2021/2022 rudens - žiemos tendencijos: rankinės

Tendencijos jau artėja link pabaigos, liko visai nedaug, vos trys įrašai ir bus galima sakyti, kad rudeniui pasiruošta, su tendencijomis susipažinta, tad ir spintos papildymą ja galima planuotis. Ką jau ką, bet aš šį sezoną planuoju atnaujinti rankinę - prieš ištuštinant namus, labai daug rankinių perleidau naujiems šeimininkams, jos visiškai nebetiko mano skoniui, pasikeitė mados, o tuo tarpu dauguma jų visai ne klasikinio dizaino, tad... šiai dienai kažkur turiu kelias, o prie savęs - vos vieną vasarišką kuprinę, kurią jau norėčiau keisti į kažką labiau rudeniško. Tad pasidairyti po tendencijas man net labai naudinga. Gal ir jūs planuojate atnaujinti savo rankinę? Kviečiu pasižvalgyti.

ČIA

1. Pusmėnulio formos hobo (ryšulį primenanti) rankinė


2. Ryšulį primenanti hobo rankinė


3. Laiškininko stiliaus rankinė (Messenger Bag)


4. Kelioniniai krepšiai ir lagaminai


5. Asimetrinės formos rankinės


6. Pūstos rankinės


7. Minkšta be aiškios formos delninė


8. Masyvi, itin didelė rankinė


9. Miniatiūrinės rankinės


10. Išorinės kišenėlės ant rankinių


11. Dirbtinio kailio rankinės


12. Gyvūnų kailio raštas


13. Metalo efektas


14. Blizgučiai


15. Logotipai ir monogramos


16. Smulkios detalės ir aplikacijos


17. Siuvinėtos ir megztos detalės


Kas svarbiausia 2021/2022 rudens - žiemos rankinių tendencijose?

Rankinių tendencijose šiais metais vyrauja laikui nepavaldūs, klasikiniai modeliai, tokie kaip jau spėti pamilti paštininko tipo (messenger), hobo, delninės. Dizaineriai šiais metais siūlo rinktis arba itin dideles, masyvias rankines arba mažyčius krepšelius, kuriose vietos greičiausiai nepakanka standartinio dydžio, šių dienų išmaniajam telefonui. 

Rankinės šaltuoju sezonu gali būti ir pūstos, ir beformės, gyvūnų kailio ir odos ar puoštas logotipais ar aplikacijomis. Naujomis spalvomis sužibo ir metalo efekto rankinės. Visgi man didžiausią įspūdį kelia dirbtinio kailio rankinės - tokią pirmą kart įsigijau prieš gerus dešimt metų žiemos sezonui ir negalėjau atsidžiaugti švelnumu ir patogumu. Paskui buvau nuspirkusi dar vieną, bet pamenu, kad kažkodėl susidėvėjo labai jau greit, nors nešiojau tik žiemos metu. Gal visgi šiemet man reikia kailinės rankinės?

Kuri tendencija jums patinka labiausiai? Ar šiais metais planuojate atnaujinti savo rankinę?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Na, tikrai gan platus pasirinkimas, kiekvienam stiliui yra į ką akis paganyti. Ko gero atsinaujinsiu pavasarį, nes jau pernai nepirkau naujos rankinės.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Užsukite į naujesnį rankinių tendencijų įrašą - jau paskelbtas su visomis sezono naujovėmis ;)

      Panaikinti
  2. Tikrai didelė įvairovė. Man rankinė turi būti kokybiška, natūralios odos. Nešioju ją ne vieną sezoną. O tai, kad turiu įvairių tipų bei dydžių, tik prailgina naudojimo laiką.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Rankinė iš ties svarbus aksesuaras, tad gera kokybė yra būtina :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą