BIOTHERM Blue Therapy Accelerated - šilkinės konsistencijos, regeneruojamasis, odos senėjimą lėtinantis veido kremas visiems odos tipams

Keistokas tas rugsėjis bloge: mėnuo skirtas krūvai tendencijų įrašų ir Biotherm paskutiniams produktams aprašyti bei įspūdžius papasakoti. Na taip, tarp jų įsimaišo vienas kitas kitos tematikos tekstas, tačiau iš esmės - naujojo sezono mados yra pagrindas ir aš pati labai noriu baigti su praėjusių Kalėdų kalendoriumi. O kalendoriuje liko vos pora produktų, apie kuriuos dar nepapasakojau! Priešpaskutinis - veido kremas iš "Blue Therapy" serijos, žadantis atkurti odą ir lėtinti jos senėjimą. Išbandžiau, jau visą ir sunaudoti spėjau, tad metas įraše papasakoti savo nuomonę ir susidariusį vaizdą.

"Negali paspausti rankos, jei ji sugniaužta į kumštį."
I. Gandi


Produktas: BIOTHERM Blue Therapy Accelerated - šilkinės konsistencijos, regeneruojamasis, odos senėjimą lėtinantis veido kremas visiems odos tipams
Gamintojas: "Biotherm", Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: lėtinti odos senėjimą, regeneruoti odą, drėkinti, suteikti švytėjimą, standinti, atkurti veido kontūrus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloni konsistencija
Labiausiai nepatiko: alkoholis sudėtyje
Tūris: maniškėje 10 ml. Įsigyti galima 50 ml pakuotėje
Kaina: 50 ml - 70,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Blue Therapy Accelerated Cream regeneruojamasis, odos senėjimą lėtinantis šilkinės konsistencijos kremas visų tipų odai. Tik 20 % senėjimo žymių yra neišvengiamos, kitos gali būti akivaizdžiai panaikintos. Šio kremo, kuriame yra didelė atjauninamojo youth-algae™ koncentracija, veikimą suaktyvina susilietimas su oda. Kremo regeneruojamoji galia, mažinanti senėjimo požymius, pasireiškia neįtikėtinai greitai, nes naikinami išoriniai senėjimą skatinantys veiksniai: oda sudrėkinama, parausvėja ir švyti, odos tekstūra pastandėja ir veido kontūrai atrodo atkurti.
Naudojimas: Tepkite kremą ryte ir vakare ant veido ir kaklo odos, prieš tai ją nuvalius/nuprausus veido pieneliu/prausikliu ir tonizavus veido losjonu. Netepkite paakių srities. Šiai zonai naudokite specialų paakių kremą.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA


Pakuotė. Aš turiu tik mažytę pakuotę, kuri kiekiu primena kažką panašaus į kelioninę - nedidelis kiekis pabandymui. Nuo pilno dydžio pakuotės maniškė mažai kuo skiriasi: abu indeliai stikliniai, vienodo, mėlynos spalvos dizaino. Realiai skiriasi tik dydis ir tai, kad mažoji pakuotė neturi kartoninės dėžutės su informacija apie produktą.

Kvapas. Visi Biotherm produktai turi stiprų, pernelyg stiprų kvapą ir kremas nėra išskirtinis - kvepia labai intensyviai kažkuo panašaus tarp augalinio ir kosmetinio kvapo. Mano skoniui, jokie veido kremai kvapų neturėtų, o čia... ne tik kad tepantis jaučiasi, tačiau dar ir kuris laikas po priemonės padengimo! Tai gerai, jei kvapas neerzina, o jei erzina ir sunku jį pakęsti? Apie kvapams jautrius net kalbėti baisu - vien dėl intensyvumo gali ir galva įsiskausti ir tiesiog nuolat, ilgai erzinti.

Konsistencija lengva, drėgna ir iš ties, kaip ir teigia gamintojas, šilkinio švelnumo.


Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, DIMETHICONE, ISOHEXADECANE, ALCOHOL DENAT., DIPROPYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, SYNTHETIC WAX, PEG-10 DIMETHICONE, SORBITOL, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, ALGAE EXTRACT, DIMETHICONE/ PEG-10/15 CROSSPOLYMER, DIMETHICONE/ POLYGLYCERIN-3 CROSSPOLYMER, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, SODIUM POLYACRYLATE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, GUANOSINE, ADENOSINE, MAGNESIUM SULFATE, ASCORBYL GLUCOSIDE, NYLON-12, DISODIUM EDTA, CAPRYLIC/ CAPRIC GLYCERIDES, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, VITREOSCILLA FERMENT, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHERYL ACETATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM.


Poveikis.  Na ką, pirmiausia apie sudėtį? Iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti neblogai - pagrindą sudaro vanduo, glicerinas ir silikonas, tačiau akis iš kart bado denatūruotas alkoholis sąrašo viršuje. Yra ir keletas ingredientų, kurie gali erzinti akis (tad netiks paakių zonai), galimai toksiškų ingredientų, pavojingas konservantas. Priemonės konsistencija iš ties labai maloni, slidžiai drėgna dėl sudėtyje esančių silikonų, greit susigeria į odą ir bene iš kart galima dažytis. Priemonėje gausu minkštinančių medžiagų, yra niacinamido, kuris pašviesina odą, veikia priešuždegimiškai. vitamino C ir E, drėkinančio dumblių ekstrakto.

Priemonė stebina itin malonia, greit susigeriančia ir riebios plėvelės ant odos nepaliekančia konsistencija. Manau būtent maloni naudoti konsistencija yra kompanijos arkliukas - kai greit susigeria, atrodo, kad tinka odai, nors nebūtinai taip yra iš tiesų. Veido kremas iš ties padrėkina odą - deja, bet man nepakankamai, trūksta intensyvumo, bet nėra labai prastai, tikrai drėkina. Pastebėjau, kad ir odą pašviesina, dėl ko ji atrodo kiek jaunesnė ir lygesnė, o va poveikio odos stangrumui nepastebėjau - gali būti, kad tiesiog naudoju per trumpai?

Aš nesu tikra ką manau apie šios kompanijos kremus - man patinka konsistencija, šį kart kremo poveikis nebuvo labai prastas. Ir visgi - būna ir geriau, kaina tokios sudėties kremui kosmosas; kvapas per stiprus, o alkoholis priemonės sudėtyje nekelia pasitikėjimo. Džiaugiuosi išbandžiusi, džiaugiuosi numaldžiusi savo smalsumą, tačiau aš nei šito, nei bet kurio kito Biotherm kremo nepirkčiau - tikiesi stebuklo, o jo tiesiog nėra arba tiesiog, tas mažutis stebuklas nevertas tokios kainos.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai