DOUGLAS antakių pieštukas su trimis poveikiais. Kam jis skirtas? Kam tinka labiausiai?

Antakiai, antakiai... Kaip išsirinkti tinkamą priemonę, pabrėžiančią antąkių grožį ir paslepiančią jų trūkumus? Tikriausiai pirma reiktų pažinti savo antakius ir žinoti, kokie jie. Saviškių pločiu aš patenkinta - nenoriu Brėžniavo antakių 😁, formą bandysiu greitai taisyti - kaip tik šiuo metu auginu visą krūvą naujų plaukelių ir bandysiu eiti pas meistrę, kad abiejų forma būtų vienoda ir daili. Tad dėl formos kol kas nesirūpinu, o va didžiausias mano antakių rūpestis yra reti plaukeliai - jie visuomet buvo reti, tačiau pečiojant vistiek kažkiek labiau paretėjo. Tad pažinodama savo antakius puikiai suvokiu, kad juos formuojant man reikalinga tarpelius užpildanti spalvota priemonė ir formą suformuojanti priemonė. O kokie jūsų antakiai?

Šiam kartui imu paskutinę dar neapkalbėtą antakių produktą, kurį turiu namuose: Douglas trejopo poveikio antakių formavimo priemonę. Atrodo tai daugiafunkcinis produktas, kuris suteiks antakiams visko, ko jiems reikia. Tačiau jis netinka maniškiams... Kodėl? Tuoj viską papasakosiu plačiau.

"Neskubėk teisti, skubėk suprasti."
Seneka


Produktas: DOUGLAS BROW 3-IN-1 trejopo poveikio antakių formavimo priemonė
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - antakiams suformuoti, užtvirtinti, paryškinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: hailaiteris
Labiausiai nepatiko: trūksta spalvotos priemonės antakių užpildymui
Tūris: 0,4 g
Kaina*: 14,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu (ČIA)
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Trejopo poveikio antakių formavimo priemonė. Tapkite antakių eksperte su naująja priemone Brow 3-in-1. Šia „trys viename“ priemone suformuosite, užtvirtinsite ir paryškinsite savo antakius, tad jie atrodys tobulai išpuoselėti.
Suteikite antakiams norimą formą ir ją užfiksuokite naudodamos Brow 3-in-1 vašką. Trikampis šepetėlio galiukas specialiai sukurtas taip, kad būtų užtikrintas tikslumas ir visiška kontrolė. Vaško sluoksnis puikiai padengiamas ir ilgai išlieka, o rezultatas skaidrus ir švelniai spindintis.
Įmontuotu šepetėliu iššukuokite antakius, kad jie būtų tobulos formos. Tuomet aplikatoriumi su kreminės konsistencijos priemonės jau prisotinta kempinėle sukurkite pakeltų antakių efektą.

Pagrindiniai pranašumai:
-          Trys priemonės vienoje: antakių formavimas, šukavimas ir paryškinimas.
-          Antakių vaškas: trikampis galiukas tikslumui užtikrinti.
-          Ryškinamoji priemonė: kempinėlė dailiai spalvai sukurti.
-          Įmontuotas antakių šepetėlis.



Pirmiausia, labai smagu, jog antakių pieštukas buvo supakuotas apsauginėje plastiko plėvelėje: niekas tokių pakuočių neatidarinėja ir jos saugiai pasiekia mūsų namus. Be to, gamintojas taip išsprendžia sudėtinių dalių sudėjimo vietą, kai nesinori lipduko klijuoti ant pačios pakuotės (ją čia randame ant tos apsauginės plastiko plėvelės). Priemonė pieštuko formos, pagaminta iš juodo plastiko. Priemonės pakuotė ir idėja labai įdomi: Viename galiuke po dangteliu randame išsukamą, trikampio formos pieštukinį vašką; kitame, taip pat po antagliuku - šepetėlį antakiams. Ties viduriu pakuotė atsisuka per pusę - viename galiuke trikampio formos aplikatorius/ kempinėlė,  o kitoje pusėje indelio viduje yra sudėtas hailaiteris. Viskas, kad būtų paprasčiau, sužymėta ant pakuotės: nereikia atsukinėti visų dangtelių ieškant kur yra mums reikiama priemonė. Patogu ir paprasta.

Kvapas. Hailaiteris turi kosmetinėms priemonėms būdingą kvapą, o vaškas man pasirodė bekvapis.

Konsistencija. Vaškas suformuotas į pieštuko tipo priemonę - pasirodė labai lengvai paskirstomas; hailaiteris turi daug pudriškumo, tačiau mano nuostabai, skirstant ant odos nesijaučia itin sausas.


Sudėtis: 
Vaško: Polybutene, Ethylhexyl Palmitate, Polyethylene, Synthetic Beeswax, VP/ Hexadecene Copolymer, Synthetic Wax, Diisostearyl Malate, Silica Dimethyl Silylate, Lecithin, Disteardimonium Hectorite, Tocopherol, Propylene Carbonate, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, CI 77891, CI 77492, CI 77499, CI 77491.

Švytėjimo suteikianti priemonė: Neopentyl Glycol Dicaprylate/ Dicaprate, Octyldodecanol, Dicalcium Phosphate, Synthetic Flourphlogopite, Silica, Polyethylene, Dimethicone, Caprylic/ Capric Triglyceride, Sorbitan Isostearate, Steralkonium Hectorite, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Propylene Carbonate, CI 77891, CI 77491.


Poveikis. Tik atidariusi priemonė, aš suvokiau, jog tai priemonė ne man - vien tik su šiuo pieštuku aš tikrai padoriai nesusitvarkysiu su savo antakiais. Joje nėra jokios spalvotos priemonės, kuri užpildytų tarpelius tarp plaukelių. Taip, vaškas spalvotas, bent kaip jau matėte nuotraukoje aukščiau, dengiant ant odos jis nesuteikia absoliučiai jokios spalvos. Tačiau aš vistiek pabandžiau, ir visus rezultatus nufotografau jums, kad vizualiai pamatytumėte, kaip viskas atrodo.

Pirmiausia šepetėliu iššukuoju antakius ir suteikiu jiems reikiamą formą, tuomet dengiame vašku, dar kartą prašukuojame (kad priemonė pasiskirstytų tolygiai). Galiausiai sritį po antakiais paryškiname su šviesą atspindinčia priemone - hailaiteriu.

Viskas būtų gerai, jei mano antakiai nebūtų tokie reti: jie visiškai negauna jokios spalvos, o tarpeliai neužpildomi spalva ir atrodo neužbaigti, o mano veidas likęs  visiškai be rėmų, tarsi neturėčiau antakių! Taip, vaškas antakius formoje išlaiko visą dieną, tačiau kas iš to, jei tų antakių nesimato?

Kairėje viršuje - be makiažo, natūralūs antakiai;
Kairėje apačioje - antakiai su Douglas antakių pieštuku;
Dešinėje - pilnas veido makiažas su antakių priemone.
GALUTINIS VAIZDAS - ne kažką, trūksta antakių ryškumo ir spalvos.

Tad vien tik šita priemone aš negaliu sutvarkyti antakių. Manau, jog šis pieštukas puikiai tiks toms, kurios turi itin tankius, vešlius antakius ir reikia tik juos suvaldyti, suformuoti, bet nieko ryškinti nereikia. Pati priemonė tikrai ne man - tačiau ji nėra prasta, sakyčiau gera, o ir idėja man patinka, tik manyčiau skirta siauram naudotojų ratui - jaunoms merginoms, kurios 2000 metais nespėjo susigadinti antakių juos plonai išpešiodamos. 

Nepaisant visko, aš šitą pieštuką tikrai naudosiu, tik šiek tiek kitaip: sušukuoti antakius -taip! Iš karto fiksuoti - ne! Po to kai sušukuoju, aš savo antakius ir tarpelius tarp jų užpildau su pieštuku arba antakių pudra - man labiau patinka antakių pudros, nes jos nesuteikia intensyvaus griežtumo, kurio mes nenorime, nes gi grįžtame prie natūralesnių antakių! 😊Tuomet viską užfiksuoju vašku ir po kelių sekundžių dar kartą viską iššukuoju šukutėmis. Kai esu patenkinta rezultatu - sritį po antakiais paryškinu hailaiteriu. Ir viskas - pieštuką su pagalbinėmis priemonėmis galiu naudoti. 

Tiesa, kalbant apie hailaiterį - tai jis nerealus! Aukso spalvos hailaiteris turi blizgių dalelių, tačiau jos itin smulkios ir sukuria vientisą blizgesio efektą. Hailaiteris dengiasi plonyčiu sluoksniu, bet jo pigmentacija labai gera ir tuo plonyčiu sluoksniu dailiai paryškina vos vienu perbraukimu. Tiesa, nuotraukose niekur nepavyko jo užfiksuoti: jis matomas judinant ranką ir sukuriant šviesos žaismą ant odos. Nerealus hailaiteris - tokio spindesio, lengvos konsistencijos ir geros pigmentacijos... Man jis patinka labiausiai, net labiau už vašką, kuris šiaip jau geros kokybės, lengvai skirtosi, lengvai tirpsta ant odos, kai kartais tenka susidurti su vaškais, kurie dengia viską košele... Tad paskirai tiek hailaiteris, tiek vaškas, tiek šepetėlis - tobuli, tačiau tik su šiuo pieštuku aš negaliu susikurti tobulų antakių, todėl šį kartą priemonę vertinu kaip vidutinę. (Kaip suprantate, man labiau patinka kai viskas yra vienoje vietoje, kita vertus, viskas paskirai puikios kokybės, o kas čia tokio, jei šalia to panaudosiu šešėlius antakiams? Vienaip ar kitaip juos namie turiu, o keliaujant reiktų įsimesti tiesiog papildomą pakuotę). 
Jei turite storus, tankius antakius ir trūksta tik jų paryškinimo bei suvaldymo - tuomet ši priemonė jums patiks. 😉




Ačiū, kad skaitote.
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai