2021/2022 rudens - žiemos tendencijos: makiažas

Eina sau, kaip keičiasi makiažo tendencijos! Apskritai ne tik tendencijos, bet ir mūsų dažymosi įpročiai. Pakanka žvilgtelėti į Youtube makiažo pamokas prieš 10 metų, pagaliau pasižiūrėti savo pačių nuotraukas kad ir prieš 5 metus - visai kitaip, nei dabar, tiesa? Viskas keičiasi, tačiau visuomet lieka intensyvesnis ir natūralesnis, kasdienis variantas. Tačiau ką ryškinam ir kaip vis kinta. O ką akcentuosime 2021/22 metų rudenį į žiemą? Pasižvalgyti kviečiu į naujausias makiažo tendencijas.

ČIA
1. Natūralus makiažas no makeup-makeup


2. Natūralūs antakiai muilo pagalba


3. Prislopintos lūpos


4. Raudonos lūpos


5. Alyviniai akių šešėliai


6. Blizgūs akių šešėliai


7. Dūminis akių makiažas


8. Abstraktus akių makiažas


9. Storas, intensyvus akių pravedimas


10. Blizgučiai, lipdukai, apikacijos


Kas svarbiausia 2021/2022 rudens - žiemos makiažo tendencijose?

Kaip visuomet tendencijose atrodo nieko naujo? Kai ir kiekvienais metais turime minimalistinį ir ekstravagantiškesnį variantą, tačiau šiemet akcentuojame kelis esminius dalykus. 
Ryškiame makiaže šį sezoną akcentuojamos ryškios purpurinės/ alyvinės spalvos, blizgūs šešėliai ar itin tamsūs, stori, ryškūs akių kontūrai. Dizaineriai siūlė žaisti ir veido bei akių lipdukais, blizgiais akmenėliais ir akį traukiančiais akcentais.

Visgi populiaresnė man pasirodė jau kelis metus tendencijose vyraujanti minimalaus makiažo tendencija: veidas minimaliai dengtas maskavimo priemonėmis, instagraminiai antakiai, sukurti muilo pagalba (o kas dar nebandėte? - populiarumo topas jau visur) ar visiškai prislopintų atspalvių, o dažnai tiesiog nedažytos lūpos. 
Tai kuri tendencija jums arčiau širdies? Vis dar norisi natūralumo? O gal jau norisi pažaisti ryškesniais makiažo akcentais?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai