DOVE "Pure Care Dry Oil" auksinės linijos plaukų priežiūros priemonės sausiems, gyvybingumą praradusiems plaukams

Ko jau ko man Dievas nedavė, tai dailių plaukų... Maniškiai žiauriai veliasi, pučiasi ir nepaisant visko, ką darau, visuomet tenka matyti man nepatinkantį rezultatą. O gal tiesiog tikiuosi per daug? Šiaip jau matydama kitų merginų plaukus ir vertindama įdėtas pastangas nesu patenkinta savo plaukučiais, tačiau... aš puikiai suvokiu, kad būna ir blogiau.

Šiuo metu naudoju vitaminus plaukams - apie vitaminus papasakosiu šio mėnesio pabaigoje, o dabar, plaukučiams prižiūrėti naudojau Dove Pure Care Dry Oil auksinės linijos šampūną ir kondicionierių (dar labai noriu raudonos linijos išbandyti), bet kolkas kalbėsime būtent apie aukso spalvos liniją. Kadangi jau naudoju palyginus ilgą laiko tarpą, ir pakuotėse priemonių nėra labai daug likę, metas nuomonei apie šias priemones.

"Parodykite žmogų, kuris nė karto nesuklydo, ir aš jums parodysiu žmogų, kuris nieko nepasiekė."
Dž. Kolinz


Produktas: DOVE Advanced Hair Series "Pure Care Dry Oil" šampūnas ir kondicionierius sauliems, gyvybingumą praradusiems plaukams
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: išplauti plaukus, suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: sausiems, gyvybingumą praradusiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas plaukams
Labiausiai nepatiko: nelabai saugios gaminių sudėtys
Tūris: kiekvienas po 250 ml
Kaina*: kiekvienas po 5,99 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas:
Šampūnas: Šampūnas "Pure Care Dry Oil" su vertingu aliejumi gyvybingumą praradusiems, sausiems plaukams, suteikia plaukams stulbinamo švelnumo. Šampūnu išplovus gyvybingumą praradusius, sausus plaukus, jie tampa iki 5 kartų švelnesni*.
Naudojimas: Užtepkite ant drėgnų plaukų, ištrinkite ir nuskalaukite. Patekus į  akis, nedelsdami praplaukite vandeniu.

Kondicionierius: Kondicionierius  "Pure Care Dry Oil" su vertingu aliejumi, suteikia plaukams stulbinamo švelnumo. Naudojant šį kondicionierių, gyvybingumą praradę sausi plaukai tampa iki 5 kartų švelnesni*.
Naudojimas: Išplovę plaukus, užtepkite ant drėgnų plaukų (bet ne ant jų šaknų) ir nuskalaukite. Patekus į akis, nedelsdami praplaukite vandeniu.

* Drėgni plaukai, išplauti šampūnu su kondicionieriumi, palyginti su šampūnu be kondicionieriaus.


Šitų "Advanced Hair Series" linijos plaukų priežiūros priemonių iš Dove pakuotės man labai patinka. Pirmiausia aš džiaugiuosi neįprasta, tiksliau paprasta, bet senai pamiršta forma plaukų šampūnams ir kondicionieriams, na kas rinkoje dar deda į tokias pakuotės? Bent jau aš šiuo metu priemonių tokiuose pakuotėse neturiu ir senai tokių bemačiau. Kitas dalykas, kuris man patinka - dizainas: baltos, švarios, minimalistinės pakuotės ir obmre efektu nudažyta šampūno buteliuko apačia. Dėl to padažymu, kuris dar ir atspindi aplinką kaip beveik veidrodinis efektas, lengva atskirti, kuris buteliukas yra kuris - kad nenutiktų kaip man, kai mėnesį laiko su kondicionieriumi ploviau galvą, o šampūnu - bandydavau kondicionuoti plaukus ir niekaip nesuvokiau, kodėl man priemonėse kažkas netinka. 😆😂

Buteliukai uždaryti aukso spalvos plastikiniais dangteliais, kurių dalis atsikemša, o produktas dozuojamas per patogias angas. Man prie dozavimo patogumo labai prisideda ir gana minkštas plastikas. Tikiu, jog sunaudosiu ženkliai daugiau, ir besibaiginėjant produktams, pakuotėse paliksiu žymiai mažiau produkto, negu iš įprastų buteliukų. Liuks! 👍

Kvapas. O Dieve, kaip skaniai kvepia... Saldžiai, gaiviai, maloniai... Nieko konkretaus, kaip ir dauguma kompanijos kvapų, toks labai labai malonus kosmetinis aromatas. Abiejuose priemonėse jie labai panašūs, bet ne identiški, išlieka neilgai, dar po plaukučių plovimo šiek tiek jaučiasi, bet nepasakyčiau, kad visą dieną ar pusdienį, greičiau kelias valandas.

Konsistencija. Abi priemonės dažytos: šampūnas gana skystas želinis, aukso spalvos. Kondicionierius geltonas, kreminis, tirštas.


Sudėtis:
ŠAMPŪNO: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Cocos Nucifera Oil, Gluconolactone, Sodium Sulfate, Trehalose, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, TEA-Dodecylbenzensulfonate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Benzophenone-4, Laureth-23, Citric Acid, Coceth-7, Dimethiconol, Parfum, PPG-12, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140, CI 42090.

KONDICIONIERIAUS: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cocos Nucifera Oil, GluconolactoneMacadamia Ternifolia Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium Sulfate, Trehalose, Amodimethicone, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Dipropylene Glycol, Glycerin, Lactic Acid, Paraffinum Liquidum, Parfum, PEG-7 Propylheptyl Ether, Sodium Chloride, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, Phenoxyethanol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl SalicylateButylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140, CI 42090.


Poveikis. Man atrodo visos žinome, kaip naudojame tokias elementarias priemones, kaip šampūnas ir kondicionierius, todėl tikriausiai reikia tik pridurti, jog aš savo plaukučius plaunu 2-3 kartus per savaitę, nes paprasčiausiai nėra reikalo tai daryti dažniau - ilgi plaukai ne taip greit susiriebaluoja, o būdami dažyti, jie ne tik sausi, galvos oda išskiria mažai riebalų, todėl realiai galėčiau plauti dar rečiau, bet man nepatinka tas sukritusių plaukų vaizdas, todėl plaunu tokiu dažnumu.

Šampūnas gerai išplauna plaukučius, tiesa, aš šiuo metu jau turiu susiformavusį įprotį vienu kartu plaukus plauti šampūnu du kartus: išplaunu, išskalauju ir dar kartą pakartoju su šampūnu ir tik tuomet dedu kondicionierių. Paprasčiausiai, savo plaukučiams jau labai ilgą laiką naudoju įvairias priemones, serumus ir aliejus, prieš plaukų plovimą, kuriuos dažnai sunkoka išplauti iš plauko su vienu plovimu. Taip mano plaukų priežiūros rutinoje atsirado antrasis plovimas, kuris kol kas man puikiai pasiteisina ir jei po aliejinės kaukės su vienu plovimu plaukai neatrodo švarūs, tai po antrojo, tokio pojūčio nelieka. Po šampūno plaukai atrodo visiškai švarūs, tačiau galai veliasi ir stringa tarp pirštų, todėl kondicionierius tiesiog būtinas su kiekvienu plaukų plovimu.

Šios linijos kondicionierius veikia itin greitai: tik užtepu ir kol nusiprausiu kūną, jau galiu jį nuskalauti lauk ir jausti puikų rezultatą. Dar esant šlapiems plaukams jaučiu, kaip jie nebesivelia taip stipriai, kaip vėlėsi po plovimo šampūnu, jiem suteikiamas šioks toks glotnumas ir lygumas. O kiti efektai? Juos stebime išdžiūvus plaukučiams.

Iš tiesų, išdžiūvus plaukams pastebiu, kokie jie minkštučiai ir švelnūs, šiek tiek mažiau veliasi nei įprastai, tačiau glotnumo efekto mano besipučiantiems plaukams labai labai trūksta. Aišku, kai paskaitai 'non-greasy' (liet. - neriebus), tai suvoki, kad jis niekaip nesuteiks stipraus glotninamojo efekto, nes paprasčiausiai neturi plauką apsunkinančių ingredientų. Dėl ko spėju, jog puikiai tiks ir riebesniems ir itin ploniems plaukams, kuriems nereikalingas plauko sunkumas. Nors nepasakyčiau, jog plaukučiai tampa itin lengvi - laisvai nesiplaiksto, tas santykis tarp lengvumo ir glontnumo išlaikytas taip, kad tiktų bene visiems plaukų tipams.

Nors aprašyme gamintojas daugiau nieko nežada, tačiau ant pakuotės juk aiškiai pasakyta, kad linija skirta sausiems ir gyvybę praradusiems plaukams, tai kaip ten su tais aspektais? Plaukas tikrai nėra maitinamas (ko reikia sausiems plaukams) arba tas maitinimas labai labai silpnas, nes aš jo nelabai ir pastebėjau. Tačiau plaukučiai tikrai įgauna daugiau žvilgesnio, tampa paslankesni ir man atrodo gražesni, nei prieš linijos naudojimą. Ar tai reiškia kad man patiko? Patiko, tačiau man žiauriai trūko glotninimo, ir konkretesnio, stipresnio poveikio. Dabar gi - patiko ir sudarė paprasto, tačiau neprasto šampūno ir kondicionieriaus įvaizdį.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai

  1. Aš turiu tokius pat šampūną ir kondicionierių, tik tuos mėlynus. Nors šampūnas mano riebiai galvos odai nelabai tinka, kondicionierius mano sausiems ir ploniems plaukams yra pats tas. Jie nebesielektrina, lengviau suvaldomi, ir mažiau veliasi. Visai gera Dove linija.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą