#27/2016 Spalio mėnesio baigti produktai - Empties

Sveikos merginos,
Ar pas jus irgi šiandien snigo? Klaipėdoje sniegas krito visą pusdienį, galiausiai didžioji dalis jo ištirpo, tačiau... sniegas, pirmasis sniegas jau pranašauja apie ateinančią žiemą ir taip visų laukiamas Kalėdas. Šios Kalėdos mums bus įpatingos, nes pirmas Kalėdas mūsų šeima bus 3-ų asmenų, o  ne dviejų. Bet tradiciškai, kaip jau susiklostė situacija Lietuvoje, apie Kalėdas nekalbame iki tol, kol nepasibaigia Vėlinės. Tad šį kartą, Vėlinių vakarą linkiu prisiminti visus iškeliavusius artimus ir mylimus, nebraukti ašaros, o geriau pasidžiaugti, kad turėjome galimybę pažinti, bedrauti ir tiek ilgai džiaugtis nuostabiais žmonėmis. Linkiu nepamiršti sukalbėti maldelės, uždegti žvakutę - galbūt netikite, tačiau rimties, ramybės, susikaupimo ir pagarbos vakaro iškeliavusieji tikrai nusipelnė. Mes šį kartą į kapinaites nevažiuosim, paprastai keliaujame kiekvienais metais, aplankydami 3 kapinaites trijuose miestuose. Šiemet, kaip ir kiekvienas Vėlines oras baisus, o sūnus dar gana mažas tokiam žygiui, tad... tiesiog ramiai pabūsime namie, uždegsime žvakutę ir sukalbėsime maldelę.

Oi, bet prie naujo įrašo mes renkamės tikrai ne mano dienos aptarinėti. Šį kartą kviečiu pasižvalgyti po spalio mėnesio šiukšlinę, pasižiūrėti, kokie grožio produktai baigėsi ir paskaityti galutinę nuomonę apie juos.



Kūnui

Šitao kūno šveitiklio kvapas - nerealiai skanus, o poveikis, vasaros metu, kai labai labai karšta yra nepakartojamas, jis ne tik gerai šveičia odą, tačiau yra pakankamai taupus bei vėsina kūno odą. Deja, šveitiklis naudoti kūnui malonus tik vasaros metu, rudenį su juo labai labai šalta. Todėl likučius sunaudojau pėdoms šveisti, tad pats šveitiklis puikiai veikia ir kaip pėdų šveitiklis. Man patiko! Tiesa, kažkokio liekninamojo efekto tikrai nepastebėjau ir labai abejoju, ar šveitiklis gali tokį efektą teikti.
Vietoj joBANKA AGAFJI "Pitatelnij" kūno šveitiklis
VERDIKTAS: kartočiau, kai karšta

Nemagrinėjant kelių trūkumų, intymios higienos prausiklis man patiko, su juo jaučiuosi saugi prausdamasi. Man patinka jo kvapas, o ir pati priemonė, tinkama tiek vyrams, tiek moterims ir ne tik intymiai higienai, tačiau ir kūnui prausti. Man patiko.
Vietoj joDERMOMED švelnius intyvios higieos prausiklis su medetkų ekstraktu
VERDIKTAS: kartočiau

Man labai labai patiko kvapas, na nuostabus, visko jame ir tiek saldumo, kiek reikia, tiek gaivos, kiek norisi, truputis paslaptingumo... paprasčiausiai neralus kvapas. Deja, baigusi pakuotę aš visgi manyčiau, kad kaip nuplaunamai priemonei, jos kaina šiek tiek per aukšta. Aš abejoju, ar pati pirkčiau dušo želė, kuri kainuoja 10 Eur? Iš kitos pusės, kartais perku L'Occitane, tad galbūt kartais galima sau leisti, tačiau tai tikrai netaps kasdiene mano kūno priežiūros priemone.
Vietoj josPLAYBOY "Super Playboy" dušo želė moterims "Creamy & Delicious"
VERDIKTAS: galbūt

Plaukams





Aš labai daug tikėjausi iš šio šampūno ir kondicionieriaus, tačiau baigusi abu buteliukus aš aiškiai suvokiu, kad jos netinka mano plaukams: tai ploniems plaukams skirtos priemonės, kuriems reikia drėkinimo. mano plaukams drėkinimas reikalingas, tačiau kartu man reikia sunkesnio, stipresnio, riebesnio kondicionieriaus. Na, priemonės tikrai nėra prastos, tiesiog, renkantis tokias priemones, reiktų atidžiai rinktis, prisimenant savo plaukų tipą, pažeidimo lygį ir poreikius.
Vietoj jųAUSSIE "Miracle Moist" šampūnas ir kondicionierius
VERDIKTAS: šitos linijos - ne

Nors kvapas man patiko mažiausiai, iš visų bandytų šios kompanijos "Organic Oil" plaukų kaukių, tačiau, jos poveikis labiausiai tiko mano plaukų tipui. Apskritai, šios kaukės yra nuostabios ir padaro plaukučius paklusnius, glotnius, spindinčius, pamaitina, drėkina, švelnina... daro berods viską, apie ką svajoja kiekviena, norinti turėti gražius plaukus. Man labai patiko!
Vietoj josAUSSIE "3 minute miracle" gilaus poveikio plaukų kaukė
VERDIKTAS: mielai kartočiau

Veidui

Visai nebloga veido kaukė, kai reikia pavalyti, šiek tiek padrėkinti veido odą ir suteikti jai skaistumo. Man patiko, tiesa, giluminio valymo kaukė tikrai nesuteiks, jo tikėtis nereiktų.
Vietoj jos: kitos turimos veido kaukės
VERDIKTAS: mielai kartočiau

Nereali veido kaukė, mano odai labai labai tiko, ji atrodė lyg būtų ilgai ir gerai maitinta geros kokybės kremu, oda skaistesnė, tolygesnė, gražesnė. Šita kaukė yra viena geriausių veido kaukių, kokias esu naudojusi.
Vietoj jos: kitos turimos veido kaukės
VERDIKTAS: mielai kartočiau

MĖGINYS
Tai maitinantis veido kremas. Nors man mėginio dydžio pakuotės pakako ilgam, tačiau jokio žadamo poveikio raukšlelėms nepastebėjau. Šiaip sudomino, tačiau dabar neįsivaizduoju, ar norėčiau bandyti pilno dydžio pakuotę.
Vietoj joLIRENE "Vitamin Energy" vitaminizuotas veido kremas - gelis su energizuojančiu mango
VERDIKTAS: galbūt

Nebrangus ir neblogas rausiklis, savo darbą atlieka, tik tiek, kad mane labai labai nervino prausiklio kvapas: tiesiog man prausiklis, kvepiantis pigiais kvepalais, nėra priimtina.
Vietoj joMEDIMIX "Moisturising" drėkinamasis muilas, skirtas sausai odai
VERDIKTAS: nežinau, galbūt

Nežinau, šitai kaukei turėjau labai didelių lūkesčių, tačiau... aš ja labai nusivyliau. Taip, ji drėkina, tačiau drėkinimas nėra toks intensyvus, kokio tikėjausi, o jokio kito efekto kaukė neteikia. Na, nea, nusivyliau.
Vietoj jos: kitos turimos veido kaukės
VERDIKTAS: ne

Pėdoms ir rankoms

Man labai norisi pagirti šio kremo kainos ir kokybės santykį, tiksliau tai, kiek mažai jis kainuoja, ir koks skalsus jis yra: man jo pakako labai labai ilgam. Pati kokybė, nėra kažkokio, wow, nerealus, įspūdžio. Tiesiog kremas proto ribose drėkina, minkština, lengvai maitina, švelnina ir glotnina pėdų odą.
Vietoj joALVERDE kojų ir pėdų sviestas sausai odai
VERDIKTAS: taip

Gerokai riebesnis, nei kiti L'Occitane rankų kremai, todėl jis geriasi ilgiau, tača\iau kartu maitina rankas intensyviau nei kiti L'Occitane kremai. Visgi, žinodama savo rankų odą, kuri su minusine temperatūra ima skeldėti ir šerpetoti, manau kad kremas netiktų šaltąjam žiemos sezonui.
Vietoj joDOVE "Derma SPA. Goodness 3" rankų kremas švelniai, lygiai ir spindinčiai odai
VERDIKTAS: kartočiau

Patiko iki paskutinio paspaudimo: kaina gera, kokybė irgi, konsistencija idealiai subalansuota, kad tiktų tiek vasarai, tiek žiemai, tiek dienos, tiek nakties metui. Iš tiesų, geras ir man labai patinkantis rankų kremas su maloniu aromatu.
Vietoj jo: DOVE "Derma SPA. Goodness 3" rankų kremas švelniai, lygiai ir spindinčiai odai
VERDIKTAS: kartočiau

Dekoratyvinė ir aromatai

Sunaudojau... ir, na kai laukiausi sūnaus, kvapas man labai labai labai patiko, nežinau, kas jame mane taip traukė? Puoštė įvairiausių gėlių, tikriausiai. Tačiau, jau popusės buteliuko mane erzino gana sunkus odekoloną ir pigius kvepalus primenantis kvapas. Tiesiog... kasdienis, tačiau nepasakyčiau kad įpatingas, o jei naudojamas kasdien, greit įkyri.
Vietoj jų: kiti turimi kvepalai ir aromatai
VERDIKTAS: tikriausiai ne

Na tai tikrai ne lūpų dažai, jokios spalvos priemonė visiškai neturi, o ir efektas labiau primena lūpų balzamą. Ir kaip balzamas, jis veikia puikiai, yra man patinkančios, nei per kietos, nei per skystos konsistencijos, pakankamai maitina ir drėkina lūpas. Visgi, viską dar kartą apgalvojus, jo kaina aukšta, aš tiek už lūpų balzamą tikrai nemokėčiau.
Vietoj jųDOUGLAS Natural lūpų balzamas su granatų ekstraktu
VERDIKTAS: tikriausiai ne

Labai patiko spalva, naudojimo būdas, viskas... Vasaros metu beveik nenaudojau, bet žiemą, rudenį, pieštukas buvo dažnai naudojamas. Ir tikriausiai tai, kad jį baigiau, labai daug ką pasako: paprastai dekoratyvines priemones pabaigti būna gana sunku, na pačios žinote, kaip retai baigiame kažką iš dekoratyvinės kosmetikos. Žodžiu, man labai labai patiko!
VERDIKTAS: mielai kartočiau

Grožio smulkmenos

18. - 20. BELLA Cotton "Cleaning & Wiping" dvigubi medvilnės diskeliai, 3x120 vnt.
Šitie diskeliai man labai labai patinka, juos perkame dažniausiai. Tai dvigubi, tvirti, apsiūti diskeliai, kurie nesubliūkšta, neirsta sudrėkinti. Tiesiog geros kokybės diskeliai.

21. CAROLI Essentials medvilnės diskeliai, 120 vnt.
Šituos perku vokiškų prekių parduotuvėje. Sakyčiau neblogi, tačiau brangoki, lyginant su mano pamėgtais Bella diskeliais.

22. CIEN kosmetiniai krapštukai, 300 vnt.
Visai nieko. Man patiko, kad mažučiai, labai patogūs kaip reikia pavalyti makiažą nuo veido. Tačiau jie labai greitai tampa aštrūs: medvilnė kažkaip pasislenka ir plastikinis galiukas ima skaudžiai durti, tad hmmm... net nežinau, kaip vertinti šiuos krapštukus.

23. Didelė, rožinė, smulkaus grubumo popierinė dildė
Tikriausiai tai paskutinė didlė iš mano turimo rinkinio. Man jos patinka, tačiau dabar keliausiu prie įprastų stiklinių dildžių.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Štai tokie mano šio mėnesio tuštučiai - pabaigtukai. Aišku, įrašą aš pradėjau ryte, o baigiu visai kitokiomis emocijomis, vakare, todėl jei radote minties šuolių, noriu atsiprašyti, kartais parašyti kelis sakinius užtrunka kelias valandas. Tikiuosi viskas buvo suprantama ir aišku, o jei ne, visuomet galite klausti 😃




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai