2017/06 birželio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Sleek, L.A. Girl, Manic panic, Nailberry, Moshi ir kt.

Paskutinę mėnesio dieną, mes keliaujame į mano naujienų skyrelį ir žiūrime, kuo pasipildė mano kosmetinė. Nežinau kodėl, bet birželis man buvo ne tas mėnuo, kad eičiau apsipirkinėti. Šiek tiek daugiau dekoratyvinės kosmetikos tarp naujų pirkinių yra. Plius dar ir So Susan kosmetinės staigmena, apie kurią jau pasakojau ir jums parodžiau, kas selpaisi jos viduje. Ir dar laukiu TAM beauty užsakymo - šiandien gavau lapelį nueiti į paštą, tik šiandien tokia diena, kad visiškai neturiu laiko kažkur eiti - namuose pilna darbo, todėl nueisiu kitą savaitę. O apie Tam beauty užsakymą - gal padarysiu atskirą įrašą, jeigu toks būtų įdomus.
Ką gi, mažiau kalbų, daugiau darbų - kviečiu pasižiūrėti mano šio mėnesio pirkinius.

"Vaizduotė yra svarbiau už žinojimą."
A. Einšteinas


Kūnui

Šitą produktą aš kartojau jau ne pirmą kartą. Man atrodo čia jau trečia pakuotė! Man patinka losjonos naudojimo paprastumas, efektas ant odos ir tas dailus, palaipsnis įdegio efektas. Labai gera priemonė, kurią su malonumu naudoju nuolat. Tuoj pat šita pakuotė keliauja į vonią ir tikiuosi, kad jos užteks likusiai vasarai. 😊
Pirkau: Maxima
Kaina: 7,99 EUR

Veidui

2. ETUDE HOUSE "Bubble Tea" naktinis veido kremas "Green Tea" su žaliąja arbata, 100 g
Pastaruoju metu neišsirenku iš mūsų rinkoje parduodamų priemonių veidukui. Noriu visko, o kai paskaitau daugiau - nebežinau ko noriu. Pagalvojau, kad būtų smagu išbandyti korėjietiškas priemonės, tiksliau daugiau jų. Šito kremo pakuotė labai faina, atrodo kaip arbatos puodelis - būtinai parodysiu įraše ir būtinai papasakosiu apie poveikį.
Pirkau: siunčiausi iš Korėjos ČIA (pardavėjo nuoroda)
Kaina: $11,95 US

3. AVON "Planet SPA" veido kremas "Luxuriously Refining" su juodųjų ikrų ekstraktu, 75 ml
Dėl dieninio veido kremo - aš nesu tikra dėl savo pasirinkimo. Pastaruoju metu bandomi Avon kompanijos gaminiai veidukui man nelabai tinka. Visgi, šita priemonė man kelia smalsumą, todėl nusprendžiau išbandyti. Kaip ten sakoma - nepabandęs nežinosi?
Pirkau: iš Avon kompanijos konsultantės
Kaina: apie 8,99 EUR

4. L'ACTION "Lifting"stangrinamoji veido kaukė, 15 g
Dar viena kaukė? Jo, kažkaip pastaruoju metu turiu labai labai daug kaukių ir net nespėju jų bandyti. Pavyzdžiui, dabar visos padėtos į šalį, kad laiku baigčiau Uoga Uoga veido kaukę. Tai net neįsivaizduoju, kodėl šsigijau šią, bet manau po truputį šiek tiek apnaudosiu tai ką turiu ir reikia kažkaip susilaikyti nuo jų pirkimo - vistiek turiu itin daug. 🙈
Pirkau: Douglas
Kaina: 2,49 EUR (mokėjau 1,25 EUR)

5. L'OREAL "Rare Flowers" raminamasis tonikas sausai ir jautriai veido odai su rožių ir jazminų ekstraktais, 400 ml
Kol kas dar naudoju Margarita toniką, tačiau jau iš anksto ėsigijau šitą. Nežinau ar dėl to, kad rinkoje mažai tonikų pasirinkimų, ar aš taip nieko nereandu, tačiau kiekvieną kartą, kai baiginėjasi tuo metu naudojamas, kai reikia galvoti apie naujo pirkimą - man kyla stresas. Ką išsirinksiu? Ar turiu laiko paieškoms? Kažkodėl pirkti kosmetiką apskritai man labai smagu, o va tonikus - nelabai... Todėl veido toniką stengiuosi išsirinkti iš anksto ir niekada jam neleisti pasibaigti, tad kol kas šitas keliaus į sandėliuką, tačiau būsiu visiškai rami, kad turiu atsargos.
Pirkau: Maxima
Kaina: 5,99 EUR

Grožio smulkmenos

6. - 7. Drėgmę saugančios medvilnės kojinaitės ir pirštinės
Jau metas keisti mano turimas į naujas. Šiaip stengiuosi kas 1-2 metus pakeisti, ne dėl to, kad jos kažkaip nusidėvėtų, plyštų ar nebebūtų tinkamos naudojimui. Ne, tiesiog jos nusitepa ir neišsiplauna, papilkėja. Juk smagiau autis ir vilktis baltas kaip sniegas kojinaites ir pirštinaites, kai išsitepame kremu. Šituos du pirkau rinkinyje, bet jų kokybė nėra gera - kažkaip negražiai aptampia riešus ir pėdas, tačiau sueis, juk vistiek tik nakties metui.
Pirkau: ebay
Kaina: $1,25 US

8. HERBAL PRIM PERFECT tailandietiška balinamoji dantų pasta, 5 g
Visai fainos tos tailandietiškos dantų pastos, man smagus jų naudojimas ir efektas neprastas. Todėl nusprendžiau išbandyti dar vieną, šį kartą balinančią.
Pirkau: ebay (pardavėjo nuoroda)
Kaina: $2,29 US

9. ETUDE HOUSE "My Beauty Tool" galvos raištis
Šitas dalykas vėlgi keičia mano senąjį iš Body Shop, kurį naudojau gal 4-5 metus. Vėlgi senąjam nieko nenutiko, apart to, kad jis prarado savo pirminę spalvą. Apskritai galvos raištis man reikalingas tik veido kaukėms užsidėti, o dažantis aš deduosi kokį vaikišką lankelį iš tų, kurių jau šimtas metų nenaudoju plauakms.
Pirkau: ebay (paradvėjo nuoroda)
Kaina: $6,27 US

Aromatai

10. FRUTTINI "My craziness is mango" kūno purškiklis, 125 ml
Nemėgstu valgyti mangų vaisių, tačiau labai mėgstu mangų kvapą kosmetikos gaminiuose, tad pagalvojau, kad visai smag būtų dar ir kūno purškiklį įsigyti su mangais. Bandysiu, tikiuosi laikysisi ilgai.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 3,59 EUR

Dekoratyvinė kosmetika

11. SLEEK lūpų dažų paletė "Siren", 5,4 g
Aš turiu visą krūvą lūpų dažų, bet į šią paletę vis varvinau akis. Keturių lūpų dažų paletė su keturių atspalvių lūpų dažais. Labai noriu išbandyti ir kaip jie dėvisi ir kaip jaučiasi ant lūpų ir pamatyti kaip atrodo. Kol kas dar nepaliesta, reikia fotografuoti ir bandyti.
Pirkau: parfumeria.lt
Kaina: 12,99 EUR (mokėjau 8,99 EUR)

12. CATRICE Supreme Fushion lūpų dažai "060 PINK' orporated", 3 g
Šituos lūpų dažus radau pridėtus prie naujo Happy 365 žurnalo. Galėjau rinktis nude arba rožinius, bet pasiėmiau rožinius - man labai trūksta rožinių spalvų mano gyvenime 😆o jei rimtai - kažkaip nude turiu labai daug, o tos tinkamos rožinės - vis nerandu.
Vertė: 5,29 EUR

13. L.A.GIRL "Matte" matinis lūpų kremas "Frisky", 5 g
Matiniai produktai tikrai nebėra tokie beprotiškai populiarūs, bet vistiek noriu to matinio užbaigimo produktų. Bijau, kad užsikrėčiau matiniu virusu tuo metu, kai jis jau pasibaigė. Cha-ha... bet ei, tendencijos lieka tendencijomis - visuomet sakau, kad jei nori naudoti vienas ar kitas spalvas, tai ir naudok - kas gali tave nuo to sustabdyti? Niekas, išskyrus tu pati. 😉
Pirkau: parfumeria.lt
Kaina: 8,99 EUR (mokėjau 6,99 EUR)

O čia jau visiškai blizgus produktas iš tos pačios kompanijos. Nežinau kodėl anksčiau niekad nebandžiau LA Girl kompanijos produktų? Niekad nesudomindavo ir atrodė šiek tiek paaugliškai, tačiau pasižiūrėjus atsiliepimus vyrauja geri atsiliepimai, leidžiantys susidaryti neprastos kompanijos įvaizdį.
Pirkau: parfumeria.lt
Kaina: 8,99 EUR (mokėjau 5,99 EUR)

Šitą priemonę pirkau kaip produktą, skirtą pašviesinti turimą makiažo pagrindą iki mano odai tinkamo tono. Turiu tikrai nemažai šiek tiek per tamsių produktų, todėl pagalvojau, jog toks baltas makiažo pagrindas labai pasiteisins. Gavusi siuntinį su produktu perskaičiau, kad čia priemonė, kuri gali būti naudojama viena, arba produktas skirtas naudoti po makiažo pagrindu, kad išlygintų odos spalvą ir paslėptų netobulumus. Tai kodėl platintojai rašo, kad tinkamas maišyti su makiažo pagrindu, kad jį pašviesinti. Bandžiau su vienu maišyti ir man jų konsistencijos sunkiai maišėsi, o galutinė tekstūra gavosi sunkesnė nei įprastai. Reikės daugiau pabandyti, tačiau jau dabar esu nusivylusi klaidingu pardavėjo aprašymu siekiant parduoti prekę...
Pirkau: parfumeria.lt
Kaina: 13,99 EUR

Grožio draugas

16. MO$HI "Hey There" natūralus veido šveitiklis su pelargonijų ir levandų aromatu

17. NAILBERRY "4 free nail lacquer" nagų lakas be pavojingų cheminių elementų (atspalvis "Cherry cherie")

Šitas dvi priemones gavau testavimui iš Grožio draugas. Jau išbandžiau, jau naudojau ir pakankamai ilgai, nes gavau mėnesio pradžioje. Nežinau ar tai buvo vienkartinis bendradarbiavimas - tikriausiai bus matyti laiko perspektyvoje. O kol kas - labai ačiū Grožio draugui už puikias priemones.


18. SO SUSAN staigmenų dėžutė, tiksliau staigmenų kosmetinė "Lip Love Bag". (May, 2017) "I'm a Diamond. You can't break me"
Apie šitą grožio dėžutę/ kosmetinę aš jums jau pasakojau, todėl nesikartoju. O kol kas testuoju priemones ir greitai papasakosiu, ką apie jas manau.

Štai tokie mano birželio pirkiniai, kaip sakiau, jų nedaug, nes šiuo metu turiu viską, ko man reikia. Na gerai, šiek tiek pasilepinau su dekoratyvine kosmetika 😊 bet kartais taip norisi to ypatingo lūpų dažo, ar naujos paletės... O ką įdomaus jūs nusipirkote šį mėnesį?





Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Tas manic panic ir man keistas. Šiaip sakoma, kad jis turi sudaryti mažiau nei 30% jei maišai. Tačiau sunku sumaišyti ir tikrai ne su visomis pudromis pavyksta.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jo, aš irgi pastebėjau, kad tikrai ne su visom veikia. Kaip suprantu jos tikslas ir nėra pašviesinti makiažo pagrindą. Reiks ilgiau pratestuoti :)

      Panaikinti
  2. Aš radau tokį gamintojo aprašymą: Manic Panic Dreamtone Flawless Virgin Foundation is a completely white shade that gives full coverage! Apply in two layers, first with a damp sponge and then with your fingers and blend to perfection with a beauty blender! This foundation is also perfect for getting the right shade if you have fair skin, just mix with a foundation of your choice to create your desired shade

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jų puslapyje, oficialiame, sako biški kitaip: https://www.manicpanic.com/dreamtoner-liquid-flawless-foundation-skin-toner
      O kur Milda radot tokią info?

      Panaikinti

Rašyti komentarą