Akių makiažo šepetėlių rinkinys, violetinės spalvos - 6 vnt.

Makiažo šepetėliai yra toks reikalas, kuris kasdieniame makiaže nepaprastai reikalingas: kokybiški įrankiai ne tik palengvina makiažo dengimą, tačiau ir rezultatas atrodo gražesnis, dailesnis... Tačiau tokie makiažo šepetėliai paprastai kainuoja ne tiek ir mažai, o aš nenoriu daug mokėti už įrankius, kurie po poros metų vistiek reikalingi keisti - nieko nėra amžino. Todėl (ir dar dėl smalsumo), ieškau pigesnių variantų savo makiažui.

Pastaruoju metu buvau nusipirkusi violetinį akių makiažo šepetėlių rinkinuką, kuris skirtas pilnam akių makiažui atikti. Naudoju jau beveik pusmetį (tiksliau 5 mėnesius) ir manau, jog metas papasakoti, ką manau apie šitą rinkinuką. Ar verta mokėti tuos kelis eurus už 6 įrankius akių makiažui?

"Tas, kuris paslapčia klausosi ką kalba kiti, nieko gero apie save neišgirs"
E. L. Voinič


Produktas: Violetinis akių makiažo šepetėlių rinkinys - 6 vnt.
Gamintojas: nenurodyta
Paskirtis: rinkinys sukomplektuotas akių makiažui atlikti
Medžiagos: ožkos plaukai, nailonas, sintetika. Rankenos - mediena
Labiausiai patiko: itin švelnūs šereliai
Labiausiai nepatiko: galvutės per didelės arba šereliai per ilgi
Matmenys: skirtingi kiekvieno šepetėlio, tačiau nurodsiu nuo iki: ilgis 14,5 cm - 16 cm; šerelių ilgis: 0,7 cm - 2,0 cm 
Kaina*: $2.66 (apie 2,50 EUR)
Kur galima įsigyti: ebay (pardavėjo nuoroda čia)
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Profesionalus, aukštos kokybės makiažo šepetėlių rinkinys turi visus pagrindinius šepetėlius, kurių reikia kasdieniam akių makiažui atlikti. Lengvai paima sausus, pudrinius produktus, pigmentus. Tinka tiek mėgėjiškam, tiek profesionaliam naudojimui.


Šį kartą rašydama apie makiažo šepetėlių rinkinį tikrai neišsiplėsiu - ne dėl to, kad nenoriu, tačiau apie rinkinį paprasčiausiai nėra daug ką pasakyti. Makiažo šepetėliai mane pasiekė paprastame plastikiniame maišelyje, kuriame kiekvienas dar buvo įdėtas į skaidrias įmautes: paprastas tradicinis pakavimas, kuriame labai pasigedau bet kokios informacijos: gamintojas? paskirtis? pavadinimas? ir panašiai... Tiesiog nieko... tačiau perkant tokio pobūdžio šepetėlių rinkinius tai nėra toks jau retas faktas.

Makiažo šepetėlius rinkausi violetinėmis rankenomis, kurios nuotraukoje atrodė tobulai gražios, tačiau gavus - rankenų violetinumas kažkoks purvinas, lyg būtų violetinė su rudu atspalviu. Tai irgi gana dažnai pasitaikantis dalykas perkant ebay iš Kinijos. Pardavėjai tai aiškina kaip skirtingų ekranų spalvinių ir šviesumo nustatymais - neva aš matau gražiau nei yra iš tiesų - tai vienas didžiausių melų, kuris iš tiesų teisėtas. Tad prieš bet ką pirkdama internetu, visuomet nusiteikiu, kad daikto spalva bus ne tokia graži, ne tokia intensyvi, o kokybė - prastesnė negu matome paveikslėlyje - visagalis Photoshop padaro tai, ką mes norime matyti pirkdami, deja, realybė būna kitokia.

Kalbant konkrečiau apie šepetėlius - labai aiškiai matosi, jog jų kokybė nėra gera: mane jau pasiekė nevienodo ilgio šereliai, kurių vienas kitas išslenka lauk. Jie nėra gražiai apkirpti. Tačiau tai nebūtų problema - man didžiausia problema pačios galvutės: jos arba per didelės, arba per ilgos patogiam darbui. Šereliai labai labai švelnūs ir malonūs liestis prie akių odos, tačiau kai šepetėlių galvutės jau per ilgos ir dar švelnios, joms labai trūksta tvirtumo, tad dirbti su šepetėliais man gerokai sunkiau...


Ar reikia pasakoti kiekvieno šepetėlio paskirtį?
+ Manau jog ne - čia turime mažą kirstą antakių šepetėlį (5.), kuris man patinka labiausiai ir yra pats kokybiškiausias, su juo lengviausiai dirbti.
+ Rinkinyje rasime ir itin smailą šepetėlį (3.) - o kam jie skirti? Tokius naudoju hailaiteriui įdėti į akies kamputį, kartais tamsiai spalvai įtapšnoti į akies raukšlę.
+ Turime ir didelį purų šepetėlį (6.), kuris visiškai netinka akių makiažui. Galbūt tik ne itin kruopščiam spalvos padengimui visame akies voke iki pat antakio. Aš tą purų šepetėlį naudoju maskuokliui po akimis užfiksuoti su biriu produktu.
+ Plokščias šepetėlis (4.) skirtas visam akies vokui padengti, kartais naudoju ir šešėlių praimeriui, ir tikslesniam maskuoklio padengimui. Nors turiu pasakyti, jog su šepetėliais nelabai tinka kreminiai produktai - kažkaip sunkiau dengiasi.
+ Tuomet dar yra ilgas apvalus išsklaidymo šepetėlis (2.).
+ ir galiausiai plokščias, apvaliai kirptas, kirstas šepetėlis (1.).

Nežinau, žinokit aš gailiuosi, jog nusipirkau šitą šepetėlių rinkinį - man jis nepatinka, su juo sudėtinga dirbti, o jo kokybė nėra gera. Patenkinama, tačiau ne pakankamai. Jeigu gundysitės šituo rinkiniu, rekomenduoju jį apeiti ir paieškoti kitų vairantų: pasidairykite po Jessup šepetėlių pasiūlymus - sumokėsite brangiau, tačiau neteks paskui galvoti, o kur dėti nusipirktus ir nepatikusius makiažo šepetėlius.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai