SAMPLE SIZE. UOGA UOGA "Mėnulio rasa" natūralus veido valymo pienelis su avižomis ir levandomis visų tipų odai

Man nepaprastai smagu patirti naujų potyrių, atrasti gerų gaminių... net jei tai tik mėginio dydžio pakuotės. Kartais smagus atradimo jausmas glūdi būtent juose. Pavyzdžiui, iki šiol nekenčiau kosmetinių pienelių, skirtų valyti veido odą, bet išbandžiusi Uoga Uoga "Mėnulio rasa", aš pakeičiau savo nuomonę. Kaip? Tuoj pat viską papasakosiu, kaip visuomet tokio tipo įrašuose, trumpai.



Ką žada gamintojas: Užmik rami, pabusk graži.
Švelnus pienelis su avižų nuoviru ir levandomis rūpestingai nuvalys nuo veido visus nešvarumus ir dienos rūpesčių likučius. Natūralūs migdolų ir simondsijų aliejai pamaitins odą, o atpalaiduojantis levandų aromatas nuneš į kvapnų ir ramų sapnų pasaulį...
Naudojimas: Užpilkite truputį kremo ant sudrėkinto vatos diskelio ir kruopščiai nuvalykite makiažą. Geriausia laikyti šaldytuve.

Sudėtis: Avena Sativa Extract (avižų nuoviras)*, Rosa Damascena Flower Water (rožių vanduo)*, Aqua (vanduo), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (saldžiųjų migdolų aliejus)*, Simmondsia Chinensis Seed Oil (simondsijų aliejus)*, Glycerin (augalinis glicerinas), Cetyl Alcohol, Kaolin (baltasis molis), Cetearyl Glucoside, Tocopherol (vitaminas E), Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Lavandula Angustifolia Oil (levandų eterinis aliejus)*, Geraniol**, Limonene**, Linalool**. 
*Išauginta ekologiniame ūkyje. 
**Įeina į eterinių aliejų sudėtį.


Kiekis: mėginuko kiekis nenurodytas (turiu tris mėginius). Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: 6,95 EUR
Kur galima įsigyti: Uoga Uoga salelėse, Rimi ir internetu ČIA

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Mano potyriai. Veido valymo pienelis labai lengvos konsistencijos - dabar galvoju, kad nuo pienelių įsigijimo mane dažniausiai atgrąso būtent sunkesnė jų konsistencija, kai vatos diskeliu reikia brūžuoti per veidą, kad pakeltum makiažą nuo odos. Pienelis baltos spalvos, su gelsvu atspalviu, kas būdinga natūralioms priemonėms, kurių sudėtyje nenaudojamos dažomosios priemonės. Kvapas - levandų, ir jis aiškiai jaučiamas, nors nėra itin stiprus - galbūt jį šiek tiek prisopina avižų aromatas, kurio šiaip jau nesijaučia? Vienaip ar kitaip, man patinka, jog to levandų kvapo nėra daug, jis nėra labai intensyvus, nes... nors levandų aromato priemonių mano vonioje šiuo metu nemažai, bet tai nėra tas kvapas dėl kurio būčiau išprotėjusi.

Man nepatinka, kai valant veidą pieneliu dalis jo susigeria į vatos diskelį, o dalis kažkaip nemaloniai jaučiasi ant veido. Gamintojas šitą priemonę pasiūlė naudoti ant sudrėkinto vatos diskelio - ir tai yra tobula - lengvai slysta oda ir nėra jokių nemalonių pojūčių, atvirkščiai, viskas labai malonu ir gera. Hmm... ar visus valomuosius pienelius galima naudoti tokiu būdu?

Valomasis pienelis labai maloniai valo veidą, sudėtyje esanti aliejų gausa uždeda ploną malonią plėvelę ant veido, kuri drėkina ir maitina odą, tad kaži ar pienelis tiks riebios ar mišrios odos savininkėms? Manau kad ne. Kita vertus - pienelį dar visuomet nuplaunu su prausikliu. Ir valau veidą toniku ir pastebiu, jog jis ne visiškai švarai nuvalo makiažą, mat jo likučių dar tikrai nuplaunu lauk. Tačiau "Mėnulio Rasa" pienelį vertinu kaip gerą, malonią priemonę, kuri nuvalo didžiąją dalį veido makiažo. Tiesa, akių makiažui valyti renkuosi specializuotus akių-lūpų makiažo likučius, man tiesiog nepatinka pienelio jausmas ant akių vokų, o ir valyti blakstienas su šia priemone reikia daugiau pastangų nei su įprastu, specializuotu valikliu. Tad man patiko ir labai sudomino - kad ir kaip nemėgčiau veido pienelio, tačiau konkrečiai šio, - mielai išbandyčiau ir pilną pakuotę




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai