2020/2021 rudens - žiemos tendencijos: makiažas

Nors dekoratyvinė kosmetika ir makiažas man nebėra tokie svarbūs, kaip prieš kelis metus; nors dažniausiai renkuosi labai paprastą, kasdienį makiažą; tačiau keičiantis sezonui mano makiažas natūraliai šiek tiek keičiasi. Manau keičiasi daugumos - saulės nubučiuotą veidą (ar tokį sukurtą bronzerių pagalba) keičia skaistalai ir šviesesnė oda. O ir šiaip kartas nuo karto labai sveika pakeisti makiažo įpročius, priemones, spalvas ar būdus, kaip dažomasi. Anksčiau esu lankiusi ne vienus kursus ir makiažo meistrės vis pabrėždavo, kaip svarbu kažką pakeisti, kad nesidažytum ta pačia spalva kaip ir prieš 10-metį ar nebrėžtum akių kontūro tuo pačiu stiliumi, kaip paauglystėje. O jei pritrūksta idėjų, ar norisi pasižiūrėti kas madinga šį rudenį ir žiemą, kviečiu naujam, makiažo tendencijų įrašui.

ČIA

1. Itin natūralus makiažas arba no makeup-makeup


2. Itin natūralus, labai lengvas veido kontūravimas


3. Sveikai spindinti oda


4. Be makiažo pagrindo


5. Rožiniai skaistalai ant skruotų ir akių


6. Neparyškinti, natūralūs arba šviesinti antakiai


7. Tankūs antakiai


8. Artistiškas, viršutinę antakių liniją paryškinantis makiažas


9. Tamsių spalvų lūpos


10. Ryškiai raudonos lūpos


11. Korėjietiško stiliaus lūpų makiažas arba lūpų dėmė


12. Blizgios lūpos


13. Sulipusios blakstienos arba blakstienos 'voro kojos'


14. Spalvotas blakstienų tušas


15. Akių pravedimas išoriniuose kampučiuose


16. Pravedimas su strėlyte


17. Juodi, meniški pravedimai


18. Pravedimas ant akies voko


19. Priklijuojami akmenukai ir blizgučiai akių makiaže


20. Blizgūs ir metalinio efekto lapeliai akių makiaže


21. Blizgus akių makiažas


22. Neoninės spalvos akių makiaže


23. Klasikiniai mėlyni akių šešėliai


24. Brangiųjų akmenų efekto ir spalvų šešėliai


25. Aukso spalvos blizgūs šešėliai


26. Rudos spalvos dūminis makiažas


27. Tamsus dūminis akių makiažas


Kas svarbiausia 2020/2021 rudens - žiemos makiažo tendencijose?

Ruošiant ir tikriausiai pirmą kart akimis peržvelgiant tendencijų įrašą gali atrodyti, kad viskas jau matyta ankstesniais sezonais, kad šiame sezone tiesiog tęsiame natūralesnio, minimalesnio makiažo liniją. Iš dalies tiesos čia yra, tačiau ir eksperimentams vietos palikta pakankamai. Daugiausiai eksperimentuoti man atrodo galima veido makiaže: nuo visiškai natūralaus kontūravimo, natūraliai spindinčios odos, ar itin natūralaus makiažo iki jokio makiažo pagrindo. Itin žaviai atrodo rožiniai skaistalai, kurie šie sezoną naudojami ir kaip akių šešėliai, taip suteikiant visam veidui vienodą spalvinį aspektą. Toks makiažas ne tik suteikia žvalumo, tačiau ir vizualiai jaunina.

Akių makiaže yra visko ir labai daug: klasikinis dūminis makiažas, standartinė, dažnai neutrali spalvų paletė leidžia susikurti itin natūraliai ir kasdieniškai atrodantį makiažą, kurį galima paįvairinti neįprastais ar skirtingais pravedimais (tiems, kas pravedimus praktikuoja). Jei norisi ryškesnio efekto ar paeksperimentuoti, tam galima pasitelkti ir artistiškus pravedimus ir ryškias spalvas ir ekstrevagantiškus klijuojamus akmenėlius ar blizgią foliją.

Improvizuoti rudens ir žiemos metu vietos makiažo meistrai iš ties paliko. Visgi dominuoja itin natūralus ir neutralus makiažas, standartinė žemiškų spalvų šešėlių paletė, rožiniai skaistalai bei raudoni (blizgūs ar standartiniai) lūpų dažai. Jei visgi norisi įnešti truputėlį naujų vėjų, tiesiog papildykite kosmetinę burgundiškos spalvos lūpų dažais ar klasikiniais mėlynais akių šešėliais.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. ojezau, toks grunge makiažas dabar on top.. man nelabai, ypač tie pravedimai ale meniški 😁 raudonų lūpų nelabai, neprisijaukinu, bet natūralūs antakiai ar nedažyta oda pudra tikrai patinka ir natūraliai prilipo man jau nuo karantino 🤭

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nuo karantino tai iš vis 0 makiažo 😁 O kaip dažaisi darbui?
      Man patinka klasika: minimalus veidas, rožiniai sluoksniai ir tamsesni arba raudoni lūpų dažai. Mmm.

      Panaikinti
    2. Darbui renkuosi veido padengimą pudra, lengvus ir minimalius antakius, blakstienas padažau, bronzeris, skaistalai ir nude lūpos) ypač negailiu bronzanto ir skaistalų, nes labai patinka 😁

      Panaikinti

Rašyti komentarą