EISENBERG Firming Remodelling Mask - stangrinamoji modeliuojamoji veido kaukė

Kai sergi, labiausiai ko nori, kad pagerėtų tiek fiziškai, tiek emociškai. Tiesą pasakius per savaitę jaučiuosi šiek tiek geriau, geriu antibiotikus ir regis po truputį jaučiuosi geriau. Jau galiu ir pavakarės metu ne parkritus miegoti, o išlikti budresnė. Vis dar labai greit pavargstu, tačiau jau akyse šviesiau. Ir aišku, vos tik akys prašviesėja, norisi išsiskalbti patalynę, išsiprausti - visada palengvėja. Na o šiandien, ta proga, kad pagaliau kaip žmogus jaučiuosi ir prausdamasi nepavargau, nusprendžiau veido odą palepinti kauke. Ne, ne šiaip kauke, o kauke, kuri kainuoja 79 Eur! Aišku, ne toks mažas kiekis, kokį turiu - mano rankose tik mėginys, tačiau... 79 Eur už kaukės pakuotę yra daug. Kokie stebuklai čia slypi? Dar nežinau, bandau ir iš kart jums pasakoju kas ir kaip, kur čia tie prabangieji ingredientai ir koks tas magiškas kaukės poveikis.


Produktas: EISENBERG Firming Remodelling Mask - stangrinamoji modeliuojamoji veido kaukė 
Gamintojas: "Jose Eisenberg". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: jauninti, stangrinti, atkurti veido odą
Tinkamas tipas: brandžiai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kainos ir kokybės santykis - per brangu
Tūris: 5 ml. Įsigyti galima tik 75 ml pakuotėse
Kaina: 75 ml - 78,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Douglas

Ką žada gamintojas: Jauninamuoju poveikiu pasižyminti išskirtinė kaukė iškart suteikia juntamą pakeliamąjį, stangrinamąjį ir tarsi odą „užpildantį“ efektą, kuris trunka visą dieną! „Trio-Molecular“ kompleksas padeda susigrąžinti jaunystę!
- Atkuria.
- Stangrina.
- Suteikia skaistumo.
- Tinka veido ir akių srities odai.
- Nuvargusiai, papilkėjusiai odai. 

Be parabenų. 
Patikrinta oftalmologų.
Lengvos emulsijos tekstūros priemonė yra papildyta vitaminų A ir E mikrokapsulėmis, vynuogių sėklų aliejumi ir žaliosios arbatos ekstraktu, kurie stangrina odą, mažina raukšles ir dėmeles.

Ši kaukė tikras jaunatviško skaistumo pliūpsnis Jūsų odai!

Enzimai pasižymi keratolitiniu poveikiu – šios biotechnologinės molekulės skatina negyvųjų odos ląstelių pasišalinimą. Citokinai, iš pieno išgaunami bioaktyvieji polipeptidai, yra svarbūs ląstelių komunikacijai, aktyvumui ir atsinaujinimui. Biostimulinas, išgaunamas iš jaunų buko ūglių, gerina deguonies pasisavinimą ir skatina kolageno bei elastino sintezę.

Esminė kiekvienos mūsų priemonės sudedamoji dalis – patentuotas unikalus ir revoliucinis „Trio-Molecular“ kompleksas. Jo sudėtyje yra natūralių ingredientų, kurių poveikis matomas iš karto – oda tampa glotni, stangri ir švytinti!

Naudojimas: Ploną kaukės sluoksnį užtepkite ant nuvalytos veido, akių srities, kaklo ir iškirptės odos.
- Palaukite 5 minutes, jeigu norite greito poveikio, ruošiatės specialiai progai.
- Palaukite 5 minutes, jeigu laikotės 8–15 dienų stangrinamosios programos. Priemonę naudokite kasdien.
- Naudokite 1–2 kartus per savaitę ir palaikykite 15 minučių, jeigu norite pasimėgauti „namų SPA“ malonumais.
- Praėjus nurodytam laikui, nuskalaukite su vandeniu arba nuvalykite tonizuojamuoju losjonu  ir nusausinkite odą.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Kaip matote, mano rankose tik vienkartinė priemonės pakuotė, tiksliau vienkartinis mėginukas, tad nėra prasmės daug apie jį pasakoti. Tiesiog plastikinis baltas maišelis, tačiau atkreipiu dėmesį į atidarymo vietą - idealus punktyras nuplėšimui ir nedidelis kakliukas atviras priemonei išspausti lauk. Viskas gerai apgalvota, regis net iki mėginio dydžio.

Pilno dydžio pakuotė atrodo puikiai, bent jau iš nuotraukų internete: balta minimalistinė, greičiausiai plastiko pakuotė ir aukso imitacijos užsukamas dangtelis. Ar patogu, nežinau, tačiau greičiausiai atkemšamas dangtelis ar pompa dozavimui būtų geriau. Visgi pasiliksiu sau privilegiją nevertinti pakuotės, kurią mačiau tik internete.

Kvapas. Švelnus ir neutralus priemonės aromatas atrodo labai natūralus, lengvutis. Džiaugiuosi, kad priemonė sudėtyje gamintojai pasirinko nenaudoti kvapiųjų medžiagų, dažniausiai jos skirtos tik trumpalaikiam emociniam malonumui. Nors pripažinkime, naudodami kaukes aromaterapija dažniausiai mėgstame, bent jau aš.

Konsistencija kreminė, kiek skystesnė. Nustebau priemonėje radusi mėlynus burbuliukus, kurie regis tepant ant odos susprogo ir visiškai dingo. Gal tai kokia veiklioji medžiaga? Klausimų daugiau nei atsakymų.


Sudėtis: Aqua (water), Butylene Glycol, Caprylic/ Capric Triglyceride, VP/ VA Copolymer, Coco-Caprylate/ Caprate, C12-20 Acid PEG-8 Ester, Potassium Cetyl Phosphate, Triethanolamine, Carbomer, Phenoxyethanol, CI 77891, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, EthylhexylglycerinSaccharide Isomerate, Panthenol, Mannitol, Chondrus Crispus Powder (Carrageenan), Disodium EDTA, Microcrystalline Cellulose, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Caffeine, Camellia Sinensis Leaf Extract, Limonene, Propylene Glycol, Fagus Sylvatica Bud Extract, Alcohol, Phospholipids, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Pentadecalactone, Lecithin, PEG-8, Pentylene Glycol, Escin, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Rice Protein, Bacillus Ferment, CI 77007 (ultramarines), Chlorhexidine Digluconate, Leuconostoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Benzyl Alcohol, Beta - Sitosterol, Tocopherol, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Beta-Carotene, Sodium Citrate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Kaolin, Silica, Lactose, Potassium Sorbate, Lactis Proteinum (Whey Protein), Benzoic Acid, CI 19140 (Yellow 5), Ascorbic Acid, Lactic Acid, CI 42090 (Blue 1).

Tinka vegetarams
Be parabenų
Tinka veganams


Poveikis. Pirmiausia apie kaukės sudėtį, nes koks gi stebuklas gali slėptis tokioje kainoje? Priemonės pagrindą sudaro vanduo, drėkiklis, minkštiklis, rišiklis, dar vienas minkštiklis, putojimą sukelianti medžiaga, kvepalų ingredientas, emulsiklis, konservantas. Pasižiūrėkite, kaip aukštai priemonės sudėtyje konservantas, kuris žymi 1% sudėtyje ribą! Visa kita po šio konservanto - tik mažyčiai lašiukai. Tarp tų lašiukų visi gerieji ingredientai augaliniai ektraktai, aliejai, drėkikliai, antioksidantai. Tikėjausi daugiau naudingųjų medžiagų kaukės sudėtyje. 

Priemonė labai lengvai pasidengia, kelias akimirkas atrodo lyg tuoj tuoj pradės dilgčioti ar erzinti odą, tačiau ne su kauke viskas gerai. Kaip ir sakė gamintojas, ant odos priemonę laikiau 5 minutes, paskui nuploviau šiltu vandeniu. Nors laikiau tik 5 min., kaukė kiek pasausėjo ant odos paviršiaus, tad nuplauti pastangų reikėjo.


Nuplovus veido odą iš kart pastebėjau, kad ji šviesesnė ir skaistesnė, paviršinis odos sluoksnis atrodo švaresnis. Oda iš ties vizualiai atrodo jaunesnę, įgauna daug švelnumo, padrėkinamas odos paviršius. Tačiau... tai yra viskas, kaukė brangi, bet efektas daugiau mažiau toks, kaip ir daugumos veido kaukių: po pirmo karto jokio efekto veido raukšlėms ar tonusui nepajutai. Priemonė iš ties veikė puikiai, bet nei sudėtis, nei efektas mano akimis neverta tokios kainos. Apmaudu, nėra stebuklų ir greičiausiai tuos beveik 80 Eur galima išleisti kiek naudingiau nei perkant šį produktą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai