L'OREAL Nude Magique Cushion Dewy Glow Foundation - makiažo pagrindas su SPF 25 "01 Porcelain"

Penktadienis! Ir šiai dienai labai noriu jums šiek tiek papasakoti apie dekoratyvinę kosmetiką, iš ties pastaruoju metu dažniausiai naudojau vieną ir tą pačią priemonę kiekvienai dienai, o tai reiškia, kad pagaliau realiai pastebiu, kaip senka jų kiekis ir tuštėja pakuotės. Vasaros metu veido odai naudojau birią mineralinę pudrą, o jai pasibaigus, pagalvojau, kad bus puiki proga sunaudoti L'oreal makiažo pagrindą kempinėlėje, kuris šaltuoju metų laiku man buvo per tamsus. Sunaudojau rekordiškai greit, ženkliai greičiau nei tikėjausi, tad metas įrašui.


Produktas: L'OREAL Nude Magique Cushion Dewy Glow Foundation - makiažo pagrindas su SPF 25 "01 Porcelain"
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: neprotingas kainos ir kiekio santykis
Tūris: 14,6 g
Kaina: 16,90 Eur
Kur galima įsigyti: MiniMaxi, Drogas, Eurokos ir kt.

Ką žada gamintojas: Unikalus makiažo pagrindas su specialia makiažo kempinėlė padeda nepriekaištingai pasiskirstyti makiažo pagrindą ant veido odos. Tolygus veido dengimas, spindinti veido oda ir apsauga SPF 25 – viskas viename makiažo pagrinde.


Pakuotė. Iš ties labai įdomi ir greičiausiai būtent dėl pakuotės aš nusipirkau priemonę. Korėjietiški makiažo pagrindai kempinėlėje tikrai nėra jokia naujovė, tačiau Lietuvoje pasirodęs makiažo pagrindas kompaktinę pudrą primenančiame indelyje sudomino. Viduje tik atidarius pakuotę randame dengimo kempinėlę ant dangtelio, po kuriuo slepiasi kempinėlė, prisotinta makiažo pagrindo. Iš esmės naudoti reiktų apikatoriumi patapšnojus į produktą ir tuomet jau tapšnojant ant veido odos. Pakuotė labai patogi dar ir tuo, kad po dangteliu yra didelis, kokybiškas veidrodėlis, vadinasi ir pasidažyti galima bet kokiomis sąlygomis, greitai ir be jokių papildomų priemonių.

Kvapas neutralus, kaip ir daugumos makiažo pagrindų.

Konsistencija. Skystas produktas kempinėlėje, priemonę trinant tarp pirštų jaučiasi pudriškumas.


Sudėtis: Aqua, Methyl Trimethicone, Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Titanium Dioxide (Nano), Ethylhexyl Salicylate, Glycerin, Butylene Glycol Dicaprate, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Diphenylsiloxy Phenyl Thrimethicone, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Trisiloxane, PEG-10 Dimethicone, Magnesium Sulfate, Acrylates/ Stearyl Acrylate/ Dimethicone Methacrylate Copolymer, Phenoxyethanol, Dimethicone Crosspolymer, Lauroyl Lysine, Ethylhexylglycerin, Disteardimonium Hectorite, Polyhydroxystearic Acid, Stearic Acid, Alumina, Triethoxycaprylylsilane, Lecithin, Isopropyl Myristate, Isostearic Acid, Ethylhexyl Palmitate, Adenosine, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Disodium EDTA, BHT, Ethylhexyl Hydroxystearate, Tocopherol.
May contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891, Mica, CI 77163.


Poveikis. Priemonės sudėtis visai nebloga ir visgi yra keli ingredientai, kurie potencialiai galėtų sukelti alergiją jautresnei odai ar šiek tiek kimšti poras. Turiu pastebėti, kad pakuotė labai patogi naudoti priemonę: patapšnoji ir dengi ant veido - jokių pirštų, ištepliotų priemonės likučiais, jokio ilgo sklaidymo šepetėliais ar kempinėlėmis. Pirmąsias porą savaičių produktą dengiau Beauty Blender kempinėlės pagalba, mat šalia esantis pudrinukas paimdavo per daug priemonės, per daug dengdavo jos ant veido odos. Kempinėlė tam tiko idealiai, tačiau nuo pat pirmojo naudojimo ją pakuotėje reikdavo vis apversti, kad gauti normalų produkto kiekį, mat priemonė vis atsidurdavo kempinėlės apačioje, t.y. indelio dugne. Trečiąją savaitę kempinėlę padėjau į šalį - drastiškai sumažėjus priemonės kiekiui tapo tiesiog nebeįmanoma padengti ją BeautyBlenderiu, tad naudojau pudrinuką esantį pakuotėje ir tapšnojau produktą į veidą.

Labai norisi pagirti itin greitą priemonės padengimą - tiesiog tobulas dalykas vasarą, kai norisi tiek šiek tiek palyginti veido odos atspalvį, per daug neapsunkinant veido odos, ir greit išlėkti kažkur, kad ir ta pačia vasara pasimėgauti. Nepalyginus greičiau nei dengiant įprastą, skystą makiažo pagindą.


Ir iš ties, makiažo pagrindas vidutiniškai pamaskuoja odos netobulumus, palygina veido odos atspalvį. Priemonė gražiai ir lengvai pasidengia ant odos, suteikia natūralios, tačiau sveikiau atrodančios ir natūraliai spindinčios veido odos atspalvį. 

Viskas būtų tiesiog puiku: naudojimo greitis, efektas, tačiau mano nuomone produktas nevertas dėmesio. Kodėl? Jis baigėsi per 3 savaites! Trys savaitės ir 17,00 Eur? Kaina neadekvati tokiam trumpam naudojimo laikui - kasdienis makiažas per brangus. Beje, vargu, ar šią pakuotę rekomenduočiau aknę turintiems - tos pačios kempinėlės tapšnojimas į tą patį produktą nėra pats higieniškiausias dalykas.
Efektas puikus, tačiau... per brangus ir per greit pasibaigia.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Laaabai seniai turėjau, tik pamenu, kad greitai sunaudojau, net nepamenu, ar patiko :D Žinoma, kainos ir kiekio santykis - neadekvatus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žiauriai neadekvatu už tokį trumpą laiką mokėti būtent tie. Ai, jau geriau tos kempinėlės nereikia.
      Man šitas pagrindas pasirodė apgaulė - ką reikšia 14,6 g? Čia panašiau į svorį su pakuote ar bent jau su kempinėle - tai kiek realiai to produkto. Jei gamintojas būtų norėjęs būti atviras, būtų parašęs, kad čia kokie 5 ml produkto.

      Panaikinti
  2. Čia, beje, panašiai kaip "grožio" vitaminų: kursas savaitei - 20 eurų (be nuolaidos), kažkada žiūrėjau internetinėje vaistinėje. Aišku, kažkam tai bus normali suma, bet tikrai ne kiekvienam. Ir šiaip, tų vitaminų grožiui kainos kažkokios išpūstos...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dažniausiai tų vitaminų sudėtys nebūna pakankamai veiksmingos, kad iš ties veiktų - reikia gerai pasidomėti, kokia dienos norma. Manau, kad galima reikiamus vitaminus gauti su tinkama mityba, galiausiai, jei tikrai reikia vitaminų grožiui, galima išsirankioti reikiamus ir nusipirkti atskirai. Aš anksčiau pirkdavai iHerb - ženkliai pigiau, o jei dar kokia akcija nebloga, tai iš viso pigiau grybo, tik reikia ir ten į veikliąsias medžiagas žiūrėti :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą