LIRENE kūno šveitiklis su cukrumi ir spanguolėmis

Kūno šveitimas ir negyvų odos ląstelių šalinimas man aktualus ištisus metus - nušveitus kūną, oda tampa gražesnė, atrodo jaunesnė, o ir kūno poros kemšasi mažiau. Tikriausiai kūno šveitimas aktualesnis vasarą, mat gausiau prakaituojant didelė tikimybė, kad poros užsikimš, o ir aplinkos nešvarumai greičiau nugula ant odos, kai atidengiame daugiau kūno ir nešiojame atviresnius rūbus.

"Ateina geresnės dienos... jos vadinamos šeštadieniu ir sekmadieniu"
Citata, autorius nežinomas

Kūno šveitikliai iš esmės labai skiriasi: vieni švelnesni, kiti grubesni, pagaminti cukraus ar druskos pagrindu, skiriasi ir pakuotės, kvapai, šveitimo intensyvumas, papildomos funkcijos, tokios kaip pavyzdžiui, odos maitinimas... Pastaruoju metu naudojau Lirene kompanijos kūno šveitiklį, kurio kvapas manau tinkamesnis žiemos metu, tačiau efektas ir poveikis tenkina ir vasarą.


Produktas: LIRENE kūno šveitiklis su cukrumi ir spanguolėmis
Gamintojas: "Laboratorium Kosmetyczne Dr Irena Eris". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: pašalinti negyvas ląsteles, suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pakankamai švelnus, tačiau efektvus
Labiausiai nepatiko: keli vidutinio saugumo ingredientai
Tūris: 200 ml arba 220 g
Kaina*: 4,89 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Maxima ir kt.

Ką žada gamintojas: Saldi kūno priežiūra! Jūsų kūnas bus palepintas cukraus kristalų masažu ir viliojančiu spanguolių ekstrakto aromatu. Poveikis: lygi, regeneruota, šilko švelnumo oda.
Naudojimas: tepti ant drėgnos kūno odos ir keletą minučių masažuoti. Gerai nuplauti. Naudoti 1-3 kartus per savaitę. Rekomenduojama kartu naudoti Lirene kūno balzamą.


Kūno šveitiklio pakuotė balto, vidutinio minkštumo plastiko tūbelė. Jos dangtelis rudos spalvos, yra pakuotės apačioje. Dangtelis nenusisuka, dalis jo atsikemša ir atveria patogią dozavimo angą, dėl kurios neturėjau jokių problemų.

Pakuotės dizainas man pasirodė paprastas, tačiau ne prastas. Puošybai naudojamas spanguolių paveikslėlis, kuris mane kažkodėl visuomet nuteikia žiemiškai. Ir žinoma užrašai, - tiesa, pasitikėjimo nekelia informacija lenkų kalba, tačiau čia tik pakuotė, nesusidarom išankstinių nuomonių ir žiūrim, kas slepiasi viduje.


Kvapas. Kūno šveitiklis kvepia ir saldžiai, kaip cukrus, ir rūgščiai - spanguolės. Iš tiesų, tiksliausiai būtų sakyti saldžiarūgščiai, kaip žiemai užpiltos cukrumi spanguolės. Keista, tačiau šveičiant to kvapo praktiškai neužuodžiu, o va iš pakuotės jis aiškus ir vidutiniškai intensyvus.

Konsistencija. Pirmą kartą pažiūrėjus į produktą mane aplankė nusivylimas - skaidrioje masėje esančios raudonos dalelės visai ne aštrios, jų nėra labai daug. Maniau kad ir vėl nusipirkau niekam tikusį šveitiklį. Tačiau atidžiau įsižiūrėjus skaidrioje masėje galima pamatyti vieną prie kitos, daugybę šveičiamųjų cukraus kristalų.


Sudėtis: Propylene Glycol, Glycerin, Sugar, Aqua, Synthetic Wax, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Parfum (Fragrance), CI 16255.


Poveikis. Iš tiesų, aš nelabai supratau kokią funkciją atlieka raudonos dalelės priemonės konsistencijoje - jos švelnios, tad tikrai nešveičia, o ir naudojant šveitiklį jos nesusprogsta, o tiesiog su vandeniu yra nuplaunamos lauk. Aš nusprendžiau, kad jos skirtos atlikti dekoratyvinę funkciją produkte.

Pats šveitiklis šveičia tobulai - nei pernelyg stipriai, nei pernelyg silpnai. Man tobulai, nes šveitiklį mielai ir dažnai naudoju. Iš tiesų, jo stiprumą dar galima keisti, priklausomai nuo to, kaip stipriai masažuosite kūno odą.

Po šveitimo ant odos nelieka jokių nereikalingų aliejų, tad priemonė tikrai nemaitina. Ji atlieka tik ląstelių šalinimo funkciją, po kurios mano oda tampa šilko švelnumo, atnaujinta, lygi, dailesnė. Priemonė man labai patiko - būtent toks yra tobulas šveitiklis - grubumą galima reguliuoti, šveičia nei per grubiai, nei per švelniai ir puikiai atlieka savo darbą. Galiu drąsiai rekomenduoti išbandyti.

Vienintelis minusas - manyčiau gali būti šveitiklio pakuotė. Tikriausiai priartėjus prie dugno bus labai sunku iškrapštyti visus produkto likučius. Tačiau vėlgi, mano galva tai visai nedidelė problema, vertinant šveitiklio kainą ir kokybę.




Ačiū, kad skaitote,

Linksmo penktadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Man asmeniskai vienas geriausiu sveitikliu collistar - https://www.douglas.lt/katalogas/collistar-talasso-scrub/ nors lirene kaukes dievinu, taciau sio kuno sveitiklio lirene man nenuruge..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Bandžiau ir Collistar, patiko ir tikrai neprilygsta Lirene ;) Tik ir kainų skirtumas yra ;)
      http://geleta-kosmetine.blogspot.com/2017/10/collistar-your-spa-at-home-kuno.html

      Panaikinti

Rašyti komentarą