BIOTHERM Bath Therapy Invigorating Blend drėkinantis rankų kremas su imbierų ir pipirmėčių ekstraktais

Biotherm advento kalendoriuje visi rasti buvo produktai buvo miniatiūros, kurių kiekių pakako geram, tvirtam pirmąjam įspūdžiui susidaryti. Ir vos vienas produktas kalendoriuje buvo pilno dydžio, toks, koks ir parduodamas. Turiu galvoje rankų kremą, apie kurį šiandien ir noriu papasakoti. 
   
"Kuo daugiau džiaugiesi savo gyvenimu, tuo daugiau turi džiaugsmingų akimirkų."
O. Winfrey'us


Produktas: BIOTHERM Bath Therapy Invigorating Blend drėkinantis rankų kremas su imbierų ir pipirmėčių ekstraktais
Gamintojas: "Biotherm", Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti, minkštinti, švelninti rankų odą, suteikti elastingumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai greit susigeria
Labiausiai nepatiko: per stiprus kvapas
Tūris: 30 ml
Kaina: 10,49 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Drėkinamasis rankų kremas su imbierų ir pipirmėčių ekstraktais. Šis subtilaus aromato rankų kremas pagerina odos būklę. Rankų oda tampa minkšta, švelni ir elastinga.


Pakuotė. Plastiko tubelė, užsukta nedideliu plastikiniu dangteliu. Pakuotės plastikas atrodo minkštas, tačiau produktui senkant darosi sunku jį išspausti iš pakuotės, plastikas atrodo nepakankamai elastingas patogiam naudojimui. Rankų kremo dizainas man patinka: pastelinė žalsva spalva su augaliniais motyvais ir gausybe užrašų. 

Kvapas labai stiprus ir intensyvus, ilgai išlieka ant rankų odos ir tai nėra privalumas. Kadangi kremas ir šiaip kvapia imbierais ir mėtomis - aštriai ir stipriai. Pasitepus rankas ilgai išliekantis kvapas ilgainiui ima kutenti nosį, vis stipriau erzinti, kol pasieki stadiją ir galvoji, kad geriau jau iš viso nebūtų pakvėpintas.

Konsistencija iš pirmo žvilgsnio atrodo tiršta ir sunki, tačiau masažuojant į odą greit geriasi.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Parfum, Cetyl Esters, Phenoxyethanol, PEG-100 Stearate, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Linalool, Coriandrum Sativum Seed Oil, Limonene, Citral, Ribes Nigrum Seed Oil, Zingiber Officinale Root Extract, Echium Plantagineum Seed Oil, Pentylene Glycol, Eugenol, Mentha Piperita Extract, Geraniol, Vitiroscilla Ferment, Tocopherol, Glycine Soja Oil, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid.


Poveikis. Jei anksčiau teko skaityti bet kurią mano apžvalgą apie Biotherm produktus, tikriausiai puikiai žinote, kad nesu sužavėta produkcijos sudėtinėmis dalimis. Šio kremo sudėtis iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti visai nebloga: standartinis kremų pagrindas iš vandens ir glycerino, su trupučiu riebiojo alkoholio, rišiklio ir silikono. Bėda ta, kad sudėties pagrindas labai skurdus. Ingredientų sąraše labai aukštai kvapiosios medžiagos ir konservantas Phenoxyethanol, kuris žymi, kad viskas surašyta žemiau yra mažiau nei 1%. Reiškia visi aliejai, ekstraktai, kuriuos pabrėžė gamintojas, visi gerieji ingredientai, na jų sudėtyje ženkliai per mažai, kad teiktų realios naudos. 

Rankų kremą aš dažniausiai nešiojuosi rankinėje arba laikau darbe ant stalo ir naudoju kai reikia greito susigėrimo - pasitepei rankas ir grįžti prie kompiuterio klaviatūros ir darbų. Būtent toks yra šis kremas - maloni konsistencija itin greit susigeria, tačiau drėkinimas manęs nei stebina, nei džiugina, jis labai minimalus. Kai rankos pasausėja rimčiau man šio kremo nepakanka. Susidariau nuomonę, kad priemonės konsistencija gera ir tinkama gyventi rankinėje ar naudoti dienos metui; tačiau sudėtis labai paprasta, nieko kitokio, ko negalima rasti rankų kreme, kainuojančiame vos kelis eurus. O kur dar per stiprus, erzinantis kvapas? Aš asmeniškai nepirkčiau, bet džiaugiuosi išbandžiusi ir žinau, kad kremo nepirkčiau nei pilna kaina, nei pritaikius rimtesnę nuolaidą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

Rašyti komentarą