėtus prie paletės, pasižiūrėtumėte jų kokybę ir pasibandytumėte, nes ne visad jie yra labai prastos kokybės.

Kitoje paletės pusėje yra paletės aprašymas ir piešinėlis su aprašymu, kaip pasidaryti trijų spalvų "dūminį" makiažą. Aišku, jos galite nenaudoti ir visuomet dažytis taip, kaip pačioms norisi. Ingredientų ant pakuotės nerasite, juos reikia susirasti internete, prieš perkant paletę, išsinagrinėti, ar sudėtinės dalys jus tenkina ir tik tada keliauti į parduotuvę įsigyti gaminio.


Kvapas. Kvapo šešėlių paletė praktiškai neturi - jis silpnas ir vos jaučiamas.

Konsistencija. 5 akių šešėlių spalvos blizgios ir 1 matinė. Tiesa, spalvose blizgumo intensyvumas skiriasi, blizgučiai smulkūs. Šešėliai šilko švelnumo, vidutinio drėgnumo, tačiau tepant linkę šiek tiek pabirti.


Sudėtis:
Atspalviai I/III: MICA, TALC, DIMETHICONE, CAPRYLIC /CAPRIC TRIGLYCERIDE, MAGNESIUM STEARATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TIN OXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL.
MAY CONTAIN: CI 75470 (CARMINE), CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Atspalviai II/IV: MICA, TALC, NYLON-12, MAGNESIUM STEARATE, OCTYLDODECANOL, ISONONYL ISONONANOATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, TOCOPHERYL ACETATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TIN OXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL,
MAY CONTAIN: CI 75470 (CARMINE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Atspalvis V: MICA, TALC, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, NYLON-12, OCTYLDODECANOL, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, DIMETHICONE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, CHAMOMILA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER OIL, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, ALUMINA, SILICA, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Atspalvis VI: MICA, TALC, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, NYLON-12, OCTYLDODECANOL, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, DIMETHICONE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, CHAMOMILA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER OIL, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, TIN OXIDE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Akių šešėliai dengiasi neblogai, linkę šiek tiek birti. Tačiau iš karto turiu pasakyti, kad jų pigmentacija yra prasta - nuotraukoje viršuje bandymai ant rankų braukti kelis kartus, kad tik būtų galima išgauti šiokią tokią spalvą. Labiausiai nuvylė tamsios spalvos: jų išsklaidyti neįmanoma, nes visas spalvos intensyvumas sugeba kažkur dingti nuo voko, o ir pirmos dvi šviesios spalvos, nors indelyje atrodo skirtingos, tačiau dengiant ant voko kažkodėl skirtumo nesimato. Be abejonės, net nerekomenduoju spalvų dengti be akių šešėlių pagrindo - jis suteiks spalvoms ne tik ilgesnio išlaikymo, tačiau ir normalaus intensyvumo.

Ant akių - be akių šešėlių pagrindo.


Iš toliau šešėliai matomi tik tuo atveju, jei į vieną vietą dedu daugiau spalvos ir jos praktiškai neskirstau, kitu atveju, kaip jau minėjau intensyvumas visiškai dingsta. Kalbant apie šešėlių išlaikymą - be pagrindo išlieka apie 6 valandas, nors spalvų intensyvumas pradeda dingti jau po poros valandų.



Su pagrindu spalvos išlieka normaliai ir atrodo ryškesnės. Apskritai, nors ir vargstu su spalvos pigmentacija, tačiau reziumuojant, paletė man visai patiko - su ja galima išgauti pakankamai daug įvaizdžių, spalvos dengiasi minkštai ir ant odos jaučiasi maloniai. Ir nors normalaus dūminio makiažo su jais nepadarysite (nebent su akių šešėlių pagrindu), tačiau vienos spalvos dengimas ant viso voko atrodo dailiai ir gražiai.




Ačiū, kad skaitote,

Džiaugsmingos nuotaikos šią lietingą dieną,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai

  1. Turėjau kelias šios serijos paletės, niekam nerekomenduočiau, prasta kokybė. Tikrai yra geresnių ir už prieinamą kainą :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi žinau kokia prasta pigmentacija, bet man taip patinka spalvos... :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą