DOVE "Deeply Nourishing" shower foam - maitinančios kūno prausimo putos

Dušo želė atrodo toks nuobodus kosmetikos produktas, bet toli gražu ne visi kūno prausikliai yra nuobodūs. Pavyzdžiui, šiuo metu man labai patinka putojantys prausikliai - ne, ne tie, kur po vandeniu suputoja - kalbu apie prausimosi putas kūnui, kurių pora gyvena mano vonioje. Įsivaizduokite minkštutes, lengvutes kaip oras putas, itin švelniai prausiančias kūno odą... Mmmm... ypatingai tuomet, kai nudegame saulėje, o įprastas prausiklis su kempinė atrodo pernelyg šiurkštus kūno odai.

Šiandien noriu parodyti ir papasakoti apie Dove prausimosi putas, kurios žada maitinti kūno odą ir švariai bei švelniai nuprausti. Kviečiu naujam įrašui.

"Žmogus pailsi nuo vieno darbo tik tada, kai pradeda kitą."
A. Fransas



Produktas: DOVE "Deeply Nourishing" shower foam - maitinantis, putojantis kūno prausiklis
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: nuprausti kūno odos nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: putų pavidalo priemonė
Labiausiai nepatiko: sudėtinių dalių saugumas
Tūris: 200 ml
Kaina*:kadangi kol kas parduotuvėse nemačiau, tai kainos net negalėčiau pasakyti, bet įsivaizduoju apie 4-5 EUR?
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose. Tiesa, specialiai savaitgalį pravažiavau kelias parduotuves ir žiūrinėjau jų asortimentą, tačiau šitų putų kol kas niekur nemačiau. Tikiuosi netrukus pasirodys parduotuvių lentynose? 
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Padėk odai pasijusti švariai ir sudrėkintai su šiomis švelniai valančiomis ir giliai maitinančiomis dušo putomis. Putojantis prausiklis sukuria itin legvas putas. Buteliuke yra daugiau nei 100 pompos paspaudimų atitinkančio produkto. Taigi naudokite gausiai ir mėgaukitės.
Dušo putos švelniai valo ir rūpinasi oda. Su  NutriumMoisture™ technologija sukurtos putos maitina kūno odą, padeda išlaikyti natūralų odos drėgmės barjerą. Tinka kasdieniam naudojimui.
Naudojimas
1. Paspauskite pompą.
2. Padenkite putas ant odos.
3. Nuskalaukite vandeniu.


Kadangi prausimosi putos yra naujas Dove kompanijos produktas, tai čia matome šiek tiek kitokią, kompanijos gaminiams neįprastą pakuotę - žemą storą buteliuką su plačia pompa. Pats pompos principas ir didesnis nei įprastai pompos paviršius man patinka, tačiau manęs nežavi tai, kad pompa neturi dangtelio. Ką turiu galvoje? Aš tokios pakuotės niekaip negaliu pasiimti į kelionę. O kelionėje būtent putos prausimuisi man pačios patogiausios... Dar kar gavau siuntinį, šitos putos buvo išbėgusios lauk. Jeigu tokias pasiimčiau į kelionę - kas būtų iš mano kelioninės kosmetinės ir kaip atrodytų kiti joje esantys daiktai? Tad kad ir kaip pakuotė mane vilioja kelionėms (o savaitgaliais mes keliaujam nuolat), tačiau niekad neimu ir nerizikuoju - neatrodo sandari.

Kas jau kas, o pakuotėje išliko kompanijai būdingas švarus, minimalus ir šviesus dizainas: jokių perdėtų puošybos dalelių, tik keli užrašai ir į rankas, savo dizainu viliojanti paimti pakuotė.

Kvapas. Maniškis neturi jokio konkretaus augalinio ar vaisinio kvapo, žinot, kaip būna gėlių ar vaisių? Šitas produktas turi intensyvų kosmetinį kvapą, kuris primena švaros ir gaivos aromatą.

Konsistencija. Viduje produktas skystas ir skaidrios spalvos, o perėjęs per pompą mūsų rankose jis atsiduria baltos spalvos lengvučių putų pavidalu.


Sudėtis: Water (Aqua), Sodium Lauroyl Glutamate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Sodium Lauroyl Glycinate, Lauric Acid, Sodium Laurate, ParfumPolysorbate 20Citric AcidIodopropynyl Butylcarbamate, PEG-4, PEG-4 Dilaurate, PEG-4 LauratePhenoxyethanol, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Stearic Acid, Tetrasodium EDTA, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Poveikis. Vienas geriausių dalykų putų pavidalo kūno prausikliuose yra tas, jog jums nereikia jokios plaušinės ar kempinės, kad nusiprausti - tiesiog pilam į saują ir paskirstom ant odos. Pasakiškai švelniai oda nuprausiama būtent tokiu būdu. Ir man labai pasiteisino, kai pečių linija šiek tiek labiau įdegė saulėje. Paprastai nudegusią ar beveik įdegusią odą prausti su kempinėmis ir dušo želė yra pernelyg stipru ir odai pernelyg jautru, ją erzina ir dirgina. O čia - švelniai prausia odą, todėl tiks ir jautriai. Visgi, dar kartą pergalvojus, jautriai ir greitai sudirgti linkusiai odai nerekomenduočiau dėl sudėtinių dalių - yra nesaugių ir žalingų ingredientų, kurių taip nesinori matyti kompanijos produktuose. Tačiau yra kaip yra - juk niekas niekur ir nežadėjo natūralumo.

Kartais tokiu būdu nusipraususi odą, aš nesijaučiu švari ir atrodo, kad nepavyko pašalinti nešvarumo, paviršius nėra džeržgenčiai švarus. Tad kai norisi to normalaus ar grubesnio prausimo: putas naudoju ne su kempine, o su dušo pirštinėmis-plaušinėmis. Tokie pat judesiai prausiant odą, kaip ir be jokių kempinių, tik rezultatas efektyvesnis ir šiek tiek stipresnis prausimas. Aš bandžiau ir su įprasta kempine, bet... prausimasis nėra toks malonus.

Man žiauriai patinka putos - kaip mažas vaikas galiu su jomis žaisti. Kelis pompos paspaudimai (vieno visam kūnui tikrai nepakanka) ir aš mėgaujuosi minkštomis putomis... Manau patiktų ir vyresniems vaikučiams praustis būtent tokia priemone. Maniškis gal dar truputėlį per mažas dėl nesaugių ingredientų, tačiau vyresniems tokia priemonė puikiai motyvuotų nusiprausti ir kviestų į vonią.

Tad man prausiklis patinka, tačiau nesakyčiau, kad jis maitina - jokio maitinamojo poveikio nėra. Galbūt tik labai labai lengvas drėkinimas - kartą putomis ploviausi rankas ir atrodo jos atrodė geriau, bet odos kondicionavimo nepajutau. Todėl tikrai neteigsiu, kad maitina ar drėkina - ne. Tačiau tai labai smagi priemonė duše, kuri gali prausti taip švelniai, kaip kūdikio prisilietimas... arba su pagalbinėmis priemonėmis - ir grubiau. Man patiko. 😊




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai

  1. Turėtų būti "Droge". Pati gyvai nemačiau, bet buvo Drogo tinklapyje tarp naujienų.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą