NESTI DANTE "Dolce Vivere" muilas "Roma" su oleandrų žiedų, muskato ir figų aromatu

Šiandien jaučiuosi visiškai be nuotaikos, nuo ankstyvo ryto... nežinau ar veikia artėjantis priešpilnis, ar sniegas, ar pakitęs slėgis, prieškalėdinė depresija ar dar kas mano viduje. Pastaruoju metu ėmiau jaustis niekam nereikalinga, nors turiu pripažinti, kartais nerodau itin didelių pastangų susitikti ir bendrauti su draugais, pažįstamais ar giminėmis... Tiesiog, vienas netyčia nugirstas pokalbis geba skaudžiai sužeisti ir išspausti ašaras... Kai viskas, kuo iki šiol tvirtai tikėjai ir gyvenai, stengeisi įtikti, tobulėti ir sukelti pasididžiavimo jausmą, stengtis būti visuomet nepriekaištingai, ilgą laiką... ir staiga išgirsti, kad tavęs niekad nesuprato... kad tu ne tokia, kaip kiti... kad tu kažkokia keista... Žeidžia... Didžiulės pastangos ir... nulis rezultatų... Tiesiog, kartais nesuprantu nei savo jausmų, nei emocijų, nei kaip turėčiau elgtis - o bandant tiesiog būti savimi - tu esi keistas, nesuprastas ir be proto vienišas žmogus... Galbūt todėl man dažnai patinka būti vienai: nekelti vilčių ir nesuteikti nei sau, nei kitiems nusivylimo. Ir ką aš darau ne taip? O galbūt tiesiog esu ta vieniša siela? Galbūt per dažnai stengiamės įtilpti į kažkieno sugalvotus ir sukurtus rėmus? Ir galiausiai mus aplanko supratimas, kad į tuos rėmus mes netelpame, netinkame, nusiviliame ir galiausiai įsiskaudiname... O galbūt nebežinome, kaip surasti tą laimę ir tikrąjį džiaugsmą, apakinti išorinio pasaulio spindesio ir virtualaus gyvenimo tempo? O jeigu jautiesi negerai, ar tai reiškia, kad esu nenormalus? Tikriausiai ne... tiesiog šiuo metu tu jautiesi vienišas... Ir visai nesvarbu, kad kitoks - tu esi tu...

Tokiomis emocijomis aš gyvenu šiandien... Galvojau ar rašyti šią įžangą, o parašius, galbūt derėtų viską ištrinti? Juk kas ką pagalvos? Kas kaip supras? Tačiau... dažnai rašydami tikriausiai bandome slėptis po "man viskas gerai" kauke. Ar tikite, kad iš kompiuterio ekranų, žurnalų viršelių besišypsančios gražuolės iš tiesų gyvena pasakišką gyvenimą? Manau ne. Manau joms dar sudėtingiau, jų viduje dar daugiau sumaišties nei mūsų, kasdienių žmonių gyvenime. Tačiau apie tai niekas nekalba - galbūt taip nepatogu, galbūt visi nori būti rėmelio viduje, o galbūt šita auditorija visai ne ta, kuriai reiktų pasakoti, atsiverti ir kalbėti apie tai, ką išgyveni ir kaip jautiesi. Taip, čia iš tiesų tinklaraštis apie grožį ir kosmetiką; tačiau kartu ir apie mus, moteris, su savomis emocijomis, savais išgyvenimais, potyriais, nusivylimais ir džiaugsmais. Tad šį kartą šiek tiek aštriau ir atviriau - pasiilgau šių netrumpų, tačiau tikrų ir nuoširdžių įžangų. O jūs?

Na, o šiam kartui mes susirinkome paskaityti apie muilą, atrodo toks kasdieniškas dalykas, tačiau šiandien kalbėsime apie diiiidžiuuuuulį muilą iš Italijos, kvepiantį gėlėmis ir vaisiais ir alsuojantį senovės Romos kvapais ir aromatais. Jūsų dėmesiui - Nesti Dante muilas su oleandro žiedų, muskato ir figų aromatu.


Produktas: NESTI DANTE "Dolce Vivere" muilas "Roma" su oleandrų žiedų, muskato ir figų aromatu
Gamintojas: "Nesti Dante" Pagaminta Florencija, Italija
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: daili muilo pakuotė
Labiausiai nepatiko: aromato prausiantis norisi stipresnio
Tūris: 250 g
Kaina*: 4,03 EUR
Kur galima įsigyti:  Eurokos, Rimi

Ką žada gamintojas: Dolce Vivere muilas tai duoklė Italijos grožiui ir itališkam gyvenimo būdui. Pajuskite nepakartojamą oleandro žiedų, muskato ir figų aromatą. Užsimerkite ir pagalvokite apie geriausius dalykus, kuriuos gali pasiūlyti Italija. Kerinčių paplūdimių vaizdai, žavūs miestai ir kaimai. Viduržiemio patyrimai, pažadinantys kvapus ir emocijas. Prabangus muilas supakuotas elegantiškame Florentine stiliaus popieriuje. Muilas ruošiamas pagal seną italų "Saponeria" virimo būdą. Gamybai naudojamos tik aukščiausios rūšies kruopščiai atrinktos žaliavos.


Muilo  pakuotė popierinė, atrodo viskas paprasta ir elementaru, tačiau... tas popierius yra nepaprastas: grublėtu, tarsi suliniuotu paviršiumi. Iš tiesų liečiant apima nepaprastas jausmas, tarsi čiuoptum seną popierių, kartu bandant nors pirštų galiukais prisiliesti prie senosios istorijos, potyrių, praeities... Pats muilo pakuotės dizainas yra paprasčiausiai nuostabus: augaliniai pagrindinių ingredientų motyvai, apsupę Romos koliziejaus paveiksliuką... Tiesiog pakuotė man labai labai... maloniai nuteikia akį, lytėjimo pojūčius bei uoslę.

Kvapas. Muilas kvepia dieviškai, maloniai... Visgi, citrusai nėra mano mėgstamiausias dalykas, man daug labiau patinka vaisių ir gėlių aromatai. Tiesą pasakius, atskirų kvapo natų šiame muile aš neužuodžiu, bet iš tiesų jaučiasi ir gėlės ir vaisiai. Tiesiog malonaus derinuko kvapas.

Konsistencija. Produktas lengvai gelsvos spalvos, tradicinis gabalinis muilas, tik tiek, kad jis didžiulis gabalas. Putoja gerai, suputoja smulkiomis, švelniomis putomis.

Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Cocoate/ Sodium Palmkernelate, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Glycerin, Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium EDTA (0,1%), Sodium Chloride, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, GeraniolHexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Poveikis. Mane šiek tiek erzina du dalykai šiame muile: visų pirma didžiulis muilo gabalas. Na, ir erzina ir patinka. Patinka dėl to, kad neįprastas ir keistas jausmas laikyti rankose tokio dydžio muilą. Tačiau aš mieliau rinkčiausi du mažesnius gabalėlius, negu vieną, tokio dydžio muilą, būtų ir patogiau ir naudingiau, kad ir supakuotus kartus, kad ir parduodamus atskirai.

Antras dalykas - aš nežinau, jei bandėte šį muilą, ar pastebėjote, kad sudrėkintas vandeniu, t.y. naudojant putų kvapas nebėra toks stiprus kaip uostant nuo muilo gabalėlio. O nuo visiškai sauso muilo jis būna dar šiek tiek stipresnis. Tad hmm, tai nėra nei blogai, nei gerai, kvapo pilnai pakanka prausiantis, tačiau, visad norisi stipresnio ir intensyvesnio iš muilo ir dušo želė produktų, bent jau man.

Šiaip muilas puikus, nei jis sausina odą, nei dirgina, nei sukelia kokių nepatogumų (jau paminėjau tik didžiulį muilo gabalą). Prausia gerai ir švariai, kvapas malonus ir jaučiamas šiek tiek, po prausimo. Pats gaminys skalsus, pakanka ilgam ir man iš tiesų patinka, ne tik pakuote, kaip jau pažymėjau santrumpoje, tačiau ir maloniu, uoslę audrinančiu kvapu - tikriausiai taip kvepia Roma... ;)




Ačiū, kad skaitote,

Malonaus ketvirtadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai