KNEIPP drėkinamasis aliejus voniai "Grožio paslaptis" su argano, marulos, ricinos ir alyvuogių aliejais

Šalta ir lyja.... Lyja ir vėjuota... Brrr, ilgais rudens vakarais norisi tik susisuktį į pledą ir pasiruoš puodelį karštos kakavos, pažiūrėti filmą ar paskaityti gerą knygą... Tačiau smagiausia šaltuoju metų laiku pasimėgauti karšta, malonaus aromato ar atpalaiduojančia vonia.

Dar praeitais metais įsigijau Kneipp vonios aliejų, tačiau neatidariau, ir palikau sekančiam, tai yra šiam, šaltąjam sezonui. Kadangi vonių sezoną atidariau prieš kelias savaites, aliejų naudoju jau kuris laikas, galiu pagaliau papasakoti, ką apie jį manau.

"Laimė yra... ilga, niekieno netrukdoma, karšta vonia"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: KNEIPP drėkinamasis aliejus voniai "Grožio paslaptis" su argano, marulos, ricinos ir alyvuogių aliejais
Gamintojas: "Kneipp". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: jaučiasi odos drėkinimas ir švelninimas
Labiausiai nepatiko: trumpas galiojimo laikas
Tūris: 100 ml
Kaina*: 5,29 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima

Ką žada gamintojas: KNEIPP drėkinamaisi aliejus voniai "Grožio paslaptis". Atraskite pastebimai lygesnę ir elastingesnę odą su drėkinamuoju aliejumi voniai. Vertingų, natūralių aliejų derinys intensyviai drėkina ir sumažina odos tempimą. Palepinkite save išsskirtinės priežiūros priemone ir mėgaukitės įrodyto veikdmingumo prabangia vonios terapija!*
* Nepriklausomas tyrimas patvirtino maitinamojo aliejaus poveikį grožiui.
Po 3 savaičių naudojimo tiriamieji patvirtino, kad šis aliejus voniai sumažina
odos tempimo jausmą, oda tampa minkšta ir švelni. 98% tiriamųjų sutiko, kad
šis aliejus apsaugo nuo odos drėgmės netekimo, išlygina odą. Nepriklausomas
tyrimas, 3 savaitės, 43 tiriamieji.
Naudojimas: 1 kamštelio kiekį supilkite į tekantį vandenį (36-38 C) ir mėgaukitės vonia 15-20 minučių. Po naudojimo išplaukite kamštelį. Užtenka 10 vonių.
Įspėjimas: produktas gali dažyti, ne[ilkite neskiesto produkto ant vonios paviršiaus ir odos. Rekomenduojama essenciją pilti į tekantį vandenį. Baigus maudytis, rekomenduojame vonią išplauti karštu vandeniu. Nevalgyti. Laikyti vaikans neprieinamoje vietoje.
- Su natūraliais augalų ekstraktais, aliejais.
- Be konservantų (pvz, parabenų).
- Be parafino, silikono, mineralinio aliejaus.
- Dermatologiškai patikrinti.


Vonios aliejaus pakuotė stiklinė, su užsukamu žaliu dangteliu. Anga neturi jokių dozatorių, tiesiog paprastas buteliukas. Tiesa, stiklas skaidrus, gana storas. Stiklinis buteliukas įdėtas į kartoninę dėžutę. Iš tiesų, tiek buteliuko, tiek dėžutės dizainas visiškai toks pat: daugiausia naudojama aukso spalva ir aliejaus lašeliai, taip pat žalias kompanijos logotipas. Aš nepasakyčiau, kad pakuotė labai jau wow, dizainas gana paprastas, tačiau neatrodo pigiai.


Kvapas. Tik atidarius buteliuką, kvapas buvo labai malonus, tačiau pastebėjau, kad jis pakankamai greitai keičiasi, matyt dėl trumpo galiojimo laiko. Šiaip aliejaus kvapas malonus, saldus, tačiau susimaišęs su vandeniu, kvapas pakinta, ir man asmeniškai nebėra toks malonus, kaip iš buteliuko.

Konsistencija. Gelsvos spalvos, skystas. Apskritai, tirštumas man primena kaip skiesto saulėgrąžų aliejaus, taigi, iš tikro konsistencija skystoka.


Sudėtis: Olus (vegetable) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Parfum (Fragrance), PEG-40 Sorbitan Peroleate, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Citrus Limon Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Pogostemon Cablin Oil, Linalool, Limonene, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Tocopherol.


Poveikis. Vieną buteliuko aliejaus dangtelį, tačiau vanduo nei suputojo nei kažkas stebuklingo nutiko: tesiog vandenukas truputį nusidažė gelsva spalva ir vandeuke atsirado nedidelių aliejaus lašelių - rutuliukų - dalelių. Kurias po vonios užknisa išplauti lauk, na išsireiškiau negražiai, tačiau... labai nervina išplauti vonią po procedūros, visur būna slidu ir aliejuota, tik karšto vandens nepakanka, reikia ir geros, riebalus tirpdančios priemonės.


Vonios procedūra iš tiesų maloni, aliejus minkština, švelnina odą, suteikia malonų komfortą, nebelieka odos tempimo, tad tikriausiai ir drėkinamasis efektas turėtų būti priskirtas šiam aliejui.



Tačiau... jeigu vonioje praleidžiama ilgiau laiko, negu rekomenduoja gamintojas, ir jei tik vanduo pradeda vėsti, visas aliejus pradeda lipti prie kūno odos, odą bene niežti, kaip norisi nusiprausti bei pašalinti visus aliejaus likučius. Tad iš esmės, man Kneipp aliejus atrodo šiek tiek pervertintas, na malonus, na kvapas neblogas, sudėtis neprasta, tačiau Kneipp man pasirodė kaip ir dauguma tokios paskirties aliejų: malonus naudoti, tačiau mažai besiskiriantis nuo kitų aliejų voniai.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai