LIRENE "Vitamin Energy" vitaminizuotas veido kremas - gelis su energizuojančiu mango su SPF 10

Ar pastebėjote, kaip greitai šiemet baigėsi ruduo? Ir kaip staiga jo vietą pakeitė žiema? Aš taip ir likau nesupratus, kaip anksti, palyginus su kitais metais, pasnigo, ir pasnigo visur... Baltos snaigės, kartais vis maišydamosi su lietaus lašais jau kelias dienas sukasi ir Klaipėdoje... Žiema? Kalėdos? Naujas sezonas? Aš tam jaučiuosi dar nepasiruošusi, kažkodėl nei didelės šventinės nuotaikos, ką ten nuotaikos, net nuojautos apie artėjančias šventes nėra, tad kol kas, bandom pragyventi niūriausią metų mėnesį, o atėjus žiemai, pažiūrėsim...

Na, o šį kartą noriu pakalbėti apie veido priežiūros priemones, tiesa, visai ne žiemiškas, greičiau rudeniškas bei pavasariškas. Taip Lirene "Vitamin Energy" veido kremas tinkamesnis šiltajam arba pereinamiesiems sezonams (rudeniui bei pavasariui). Tačiau stebuklas, kremas universalus ir tinkamas apskritai visoms amžiaus grupėms bei visiems odos tipams. Pasižiūrim, kokie šios priemonės pliusai ir minusai, žvelgiant mano akimis.

"Žmonės nepastebi, ar žiema, ar vasara; kai jie yra laimingi"
Anton Chekhov


Produktas: LIRENE "Vitamin Energy" vitaminizuotas veido kremas-gelis su energizuojančiu mango
Gamintojas: "Dr Irena Eris Cossmetic Laoratories". Pagaminta Piaseczno, Lenkijoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti, energizuoti, saugoti nuo senėjimo
Tinkamas tipas: visiems tipams, visoms amžiaus grupėms
Labiausiai patiko: stiprus drėkinamasis poveikis
Labiausiai nepatiko: kremas tiks tik pereinamajam laikotarpiui tarp šilto ir šalto sezono
Tūris: 50 ml
Kaina*: 6,66 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, www.pigu.lt

Ką žada gamintojas: Unikali inovatyvios tecnologijos formulė - speciali kapsulė su vitaminu E, kuri padeda išlaikyti jį aktyvų ir padidinti jo efektyvumą. Vitaminas E regeneruoja odą, pagerina jos elastingumą ir apsaugo nuo priešlaikinio senėjimo. Mango ekstraktas drėkina, maitina, energizuoja odą, padaro ją švelnia. Gaivus ir lengvas gelinis kremas yra puikus jūsų dienos pradžiai.
Efektas: ilgalaikis drėkinimas, švelni kaip šilkas, skaisti ir gaivi jūsų oda.
Naudojimas: užtepkite kremo ryte ir vakare ant švarios veido odos. Puikiai tinka kaip makiažo pagrindas. Tinka visiems odos tipams ir amžiui.


Pirmiausia šiek tiek apie kremo pakuotę: parduotuvėje matome oranžinio, ryškaus kartono dėžutę, kuri yra išorinė pakuotė. Jos dizainas, hmmm... vien oranžinė spalva traukia akį ir nuteikia maloniai, tačiau gausybė informacijos ir užrašų šiek tiek sukelia sumaišties, pirmiausia skaitant viską iš eilės ir vis sukant kartono dėžutę; antriausia - ieškant konkrečios reikalingos informacijos. Labai noriu pasidžiaugti tuo, jog kremo pakuotė neturėjo skaidrios plastikinės plėvelės, kuri gaubia kartono dėžutę. Dauguma veido kremų ją turi, bet iš tiesų, o kam ji reikalinga? Jeigu jau turime patikimą apsaugą po kremo indelio dangteliu. Būtent ta apsauginė folija užtikrina, kad kremas šviežus ir mane pasiekė nepaliestas, tad skaidri plėvelė ant kartono man atrodo visiškai nebereikalingas priedas. Arba viena, arba kita.

Veido kremo indelis balto plastiko, visiškai toks, kaip ir visi (arba beveik visi) Lirene veido kremų indeliai. Didelis nusukamas dangtelis, ir po juo, jau minėta apsauginė folija. Dizainas paprastas ir lengvai atkartoja kartoninės dėžutės dizainą.


Kvapas. Man kvapas malonus, kosmetinis kvapas su lengvu, vaisiniu kvapu, galbūt ir mangų? Nors ne, nežinau. Šiaip galiu išduoti mažą paslaptį - mango vaisių aš nevalgau, esu bandžiusi porą kartų gyvenime, labai labai senai, ir nebuvau jais sužavėta. Todėl niekaip negaliu prisiminti, kaip kvepia prinokęs mangas.

Konsistencija. Veido kremas labai lengvo, gelsvo atspalvio, su mažomis mėlynomis kruopelėmis, kuris tikriausiai ir yra speciali kapsulė su vitaminu E. Ne veltui kremas užvadintas ir veido geliu, jo tekstūra kreminė, tačiau konsistencija labai labai lengva.


Sudėtis: Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Cyclopentasiloxane, PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Cyclohexasiloxane, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dimethicone, PEG-70 Mango Glycerides, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Methyl Glucose Sesquistearate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Lactose, Tocopheryl Acetate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Ethylhexylglycerin, Lonicera Capriolium (Honeysuckle) Flower Extract, Microcrystalline Cellulose, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Sorbitol, Panthenol, Daucus Carota Sativa (Carrot) Extract, Beta-Carotene, Nymphaea Alba (Water Lily) Root Extract, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Bambusa Vulgaris (Bamboo) Leaf/ Stem Extract, Tocopherol, Phenoxyethanol, Parfum, Limonene, CI 77289.


Poveikis. Pirmiausia turiu pasakyti, kad dėl lengvos konsistencijos, jis iš tiesų turėtų puikiai tikti visiems odos tipams ir visoms amžiaus grupėms. Mat aš, kad ir kiek kremo tepčiau, jis visiškai neapsunkina veido odos, tiesą sakant, po kokių 10 minučių aš galiu tepti naują kremo sluoksnį ir jis vėl pilnai susigers į veido odą.

Dėl savo poveikio ir lengvos konsistencijos aš šios priemonės nerekomenduočiau žiemos sezonui, nebent vakare, prieš miegą, kai norisi padrėkinti odą, tačiau tikrai ne ryte, kai odą gali paveikti atšiaurus žiemiškas oras.

 Iš esmės pats kremas man patiko ne tik dėl nuostabiai lengvos konsistencijos, tačiau ir dėl efekto. Užtepus ant odos jis labai greitai susigeria į odą. Iš karto jaučiu jog oda gerai sudrėkinama, ir nors gamintojas žada maitinimą, deja, jo tikrai nėra, arba jis labai labai silpnas. Drėkinimas yra pagrindinis šio kremo efektas. Veido kremas iš tiesų suteikia odai skaistumo, ji atrodo gražiau, tačiau man tas efektas pradėjo matytis ne iš karto, po pirmojo panaudojimo, tačiau tikriausiai jau beveik įpusėjus pakuotę. Priemonė veidui suteikia švelnumo, sveikesnės išvaizdos ir gero drėkinamojo efekto. Manau tikrai neblogas, vertas dėmesio kremas, tačiau tik pereinamuoju sezonu, tiesiog nemanau jog jis tiktų žiemai. Ir nors nesu garantuota, jog jis tiks visiems odos tipams, tačiau normaliai, sausai ir mišriai tikrai turėtų patikti.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai