#85/2021 Rugpjūčio mėnesį baigiau

Su rugsėjo 1-ąja visus, kuriems ši šventė reiškia naują mokslo metų pradžią. Jei anksčiau vis linkėdavau lengvo mokslo kelio ir prasmingų žinių, tai šiemet su viltimi, norisi palinkėti, kad mokslo metai vyktų mokymo įstaigose, kad nebūtų dar vieno rimto karantino namuose, galiausiai, kad ir mokymosi procesas būtų sklandus tiek mokytojams, tiek besimokantiems. 
Na o pas mane bloge šiandien baigtų priemonių krepšelis pasiruošęs pasirodyti, kokias priemones pabaigiau.

"Mūsų maksimali laisvė yra teisė ir galia nuspręsti, kokią įtaką mums darys aplinkiniai."
Stivenas R. Kovėjus


Kūnui

Baigiau, nors per vasarą jau buvo pabodęs aromatas. Artėjant žiemai saldi karamelė turėtų tobulai tikti. O kalbant apie dušo želė - ji puiki, nesausina, sudėtis saugesnė, o ir kaina nėra didelė.
Pakartosiu, tik mažesniais kiekiais.

Patys mylimiausi muilai, greičiausiai dėl visko: aromatas, sudėtis, idėja, dizainas, dydis... Kaina kiek aukštesnė, tačiau man atrodo net labai verta. Perku per akcijas, vis papildydama spintą kvepiančiu muilu, o paskui traukiu po gabalėlį į vonią naudojimui. Šio kvapas saldus, egzotinių vaisių - puikiai tiko vasaros metui.
Kartosiu.

Plaukams

Puiki kaukė ampulės pavidalu, kuri suteikia plaukams paklusnumo, švelnumo, lygumo. Plaukai atrodo ženkliai sveikesni, įgauna glotnumo. Kaukė skirta naudoti porą kart per mėnesį, bet aš panaudoju 3 kartus, veikia puikiai.
Kartosiu, vis dar turiu vieną ampulę.

Naudoja mano vaikas, o vasaros metu, kai plaukus norėjosi plauti dažniau, panaudodavau ir aš. Paprastas, švelnus, efektyvus šampūnas, kuris tinka ir jautriai kūdikių odai ir suaugusiems, kuriems reikia itin švelnios, kasdienės priežiūros.
Kartosime.

Man patinka purškiami plaukų kondicionieriai, jie padeda greitai atgaivinti plaukus tarp plovimų, suteikia švelnumo, purumo ir paklusnumo. Puikus kondicionierius, mielai kartosiu.

Kiek pamenu patiko, suteikė lengvumo ir paklusnumo, plaukai tapo minkšti, švelnūs ir kvepiantys. Visai smagiai sunaudojau ir galbūt pakartočiau dar kart.

Veidui I


Puiki, nuostabi lietuviška kosmetika odai, pavargusiai nuo visų kemšančių ingredientų, nuo neveiksmingų priemonių. Iš visos linijos man labiausiai patiko serumas, veiksmingas tonikas. O prausiklis visai nesausino ir paliko ant paviršiaus malonų, sudrėkintos odos jausmą. Nuostabūs produktai, manau, kad mielai pakartosiu po visų, šiuo metu turimų priemonių baigimo, ypač serumą.

Veidui II

Nepatiko kvapas, naudojimo pradžioje lyg ir norėjo kimšti poras, tačiau eigoje tas pojūtis dingo. Priemonė labai greit susigerdavo, tad greit po padengimo galėjau dažytis, tekstūra malonios konsistencijos, efektas geras, veidui balto atspalvio nesuteikė. Sakyčiau buvo gerai.

Drėkino, tačiau daugiau jokio rimtesnio poveikio taip ir nepastebėjau. Apskritai man nelabai patiko - atrodė, kad tepčiausi paprasčiausios formulės veido kremu, nors greit susigerdavo, tačiau erzindavo stiprus ir ilgai išliekantis vanilės aromatas. Rankos retai tiesdavosi paimti pakuotę į rankas. Pabaigiau likučius vietoje rankų kremo - paakiams reikia arba stipresnio efekto priemonių, arba kam tas paakių kremas iš viso?
Nekartočiau.

Lyg ir nieko blogo, kremas drėkino ir suteikė odai švelnumo pojūtį. Visgi man labai nepatiko šlapios vilnos kvapas, išliekantis itin ilgai, nesužavėjo mineralinis aliejus, pasirinktas kremo pagrindui. Iš šios kainos kategorijos kremo tikėjausi daugiau, pasirodė brangesnis, nei iš ties yra vertas. Galiausiai ir rinkoje yra pigesnių, veikiančių taip pat ar net geriau. 
Nekartočiau, niekuo nesužavėjo.
Man nepakako tokio mažučio kiekio normaliai įvertinti produktą. Tuo pirmuoju įspūdžiu pajutau, kad drėkina, suteikia švelnumo (greičiausiai dėl silikonų sudėtyje). Ir viskas... man lyg ir norisi daugiau, intensyviau ir stipriau. Jei jau mokėti brangiau, tai normalu, kad ir lūkestis iš priemonių yra didesnis. Šis deja, mano lūkesčių nepatenkino. Nesudomino tiek, kad pirkčiau pilno dydžio priemonę.

Tai išpaišyta veido kaukė, su kuria turėjai lyg ir jaustis princese, bet pasijaučiau pabaisa - veido formų neatitinka, išpaišyta kažkaip nelogiškai, tad ant veido visai netinka. Ir jau nesakykite, kad išvaizda nesvarbi - svarbi, ypač kai kaukė orientuota į Disney princesių asmenybes. Na o jei apie efektą, jis daugiau mažiau toks, kaip daugumos lakštinių kaukių: padrėkino, pavalė paviršinį riebaliuką, paskaistino odą. Momentinis efektas, kuriam lyg ir jokių didesnių priekaištų neturiu. Kaukė, kaip ir bet kuri kita lakštinė kaukė.


Iš visų, pastaruosius kelis metus bandytų pastų, ši - pati geriausia. Pasta, kuri geba tobulai švariai išvalyti dantis, pašalinti visas apnašas ir ilgam išlaikyti švaros bei gaivos jausmą. Noriu pakartoti jau dabar, bet koks kas naudosiu tai, ką turiu. Ateityje būtinai pakartosiu, paliko itin gerą įspūdį.

Nors labiau mėgstu rankų želė antibakteriniam valymui, tačiau skysta priemonė labai padėjo viešose vietose, kur karantinų metu pavalydavau paviršius prieš juos liesdama, naudojau ir kelionės metu, išvykų laikotarpiu. Tik niekada iš originalaus buteliuko - įspildavau į buteliuką su purškikliu.
Patiko, manau pakartosime, juolab, kad želė dezinfekantų mūsų rinkoje labai menkas pasirinkimas.

Dekoratyvinė ir aromatai

Suteikė švelnumo ir minkštumo, tačiau visiškai nedrėkino lūpų ir negerino jo būklės. Atrodo ir tepiau gerokai dažniau, nei bet kurį kitą lūpų balzamą. Greičiausiai ši priemonė tiesiog ne man, pasirodė labiau žaisliukas, nei rimtas balzamas lūpoms, kurios linkusios sausėti ar skeldėti.
Nekartočiau, neatitinka mano lūkesčių.

Baigėsi, tiesiog daugiau niekaip neiškrapštau lauk ir man dėl to itin liūdna - tai buvo pačios maloniausios tekstūros, pats švelniausias lūpoms ir regis iš ties drėkinantis lūpų blizgesys, tobulai tiko neutrali priemonės spalva ir kas kart juos pasidažiusi jausdavausi ne tik šiek tiek gražesnė, bet ir apskritai, tarsi naudočiau kiek drėgnesnės tekstūros lūpų balzamą.
Tobula - kur gauti daugiau?

Tobulas aromatas, kuris man visuomet primins vasarą ir kelionę į Čekiją. Gal kitai vasarai reiktų nusipirkti pilno dydžio pakuotę? Tikriausiai aišku, kad šitie kvepalai man labai patiko Puikus žvaigždinis aromatas, su kuriuo jaučiausi moteriška, seksuali ir graži, o po kelionės su juo dar ir primena pamatytas pilis, įkvėptą istoriją, prabangius viešbučius ir SPA regioną. Ei, gal jau laikas ir apie Čekiją jums papasakoti?
----------------------------------------------------------
Viskas, tokie mano rugpjūčio mėnesio baigti produktai. Lyginant su praeitu, baigėsi gana daug ir skirtingų paskirčių produktų, keli didesnės talpos buteliukai ir kaip visada daug veido priežiūros priemonių. Pastebiu, kad nuolat naudojant tą pačią dekoratyvinę kosmetiką, neprisiperkant kalnus naujos, geba baigtis ir pastaroji. Visai neblogas buvo rugpjūtis. O jums?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai