DOUGLAS "Naturals" skaistinamasis paakių kremas "Illuminating Q10" su organiniu granatų ekstraktu

Kaip gyvenate? Kaip šventinės nuotaikos?
Mano didžiausia veido problema visuomet buvo juoda paakių oda, kurią bandžiau naikinti ir gydyti įvairiomis kosmetinėmis priemonėmis, tačiau ką bedaryčiau, atrodo, jog niekas negali išspręsti tokios elementarios, tačiau gyvenimą gadinančios problemos. Aišku, kur tau makiažas atrodys gražiai, kai iš tolo matosi patamsėjusi oda, net jei ją maskuoju krūva įvairiausių maskavimo priemonių. Jei renkuosi lengvą maskuoklį, jis nėra pajėgus paslėpti paakius, kai tuo tarpu sunkesnis - ne tik grąsina sukristi į paakių raukšleles, bet ir šiaip, gležnai paakių odai nėra dovanėlė. Tad šio problemos sprendimo ir atsakymo į mano problemas aš ieškau jau daugiau nei dešimtmetis. Ar būna veiksmingų priemonių? Per laiką, bene susitaikiau, kad tokia bėda egzistuoja, ir jos pakeisti aš nelabai galiu.

Nepaisant visko, vis dar daug eksperimentuoju su įvairiais paakių srities kremais ir kaukėmis, ir matyt paslapčia viliuosi, jog pavyks atrasti priemonę, kuri stebuklingai pagyydys mano bėdą. Tačiau tikriausiai tiesiog reikia suprasti, jog taip nebūna. Visgi, šiandien kalbėsime ne tik apie mano paakius, tačiau ir apie pastaruoju metu naudojamą Douglas Naturals šviesinamąjį paakių kremą. Kviečiu puodeliui arbatos ir naujam įrašui.

"Jei vieną dieną, pasižiūrėjusi į veidrodį, pamatyčiau, kad mano tamsūs paakiai dingo, tikriausiai atrodyčiau daug geriau, negu dabar. Tačiau atspindys veidrodyje nebeatrodytų kaip aš"
Sarah Vowell


Produktas: DOUGLAS "Naturals" skaistinamasis paakių kremas "Illuminating Q10" su organiniu granatų ekstraktu
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: skaistinti ir glotninti paakių odą, šalinti paburkimus ir patamsėjimus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: skaistina paakių odą, tamsūs paakiai tampa šviesesni
Labiausiai nepatiko: galbūt kelių ingredientų saugumas sudėtinėse dalyse
Tūris: 15 ml
Kaina*: 24,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu (ČIA)

Ką žada gamintojas: Gryna, natūralu ir veiksminga: šis skaistinamasis paakių kremas su Q10 glotnina gležną paakių srities odą. Puikiai tinka šalinti paburkimus ir patamsėjimus paakių zonoje.

• Antioksidacinių ypatybių turintis biologinis arganų aliejus saugo odą.
• Tinka brandžiai odai.
• Be parabenų.
• Be dažiklių ir sintetinių kvapiųjų medžiagų.

Veikliosios medžiagos:
• Sudėtis papildyta biologiniu granatų ekstraktu, žinomu dėl gausaus kiekio antioksidantų, padedančių aktyvinti ląstelių atsinaujinimą ir gerinti apsauginę odos funkciją.
• Rožių vanduo padeda odai kovoti su žalingais aplinkos veiksniais.

Naudojimas: Ryte ir vakare švelniai tapšnojant tepti nuvalytą paakių sritį, kad priemonė įsigertų į odą.


Paakių kremas supakuotas raudono-tamsiai rožinio kartono dėžutėje, su keistu, velveto minkštumo efektu. Toks švelnumas liečiant, net nemoku apsakyti, atrodo paprastai, bet liesti pirštais malonu. Kartoninės dėžutės viduje randame balto plastiko, tūbelės formos pakuotėje su tamsiai rožiniu, plastikiniu užsukamu dangteliu. Po juo, jau įprastinė tokiems kremams dozavimo anga, kuri nuotraukoje man kažkodėl nesusifokusavo. 😀

Abiejų pakuočių dizainas labai paprastas, švarus, tačiau tai suteikia priemonėms rimtumo, savotiškai, šiek tiek profesionalumo. Puošybai naudojami tik užrašai ir spalvos, jokių dekoratyvių intarpų pakuotėse nėra.


Kvapas. Keistokas, man šiek tiek primena naminį rožių toniką/ vandenį, kurį kažkada gamindavau namie. Nieko panašaus į granatus aš neužuodžiu, tačiau rožes jaučiu pakankamai gerai. Aišku, kvapas jaučiasi šiek tiek natūralus, toks nėra grynas, jaučiami pašaliniai aromatai. Tačiau iš esmės, tokioje priemonėje kvapas nėra svarbiausias aspektas - jis dingsta praktiškai po to, kai kremas susigeria į odą.

Konsistencija. Kremas baltos spalvos, konsistencija labai lengva, drėgna, šiek tiek vandeninga, tačiau kartu jaučiasi ir riebaliukas. Man konsistencija tiesiog aukso viduriukas tarp maitinimo ir greito susigėrimo.


Sudėtis: Aqua, Olea Europaea Fruit Oil*, Punica Granatum Fruit Water*, Glyceryl Stearate Citrate, Ricinus Communis Seed Oil*, Cetearyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil*, Glycerin, Rosa Damascena Flower Water*, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Isoamyl Laurate, Sodium Hyaluronate, Acacia Senegal Gum, Glyceryl Caprylate, Hydrolyzed Rhizobian Gum, Ubiquinone, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Parfum**, p-Anisic Acid, Levulinic Acid, CI 77491, CI 77492, CI 77499, Citronellol**, Geraniol**, Linalool**, Limonene**.
* ingredientai iš sertifikuotų organinių ūkių
** natūralūs eteriniai aliejai


Poveikis. Pirmas įspūdis buvo taip sau, na taip, kremas paakiams, na paprastas kažkoks ir tiek. Tačiau mano nuomonė pradėjo keistis pirmiausia pastebėjus, kaip greitai kremas susigeria į odą, na tiesiog žaibiškai greitai, o pats odos paviršius lieka labai švelnus ir visiškai neriebaluotas, neslidus. Iš tiesų, kai kuriuos dalykus būna sunku aprašyti, tačiau pojūtis, pripažinsiu malonus.

Naudodama priemonę du kartus dienoje, aš kažkaip nepastebėjau didelio poveikio iš karto: taip, paakių oda švelni, taip, po kiekvieno naudojimo ji jaučiasi atgaivinta, padrėkinta ir lengvai pamaitinta. Tačiau laukiamiausias efektas man buvo šviesinamasis efektas. Jei manę skaitote nesenai, tikriausiai nežinote, jog didžiausia mano veido srities problema ir bėda yra rudi/ tamsūs/ juodi paakiai. Per ilgą laiką, nuo paauglystės, esu išbandžiusi kokį milijoną kremų, žadančių panaikinti tamsius ratilus po akimis, ir spėkite, kiek jų realiai buvo veiksmingi? Gal tik Oriflame "Seeing is believing" paakių kremas šiek tiek pašviesino, bet nepanaikino. Ir tai, jei teisingai pamenu, nes tai buvo labai labai senai.

Realiai, mano tamsūs paakiai yra genetinis paveldimumas, aš juos turėjau kiek tik save galiu prisiminti, tad esu senai nuleidusi rankas, kad juos kada pavyks panaikinti ar pagydyti. Na, tiesiog yra kaip yra, ir reikia susitaikyti su tais trūkumais, kuriuosi turi. Tad man paakius reikia gana intensyviai maskuoti ir slėpti. O kalbant apie kremus, na, jie negali pakeisti genetikos, tad ir iš Douglas paakių kremo nesitikėjau tokio efekto.

Tačiau turiu pripažinti, kad nebuvau visiškai teisi. Ne, per jau gana ilgą naudojimo laiką mano tamsūs paakiai niekur nedingo, jie tebėra, tačiau ta tamsi spalva nėra labai intensyvi. Tai reiškia, jog kremas tikrai geba šiek tiek pašviesinti, ir man tai labai patinka. Aišku, jeigu jūsų paakiai visuomet tamūs, visiško problemos išsprendimo tikėtis negalima, taip nebūna ir tikrai nebus, tačiau pašviesinti, pasirodo įmanoma. 😊

Kalbant apie kitą problemą - paakių paburkimą, aš didelės patirties neturiu. Mano oda aplink akis nelinkusi burkti ir patinti. Esu paburkusius paakius turėjusi tik kelis kartus, tad koks šio kremo efektas, sprendžiant odos paburkimus, aš negalėčiau pasakyti.

Realiai, priemonė man patiko, ji iš tiesų veiksminga, ir šiuo metu oda aplink akis atrodo labai gerai, be to, jaučiasi komfortabiliai drėgna, atgaivinta ir lengvai pamaitinta. Aišku, turime dar vieną aspektą - priemonės kaina. Ji tikrai nėra biudžetinio varianto. Tačiau pirmiausia, tai yra natūralesnė, veganiška kosmetika, tad jos pagaminimo kaštai yra brangesni. O ir rezultatu esu tiek patenkinta, kad lengvai galiu sumokėti visą prekės kainą, jei tik žinau, jog paakių oda taps šviesesnė ir kremas tikrai įgyvendins visus pažadus ant priemonės pakuotės. Ką jis ir daro - tad aš sakau taip, šiam kremui, man patiko.




Ačiū, kad skaitote,

Nepamirškite pasirūpinti gležna paakių oda, ji sensta greičiausiai,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai

  1. Turiu ir as tokia patamsejusiu paakiu problema. Dziugu, kad sis kremas siek tiek pasviesino paakius. Gal reikes kada pabandyti...kaip tik baiginejasi paakiu kremas. Tik kazkaip pinigu svenciu metu gali jam pristigti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jo, ir sunku kažką pakeisti. Na, bent jau man rezultatas matosi.
      Jo, žinok tas šventinis laikotarpis, jaučiu ir mano piniginė ašaroja naktimis, nu bet ką darysi, baigsis šventės, atsigausim :D ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą