EOS Essential - rankų losjonas normaliai ir sausai odai "Cucumber"

Ar pastebėjote kaip greit pastaraisiais mėnesiais senka rankų kremai? Atrodo tik prasidarei pakuotę ir jos tik šiek tiek belikę. Apskritai pastaruosius metus vienu metu esu atidariusi net kelias kremo pakuotes, nors su kitomis priemonėmis to labai nemėgstu ir vadovaujuosi principu - pabaik vieną, tuomet galėsi atidaryti kitą. O vat su kremais taip nėra: nakčiai prie lovos visuomet gyvena sunkus ir riebus, rankinėje mini pakuotė, o ir darbe mėgstu palikti kokį itin greit susigeriantį ir darbo eigos netrukdantį kremą. Tai bent trys, o dažnai ir daugiau, paprasčiausiai dėl to, kad netiko tekstūra, per lėtai ar per greit susigėrė... tokiomis aplinkybėmis nusiperki dar vieną ir savaime suprantama - atidarai. Šį kart aš jums noriu papasakoti apie EOS rankų losjoną. Prieš kokius 5 metus EOS lūpų balzamai tiesiog šoktelėjo į milžinišką populiarumo bangą, ir matyt kompanija nusprendė nežiopsoti, kol ji nuslūgs  - tai buvo sukurti kūno losjonai, rankų kremai ir kitos kompanijos priemonės. Kelis metus vis dairiausi, lyg ir gundžiausi, bet matyt aplinkybės buvo tiesiog ne tos, tad kiek pasvarsčiusi tarp trijų galimų kvapų, išsirinkau agurkinį, specialiai vasarai.

"Sėkmingas žmogus yra tas, kuris sugeba sudėti tvirtus pamatus iš plytų, kurias į jį sumėtė aplinkiniai."
D. Brinkas


Produktas: EOS Essential - rankų losjonas normaliai ir sausai odai "Cucumber"
Gamintojas: "eos Products, LLS". New York, Jungtinės Amerikos Valstijos
Paskirtis: drėkinti, maitinti, minkštinti, apsaugoti rankų odą
Tinkamas tipas: normaliai, sausai odai
Labiausiai patiko: greit susigerianti konsistencija
Labiausiai nepatiko: trūksta intensyvesnio poveikio
Tūris: 44 ml
Kaina: 6,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Kvapnus losjonas drėkina, prižiūri ir puoselėja  rankų odą visą dieną. Neriebus losjonas greitai įsigeria  į odą, aprūpina ją maitinamosiomis medžiagomis. Sudėtis papildyta agurkų ekstraktu, maitinamųjų medžiagų turinčiu taukmedžių sviestu, alaviju ir antioksidacinėmis savybėmis pasižyminčiu avižų ekstraktu. Losjonas drėkina, maitina, minkština ir apsaugo rankų odą. Sudėtyje yra 90% natūralių medžiagų. 


Pakuotė. Esu linkusi manyti, kad kompanijos produktų populiarumui didžiulės įtakos turėjo patrauklios, tuo metu naujoviškos, nematytos, gan modernios pakuotės. Iki Eos lūpų balzamo revoliucijos regis nė viena kompanija nesugalvojo patalpinti balzamą rutuliuke. Lygiai taip pat ir su kremais - esame pratę prie standartinių kremo tūbelių, o čia turime glotnią netaisyklingos formos apvalainą pakuotę, kuri tobulai telpa delne. Ir kaip smagu tokią laikyti rankose! Smagi ir švelniai žalia, beveik pastelinė spalva be jokių neaiškių intarpų ar dekoratyvių akcentų. Šiek tiek papuoštas tik popierinis lapelis su informacija apie produktą, tačiau vistiek, proto ir saiko neperžengiama.

Pakuotės plastikas minkštas, patogus išspausti priemonę lauk ir kartu pakankamai stabilus, neatrodo nei pigiai, nei prastai. Kremas lengvai atsidaro ir užsidaro plataus dangtelio pagalba. Naudoti ir dozuoti patogu.

Kvapas. Ką aš galvojau pirkdama agurkais kvepiantį kremą? Žinau ką galvojau - aš tikėjausi kad kvepės gaiva ir vandeniu, taip, kaip tikri agurkai. Bet o vargeli kaip klydau... pardavimo vietose kremo testerių nebūna, tad pirkti tenka aklai. Kremas man smirda, ne baisiai, bet kvapas nėra malonus - jis kažkoks duslus, lyg ir kažkiek žalumo ir daug chemijos - nieko natūralaus, nieko malonaus. Kentėti galima, gana greit išsisklaido, tačiau žinau, kad vien dėl kvapo agurkinio kremo antrą kart tikrai nepirkčiau.

Konsistencija iš pirmo žvilgsnio atrodo standartinė, joje nesijaučia jokio riebumo, labiau drėgmė. Masažuojant į odą kremas labai greit skystėja, labai greit konsistencija lengvėja.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Stearic Acid, Glycine Soja Oil, Cocoglycerides, Helianthus Annuus Seed Oil, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Butyrospermum Parkii Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Avena Sativa Kernel Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Tocopherol, Parfum, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Carbomer, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Hexylene Glycol, BHT, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.


Poveikis. Nuo ko pradėti pasakoti? Tikriausiai nuo sudėties. Gamintojas teigia, kad kremo sudėtis 90% yra natūrali. Iš ties sudėtyje daug augalinių ekstraktų, aliejų ir sviestų, gausu odą kondicionuojančių ingredientų. Ir apskritai kremo sudėtis palyginus gera - vienas žalingas konservantas ir keli vidutinio saugumo ingredientai. 

O kaip veikia? Tiesą pasakius šitas rankų kremas yra greičiausiai susigeriantis rankų kremas kokį tik galiu prisiminti. Tik paskirstai ant rankų odos ir jis per kelias sekundes susigeria, nepalikdamas nei nemalonios riebios plėvelės. Apskritai toks jausmas, lyg nieko ant rankų nebūčiau tepusi, tad praktiškai iš kart galiu užsiimti kitais darbais. Todėl šitą kremą esu palikusi darbe ir su malonumu juo tepuosi kai rankų oda pasausėja, tačiau negaliu sau leisti tiesiog sėdėti kelias minutes ir laukti, kol priemonė susigers. 

Kad ir kaip džiaugiuosi greitu susigėrimu, bet tai nėra nei nepakeičiamas, nei tobuliausias kremas. Atrodo kad jis tik kuriam laikui ir labai lengvai padrėkina rankų odą, tačiau efektas labai trumpalaikis. Nors pasitepus oda atrodo lygesnė, jaunesnė, tačiau ir šis efektas labai trumpalaikis. Priemonė visai smagi, kai reikia itin greito susigėrimo: darbe, nešiotis rankinėje ar vasaros metu; tačiau kai reikalingas rimtesnis drėkinimas, intensyvesnė priežiūra ir ilgalaikis rezultatas - šis kremas gali būti tikriausiai didžiausiu nusivylimu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai