2021/09 Rugsėjo mėnesio pirkiniai ir naujienos: Idun Minerals, Marvis, Nano Care ir kt.

Paskutinė mėnesio diena tradiciškai skirta naujiems pirkiniams ir šį mėnesį aš nusipirkau truputėlį dekoratyvinės kosmetikos! Tiesą pasakius jau reikėjo šiek tiek atsišviežinti - kai kurios priemonės artėja link pabaigos, o ir norėjosi išbandyti vieną prekinį ženklą, į kurį jau keli mėnesiai žvalgausi. Atsiliepimai geri, tad pasitaikius gerai kainai, nusprendžiau kelias priemones įsigyti. Na ir žinoma, kaip visuomet pas mus labai aktuali burnos higiena, tad pasipildėme truputėlį ir jomis. Kviečiu pasižvalgyti.



Eurovaistinė, pilna kaina 13,29 Eur, mokėjau 9,97 Eur

Eurovaistinė, pilna kaina 9,59 Eur, mokėjau 7,19 Eur

Eurovaistinė, 4,29 Eur

Eurovaistinė, pilna kaina po 4.99 Eur, mokėjau po 3,74 Eur

Eurovaistinė, pilna kaina po 4,49 Eur, mokėjau po 3,59 Eur už kiekvieną

Visa krūva įvairiausių burnos higienos, tiksliau dantukų priežiūros priemonių. Pasiėmiau pabandyti senai dominusias pastas ir nors vaikui dažnai jau naudojame įprastas dantų pastas, tačiau kai kurios jų būna per aštrios vaikui, tad nupirkau vaikišką dantų pastą. Su dantų šepetėliais viskas paprasta - tai vieninteliai šepetėliai, kurie visu 100% mums visiems pasiteisino ir jau nebesinori kitų, tad pasitaikius akcijai prigriebiau kelis papildomus. 


Blogo skaitytoja Oksana rekomendavo išbandyti šią kempinėlę vos tik pasidalinau apžvalga apie Wet n Wild makiažo kempinėlę. Vis dar naudoju pastarąją, bet jaučiu, kad skaičiuoja paskutines dienas, jau ir plyšinėti pradeda, tad laba greit bandysiu šitą.
Eurovaistinė, 8,79 Eur

Baiginėjasi mano fiksavimo pudra, - taip, net sausiaodės turi fiksuoti skystą makiažo pagrindą, tik mums norisi kuo lengvesnės tekstūros ir lengvo, neapsunkinančio odos efekto. Kuris laikas dairiausi į įvairiausias ir nusprendžiau pabandyti iš Idun Minerals. Kol kas galiu tik pasidžiaugti gražia pakuote, o efektas bus matomas po naudojimo.
Eurovaistinė, pilna kaina 31,99 Eur, mokėjau 19,19 Eur

Patys geriausi tušai man yra iš L'Oreal - pats geriausias kainos ir kokybės santykis, tačiau... kartais norisi išbandyti kažką naujo, dauguma L'Oreal tušų daugiau ar mažiau panašūs vienas į kitus, tad šį kart man pačiai neįprastas sprendimas. Sugundė, bandysiu.
Eurovaistinė, pilna kaina 26,99 Eur, mokėjau 16,19 Eur


Man patinka visur jaustis maksimaliai saugiai, ne tik namuose, kur visuomet galiu nusiplauti rankas, tačiau ir mieste, darbe, autobuse ar bet kur, kur prireikia nusivalyti rankas. Artėja žiema, tad drėgnos servetėlės iškeliauja iš automobilio - buvo kažkurią žiemą užšalusios mašinos viduje. Išsikrausto iš mašinos, parsikrausto į rankinę. Šitos labai patogios, maloniai kvepia, tad smagiai naudojasi.
vietinė parduotuvė, po 0,79 Eur
-----------------------------------------------------
Viskas, tokie mano šio mėnesio pirkiniai, kuriais labai džiaugiuosi - kiekviena priemonė mane labai džiugina. Net ir tokie paprasti dalykai, kaip dantų pasta su laiku atneša džiaugsmą, o jei dar pavyksta gauti labai gerą, kokybišką pastą - laimės iki debesų. Tikėkimės visos priemonės pasiteisins ir bus vertos to smalsumo ir džiaugsmo įsigijus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai