AUSTRALIAN GOLD nuodėmingai juodas, pats geriausias soliariumo kremas

Artėja vasara, man atrodo šiandien, jei tik turėjote galimybę nors trumpam pabūti lauke, tikrai pajutote malonią šilumą ir nuostabų orą. Netrukus orai atšils ir paplūdimiai prisipildys poilsiautojų, trokštančių pailsėti ir gražiai įdegti... Kalbant apie įdegį - aš turiu problemėlę, na gal hiperbolizuoju, tai nėra problema, tai greičiau nepatogumas. Aš labai sunkiai įdegu, tačiau niekad ir nenudegu saulėje, nepaisant to, jog mano oda labai šviesi, bet įgauti nors truputį spalvos man nepavyksta net ir tuomet, kai visą dieną praguliu intensyvioje saulėje, kai kiti tuo tarpu jau po pusdienio visiškai raudoni ir nusvilę kūno odą. Tad man reikia įdėti daugybę pastangų, kad įgaučiau įdegį, tačiau ir mano įdegs išsilaiko labai ilgai...

Tam, kad pusę vasaros nevaikščiočiau balta, aš bent kelis kartus apsilankau soliariume ir pasilepinu dirbtinės saulės spinduliais. Tačiau ir soliariume ne visuomet pavyksta įgauti įdegį - reikia arba dažnai lankytis arba naudoti priemonės, kurios intensyvina įdegimo procesą ir suteikia juodos spalvos. Vienas geriausių, mano kada naudotų soliariumo kremų - nuodėmingai juodas losjonas iš Australian Gold. Trumpai noriu papasakoti ir jums.

"Žavesys - tai būdas gauti atsakymą "taip" nepateikus jokio konkretaus klausimo."
E. M. Remarkas


Produktas: AUSTRALIAN GOLD "Sinfully Black" extreme dominance 15x deviously dar bronzing lotion - losjonas deginimuisi soliariume
Gamintojas: "Australian Gold LLC" Pagaminta Jungtinėse Amerikos Valstijose
Paskirtis: skirta naudoti deginantis soliariumu, kad suteiki intensyvesnį įdegį
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektyviai spartina įdegį
Labiausiai nepatiko: nemalonus kvapas
Tūris: 250 ml
Kaina*: apie 36,00 EUR
Kur galima įsigyti: soliariumuose, Douglas, Eurokos, pigu.lt
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Ypatingas 15 kartų tamsesnį įdegio atspalvį suteikiantis losjonas. Pasinerkite į nuodėmingų malonumų jūrą, mėgaudamiesi įdegiu, kurį jums suteiks ypatinga losjono formulė, akimirksniu priversianti visus aplinkinius pavydžiai žvelgti į jūsų nuodėmingai tamsią odą. Nesidrovėkite didžiuotis sodria įdegio spalva. Praturtintas kanapių sėklų, juodųjų serbentų aliejais, kukui riešutų ekstraktu bei maitinančiais vitaminais, losjonas suteikia odai minkštumo ir žvilgesio. Aromatas: uogų.
Naudojimas: Tepkite losjonu odą prieš deginimosi procedūras. Neturi UV filtrų, neapsaugo nuo odos nudegimų saulėje. 

Sudėtis: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Propylene Glycol, Dimethicone, Glycerin, Fragrance, Cetyl Alcohol, Ribes Nigrum Seed Oil, Juglans Nigra Leaf Extract, Aleurites Moluccana Seed Oil, Acetyl Tyrosine, Melanin, Erythrulose, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Camelia Oleifera Leaf Extract, Betula Alba Bark Extract, Cannabis Sativa Seed Oil, Hydrolyzed Vegetable Protein, Adenosine Triphosphate, Riboflavin, Olea Europaea Fruit Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Retinyl Palmitate, Carbomer, Butylene Glycol, Disodium EDTA, Triethanolamine, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Isopropyl Lanolate, Cetyl Acetate, PPG-20 Methyl Glucose Ether Distearate, Acetylated Lanolin Alcohol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Citral, Limonene, Linalool, Caramel, CI 16035, CI 61570.


Mano nuomonė. Aš nenufotografavau priemonės konsistencijos, nes pirmiausia, reikia pradėti nuomonę nuo to, jog šita priemonė pas mane jau 2,5 metų. Tad, nors dar liko ketvirtadalis buteliuko, bet jau metas išmesti priemonę lauk ir įsigyti naują buteliuką sekantiems vizitams soliariume.

Tai soliariumo losjonas, todėl jo konsistencija pakankamai lengva, lengvai pasidengia ir labai tolygiai pasiskirsto. Kuo kvepia - na jau tikrai ne uogomis. Gerai, vaisių ar tai uogų kvapas jaučiamas, tačiau tas soliariumo kvapas, soliariumų kremų kvapas labai jaučiasi. Jis jaučiamas tiek dengiant, tiek po soliariumo. Tipiška - nesu turėjusi nė vieno losjono, kuris neturėtų to nemalonaus kvapo. O kalbant apie sudėtį - nereiktų tikėtis, jog ji bus visiškai ideali, tačiau joje nemažai naudingų augalinių ekstraktų ir aliejų, kurie neleidžia odai išsausėti. Greičiau atvirkščiai, po soliariumo ji man jaučiasi lygi ir sudrėkinta, kaip ir po pasitepimo įprastu losjonu - bent jau taip atrodo vizualiai.

Su šituo losjonu aš jau po pirmo apsilankymo soliariume matau šiokį tokį įdegį. Aišku, kad ne 'nuodėmingai juodą', kokį žada gamintojas, tačiau bent jau matomą. O aš ir nesiekiu to persikepinusio pyragėlio saulėje efekto, man tiesiog norisi lengvo ir dailaus įdegio.  Tad per kelis kartus aš pasiekiu tą normalų įdegį, kurį merginos įgauna per dieną pasideginusios saulėje. Apskritai vertinant, tai pats geriausias soliariumo kremas, kokį esu bandžius, o jei skaičiuoju teisingai, esu naudojusi 6 (su šituo) skirtingus savaiminio įdegio buteliukus ir nė vienas taip sparčiai nenubronzino mano kūno, kaip šis. 

P.S. deja, bet man atrodo, jog šio prekyboje nebėra. Pasidairiusi po alternatyvas suradau, jog šitą losjoną pakeitė "Darling Black" ir "Dark Side" losjonai, kurie dar intensyviau ir dar tamsiau bronzina kūno odą. Įdomu, kiek skiriasi jų sudėtis? Reiktų patyrinėti, nes paprastai būna pakeičiamos tik pakuotės, o sudėtis nesikeičia, arba pakeičiama labai nežymiai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Tikrai ne visi soliariumo kremai turi ta nemalonu savaiminio/soliariumo/svilintos odos kvapa. Yra daugybe kremu, kurie butent panaikina kvapus, ant odos palikdami malonu aromata :) devoted creations labai geri kremai, dauguma ju turi technologija, kuri naikina sol kvapus, tereikia pasikonsultuoti su soliariumuose dirbanciomis mergaitemis ;) man nerealiausi - glow all out, woke up like this, yes way rose, tahitian bronze.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai labai ačiū už komentarą! Būtinai pasidomėsiu daugiau :)

      Panaikinti
  2. ačiū už straipsnį! Gal galėtumėt patarti ir kokį nors soliariumą prie to paties? Vilniuje
    Žana

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prašau :)
      Aš visuomet lenkydavausi Solisun - bent jau soliariumai atrodydavo kokybiškiausi (teko lankytis kažkuriame soliariume, kur uždarant duris keistai girgždėjo, o kai man mažos erdvės kelia šiokią tokią baimę, tai brr), švariausia aplinka. Nors negaliu kažko konkretaus pasakyti dėl Vilniaus, - aš klaipėdietė :)

      Panaikinti
    2. Geras straipsnis :)) Aš Panoramos Equador lankiausi, tik nežinau ar galima su savais losjonais ateiti, nepraktikuoju. Ten vietoje prakonsultuoja pagal odos riebumą, jautrumą ir t.t. kas labiau tinka https://www.panorama.lt/paslaugos/equador/

      Panaikinti
    3. Manau visuose soliariumuose galima su savo kremu ateiti, nėra būtina pirkti ten siūlomus produktus. Tačiau tikrai reiktų labai atsižvelgti į odos jautrumą, į jos šviesumą - būtinai ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą