NESTI DANTE "Emozioni in Toscana" Giardino in Fiore muilas

Mūsų namuose muilas tiesiog tirpsta, rimtai - neturėjome vaiko, atrodė, kad to mažyčio gabalėlio pakanka labai ilgam, net ir labai dažnai plaunant rankas. Nežinau ar vaikas daugiau naudoja? Tikriausiai ne, tiesiog ilgiau muiluojasi, kartais palaiko po vandeniu ir natūralu, kad muilas greičiau tirpsta. Dėl to pastaraisiais metais mėgstu užsipirkti kelis gabalėlius iš karto ir nesukti galvos dėl turimų atsargų. Šį kart jau paskutinis gabaliukas iš didelio, praėjusių metų užsipirkimo - reikės planuoti naują. Tikriausiai skaitančios mano blogą net neabejoja, kad didžiausia tikimybė man nusipirkti Nesti Dante itališkos kompanijos produkcijos, kuri gaminama tradiciniu būdu, kurių muilai dieviškai kvepia ir yra daugiausia natūralios, ženkliai saugesnės sudėties.

"Kol nenustoji bandyti - dar nepralaimėjai."
M. Ditka


Produktas: NESTI DANTE "Emozioni in Toscana" Giardino in Fiore muilas
Gamintojas: "Nesti Dante" Pagaminta Florencija, Italija
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: muilo kokybė
Labiausiai nepatiko: tik keli nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 150 g
Kaina: 3,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Rimi, Assorti, Hiperfarma

Ką žada gamintojas: NESTI DANTE muilai ruošiami pagal seną italų „Saponeria“ virimo būdą. Kompanija yra viena iš keleto pasaulyje, kurios naudoja šį rankinį muilų virimo būdą. NESTI DANTE itališki muilai gaminami su kruopščiai atrinktais ingredientais. Prabangus muilas supakuotas elegantiškame Florentine stiliaus popieriuje. Jis puoselėja odą ir suteikia atgaivą sielai. EMOZIONI IN TOSCANA pavasarinių gėlių kvapo muilas sužadins Jūsų fantazijas ir aistras.  

Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Cocoate/ Sodium Palm Kernelate, Aqua, Parfum, Glycerin, Sodium ChlorideTetrasodium Etidronate, Pentasodium Pantetate, Citronellol, Limonene, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Methyl 2-Octynoate.


Mano nuomonė. Pirmą kart į muilus atkreipiau dėmesį dėl gražių, neįprastų ir žvilgsnį traukiančių pakuočių: dailus tekstūrinis popierius puoštas tradiciniais itališkais vaizdais, gėlėmis, derinamos dailios spalvos. Šio muilo pakuotė - sodas su romėniško stiliaus skulptūromis ir svarbiausia, kad popierius nedengtas jokiu papildomu plastiko sluoksniu, tad yra visiškai perdirbamas.

Ši kompanija pavergė mano širdį savo filosofija - gaminti priemones remiantis senomis tradicijomis ir naudojant saugiausius bei natūralius ingredientus. Pasirinktos sudėtinės dalys saugios tiek sveikatai, tiek odai ir tik kvapą stiprinančios, išlaikančios ir sukuriančios medžiagos vidutinio saugumo ingredientai. Be jų muilas nekvepėtų taip maloniai ir vargiai būtų toks populiarus ir perkamas produktas. O kvepia jis nuostabiai - švelniu gėlių aromatu, tačiau pakankamai intensyviai, kad ir nusiplovus rankas maloniai kvepia.

Muilas gerai putoja smulkiomis putomis, švariai prausia odą ir visiškai nesausina rankų. Dažniausiai muilai daugiau ar mažiau pasausina, po kai kurių norisi rankų kremo ir pats prausimosi procesas nebūna labai malonus. Šiuo atveju galiu tik pagirti efektą, kvapą, idėją, pakuotę, na ir žinoma kainą. Nors aš asmeniškai labiau mėgstu didesnius, 250 g muilo gabaliukus, kurių pakanka ženkliai ilgesnį laiką; tačiau ir 150 g pakuotės  tai ne 90 g gabalėlis - pakanka bent mėnesiui. Superiniai muilai, jei nebandėt prigriebkite gabalėlį. Rekomenduoju pirkti tik su nuolaida - Eurokos parduotuvėje tai vienai, tai kitai linijai jos nuolat taikomis. O aš jau žvalgysiuosi naujo muilų papildymo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai