NIVEA Lip Butter "Vanilla & Macadamia" - lūpų sviestas su taukmedžių ir migdolų sviestu

Na ką, nusipirkau aš tą super populiarų balzamą/ lūpų sviestą iš Nivea, kurį dar prieš metus rekomendavo bene visos. Popsinis gaminys, kurį gyrė visos, pirko po kelis indelius, tik įdomu, kiek metų prireikė, kol išnaudojo? Gerai jau - jei dar pačios nebandėte, pristatau jums Nivea lūpų sviestą su vanile ir makadamija, žadantį intensyvią lūpų priežiūrą.

"Kiekvieno žmogaus gyvenimas bus kupinas nuolatinio bei netikėto paskatinimo, jei jis kiekvieną dieną pasieks tiek, kiek jam leidžia galimybės."
B. T. Washingtonas


Produktas: NIVEA Lip Butter "Vanilla & Macadamia" - lūpų sviestas su taukmedžių ir migdolų sviestu
Gamintojas: "Beiersdorf". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: intensyviai drėkinti lūpas, suteikti švelnumo ir jas apsaugoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: prireikus intensyvesnės priežiūros, priemonė per silpna
Labiausiai nepatiko: drėkina ir švelnina lūpas
Tūris: 19 ml
Kaina: 3,49 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Maxima ir kt.

Ką žada gamintojas: Lūpų sviesto NIVEA su Hydra IQ formulėje yra taukmedžių ir migdolų aliejaus, kurie intensyviai drėkina ir ilgam apsaugo - jūsų lūpos taps ypatingai švelnios. Reikiamą kiekį užtepkite ant lūpų.


Pakuotė. Lūpų balzamas atkeliavo supakuotas papildomoje išorinėje pakuotėje - kartoninis lapelis su visa informacija apie priemonę bei prie jo pritvirtintas skaidrus dėkliukas, kuriame įdėta metalinė sviesto dėžutė. Iš esmės tokia pakuotė lyg ir nereikalinga, perteklinė, mat didžioji dalis informacijos ant kartono dubliuojasi su informacija ant metalinės pakuotės. Kita vertus žmonės smalsūs ir dažnai pirštus kiša ten, kur nederėtų, tad tokia pakuotė apsaugo nuo netikėto atidarymo.
Apvali metalinė skardinė man labai primena senuosius, tradicinius Vaseline indelius su atkemšamu dangteliu. Apmaudu, bet tokios pakuotės man visiškai nepatinka - aš labiau tradicinių, pieštuko formos balzamų mėgėja.

Kvapas saldus, riešutinis ir man labai primena taukmedžio aromatą kažkokiame gaminyje. Pamenu tada buvo toks šlykščiai saldus, kad negalėjau naudoti, erzindavo. Šiuo atveju kvapas pakenčiamas. Aišku, tai labai asmeninis dalykas - yra merginų, kurioms šitas aromatas labai patinka ir būtent šio balzamo populiarumas kilo iš dalies dėl priemonės aromato.

Konsistencija. Norėčiau pasakyti, kad sviestas sviestinis, tačiau jis tik kiek tirštesnis nei standartinis vazelinas ir lygiai taip pat skystėja nuo kūno šilumos.


Sudėtis: Cera Microcristallina, Paraffinum Liquidum, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Butyrospermum Parkii Shea Butter, Ricinus Communis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Aqua, Glycerin, Glyceryl Glucoside, BHT, Aroma, CI 77891, CI 77492.


Poveikis. Aš nuoširdžiai nelabai suvokiu, kodėl šis balzamas buvo vienas tų super populiarių priemonių, apie kurias ūžė visa grožio bendruomenė, kurį pirko visos iš eilės? Pasižiūrėjus į priemonės sudėtines dalis aš nematau kažkokių stebuklų - pagrindą sudaro mikrokirstalininis vaškas ir mineralinis aliejus ir tik po jų keliauja gerieji taukmedžio, ricinos ir migdolų aliejai. Iš esmės lyg ir nieko blogo, tačiau lyginant su mano mylimais Burt's Bees, kurio pagrindus sudaro natūralūs aliejai, Nivea sviestas lyg ir nieko įpratingo. 

Nelabai mane žavi ir priemonės konsistencija, kuri keistai jaučiasi ant lūpų. Tepi lyg vazeliną, o priemonė ant lūpų plonu jaučiamu sluoksniu nugula. Naudojimo būdas tikrai ne mylimiausias ir nors tai tikriausiai paprasčiausias įpročio reikalas, bet man nepatinka į lūpų priemones kišti pirštus. Nehigieniška, paskui tą riebaluotą pirštą kažkur nusivalyti reikia arba kaip darau aš - tenka nuolat nešiotis lūpų makiažui skirtą šepetėlį. Pastarasis gelbėja, tačiau naudojimas vistiek erzina, tad man daug lengviau pieštukiniai balzamai.

Na o kalbant apie poveikį, tai iš ties priemonė geba drėkinti lūpas ir jas kondicionuoti, tikrai suteikia švelnumo - vasaros metui pats tas. Nereiklioms lūpoms tikriausiai tiks visus metus. Mano atveju žiemos metui reikia stipriai riebesnės, intensyviai maitinančios priemones. Su šiuo balzamu šaltuoju metų laiku mano lūpos šerpetoja, priežiūros nepakanka. Tad sakyčiau, kad ir poveikis nėra toks intensyvus, kaip gali pasirodyti. Tad kodėl šis balzamas buvo toks populiarus? Rimtai nesuvokiu. Ar gali būti, kad tik dėl kvapo? 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man jis tobulas! 😁 ir drėkina, ir maitina, ir kvepia, ir neerzina. Tik niekur nerandu pirkti 😭

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man jis tobulas! 😁 ir drėkina, ir maitina, ir kvepia, ir neerzina. Tik niekur nerandu pirkti 😭

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš pirkau maždaug prieš metus, tai dar Droge tikrai buvo ir nemažai, o dabar net nežinau 🙂

      Panaikinti

Rašyti komentarą