BAIKAL HERBALS aliejinė plaukų kaukė pavasario paveiktiems plaukams

Aliejinės kaukes plaukams aš naudoju nuolat... Jei kurį laiką naujai išbandyto produkto įrašo nepasirodo tinklaraščio sienoje, dažniausiai ati reiškia, jog plaukams naudoju kokosų aliejų, kad pakeisti stiprinamuosius ir nuo plaukų slinkimo naudojamus aliejus. Pastaruoju metu naudojau Baikal Herbals aliejuką su sibiro kedrų aliejumi, kuris turėtų stiprinti, sumažinti plaukų slinkimą ir skilinėjimą. Beveik baigiau visą buteliuką (liko daugmaž vienam, gal gviems naudojimams) ir jau noriu papasakoti apie savo potyrius.

"Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas."
B. Džonsonas


Produktas: BAIKAL HERBALS stiprinantis aliejus plaukams, nuo plaukų slinkimo su Sibiro kedrų ekstraktu
Gamintojas: "Pervoje Reshenie". Pagaminta Rusijoje
Paskirtis: stiprinti, suteikti žvilgesio, maitina, skatina augimą, stabdo plaukų slinkimą
Tinkamas tipas: ploniems, silpniems, slenkantiems plaukams
Labiausiai patiko: plaukai tampa minkštesni, švelnesni ir blizgesni
Labiausiai nepatiko: didelio poveikio plaukų slinkimui nepastebėjau
Tūris: 170 ml
Kaina*: 6,39 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Baikal Herbals stiprinantis aliejus suteikia plaukams energiją, stiprumą ir sveiką žvilgesį. Sudėtyje esantis Sibiro kedro ir balteglės ekstraktas maitina plaukų šaknis, skatina augimą. Citrinvyčio ekstraktas stabdo plaukų slinkimą ir lūžinėjimą.

Naudojimas: paskirstykite aliejų ant plaukų ir galvos odos, palaikykite 30-60 min. ir nuplaukite šampūnu. Naudokite 1-2 kartus į savaitę, kelis mėnesius.


Pirmiausia labai smagu, jog priemonės pakuotė yra su pompa ir purkštuku, todėl galime produktą padengti taip, kaip mums patogiau: purškiant, ar atsukus pompą, pilti į delną ir paskirstyti ant plaukų. Aišku, ta pompa dozuoja po nedidelį kiekį ir kai reikia sudrėkinti aliejumi plaukus, visas procesas užtrunka labai ilgai, tad dažniausiai atsuku pompą ir įsipylusi į delną produkto, paskirstau jį ant plaukų.

Kitas dalykas, kuris visuomet būna su aliejinėmis priemonėmis plaukams: buteliukai yra nesandarūs ir pavertus kažkiek aliejaus vistiek nubėga išorinėmis sienelėmis, net jei priemonė pilnai užsukta. Su pompomis esančios pakuotės yra šiek tiek sandaresnės negu be jų, tačiau tikrai ne visiškai. Buteliukas visiškai paprastas, tamsiai žalias, o etiketė niekuo neišsiskiria nuo  kitų - man labai paprasta, sakyčiau neišvaizdi ir mano dėmesį traukia daugiau kompanijos pavadinimas negu etiketės dizainas.

Kvapas. Priemonės sudėtyje, be eterinių aliejų ir ekstraktų, nenaudojamos jokios kvapiosios medžiagos. Tačiau priemonė turi labai aiškų spygliuočių medžių kvapą - labai panašu į kedrus, tačiau lygiai taip pat gali būti ir įvairių spygliuočių kvapai. Kvapas išlieka tol, kol išsiplauname plaukus - vėliau jis užgožiamas naudojamų šampūno ir kondicionieriaus kvapu.

Konsistencija. Aliejinė, primena saulėgrąžų aliejaus tirštumą. Priemonė visiškai skaidri ir neturi jokios spalvos.


Sudėtis: Pinus Sibirica Ledeb Oil, Abies Sibirica Oil, Shizandra Chinensis Officinalis Extract, Organic Ribes Nigrum Seed Oil, Glycine Soja Oil, Organic Triticum Vulgare Germ Oil, Articum Lappa Seed Oil, Retinol, Tocopherol.

Sudėtyje nėra konservantų, dažiklių ir dirbtinių kvėpiklių.


Poveikis. Aliejų dengiu ant plaukų, naudodama porą kartų per savaitę. Kiek palaikau pasakyti būtų sunku, trumpiausiai valandėlę, tačiau kartais išteptais plaukais išvaikštau ir gerą pusdienį, o tik po to einu plauti plaukučių. Ar ilgiau ant plaukų esantis aliejus suteikia daugiau naudos? Noriu tikėti, jog tai, todėl stengiuosi laikyti tiek, kiek tik galiu.

Paprastai aliejinės kaukės yra skirtos naudoti ant plaukų, bet netinka trinti į galvos odą, tam, kad jos neapsunkintumėmė, neužkimštumėme porų ir nesuerzintumėmė galvos odos. Visai kaip kondicionierius. Šu priemonė skirta plaukų šaknims stiprinti, skatinti plauko augimą, todėl ją reikia tepti ant galvos ir ant plaukų.

Pagrindinė aliejaus funkcija turėtų būti plaukų stiprinimas ir slinkimo stabdymas. Galiu iš karto pasakyti, kad man slinkimas nė kiek nesumažėjo, ir kaip slenka lauk, lygiai tiek pat išslenka ir dabar, kai beveik baigiu buteliuką. Be to, o kaip su mažesniu skilinėjimu, kuris buvo pažadėtas? Jokio efekto skilinėjantiems plaukams taipogi visiškai nėra! Iš kitos pusės - aš suprantu, jog tai nėturėtų būti trumpalaikis efektas - ir gamintojas sako, jog reiktų naudoti kelis mėnesius nuolat, o aš naudojau pernelyg trumpai. Galbūt po kokių 2-3 buteliukų plaukų slinkimas sumažėtų? Tačiau aš galvoju, ir šias apžvalgas rašau su mintimi, jog jau po vienos pakuotės šioks toks efektas tikrai turėtų būti matomas. Pritariate?

Visgi, nėra viskas taip blogai... Naudodama aliejuką pastebiu, kad mano plaukučiai po kiekvieno plovimo įgauna daugiau blizgesio ir sveikiau spindi, negu be šios priemonės, be to, esu garantuota, jog būtent aliejaus dėka mano plaukučiai tampa gerokai minkštesni, ir itin švelnūs. Tačiau taip, aliejaus poveikis tikrai nėra tas, kurio siekiau - trūksta tai, ko man reikėjo labiausiai... Tad labai gaila, bet ši priemonė mano lūkesčių visiškai nepatenkino.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai