ARTDECO Hydra Lip Booster - drėkinantis lūpų blizgesys "36 translucent rosewood"

Dar mėnesio pradžioje jums pasakojau, kad šį mėnesį iš dekoratyvinės kosmetikos nemažai kalbėsime apie priemones lūpoms - jų išbandau daugiausiai, jas nufotografuoti lengviausia, o ir visokių produktų kaip reta daug, todėl raitojuosi rankoves ir skubu pasakoti apie Artdeco drėkinantį lūpų blizgesį.

Tiesa, noriu jūsų labai atsiprašyti, kad šį mėnesį įrašų šiek tiek mažiau, jie skelbiami rečiau. Jeigu mane sekate Youtube, arba facebook paskyroje, tikriausiai matėte, jog apsiėmiau kurti kasdieniu vlogmas filmukus, tad bent kol kas, kol filmuoju, redaguoju ir skelbiu kasdien, tinklaraščiui lieka kiek mažiau laiko. Gal labai nepyksite? Tikrai atsigriebsime po švenčių, gerai?

Kai nejučia įžengi į proto kertelę, kurioje darosi baugu, neišsigąsk ir nespruk - eik gilyn. Tavo pasipriešinimas tėra įprotis. Atvėręs duris atrasi tokią laisvę, apie kokią nė sapne nesapnavai.


Produktas: ARTDECO Hydra Lip Booster - drėkinantis lūpų blizgesys "36 translucent rosewood"
Gamintojas: "Artdeco". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai patogus, gerai jaučiasi ant lūpų
Labiausiai nepatiko: iš arti žiūrint šiek tiek matosi, jog spalvos pigmentas suteka į lūpų raukšleles
Tūris: 6 ml
Kaina*: 12,49 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Drėkinantis lūpų blizgesys suteikia lūpoms ypač lengvą, švelnų permatomą atspalvį ir įspūdingą šlapių lūpų efektą. Lūpos išlieka ypač švelnios, blizgesys užtikrina reikiamą drėgmės balansą ir apsaugo nuo šerpetojimo.
Lengvos konsistencijos, nesulipina ir neapsunkina lūpų, labai tolygiai ir lengvai pasiskirsto unikalios šepetėlio formos dėka.
Patariama  naudoti prieš tai apvedus lūpų kontūrą su lūpų pieštuku. Apsaugo lūpas nuo dehidratacijos.


Lūpų blizgesio pakuotė gana tradicinė: skaidraus plastiko tūbelė su užsukamu dangteliu ir po juo esančiu aplikatoriumi. Tiek kad šiuo metu pas mena vyrauja užapvalintos tūbelės forma, o čia - maloniai kvadratinė, 'liesa' ir smagiai slystanti pirštais - tokia neįprastai patogi, nors ir palyginus paprasta.

Aplikatorius tradicinis, su mažais plaukeliais, kirstos formos - man tokie patys patogiausi ir jais naudotis visuomet smagiausia. Paskirsto produktą lengvai ir greitai. Galbūt norisi išskirti ir pakuotės minusą - nežinau, ar dozavimo anga per siaura, ar kur kitur ploblema, bet aplink angą tenka dažnai valyti perteklių. Toks jausmas, kad priemonės likučiai tiesiog išlipa patys iš pakuotės ir labai dažnai. Tas nuolatinis valinėjimas šiek tiek erzina, tačiau naudoti tikrai galima.

Kvapas. Lūpų blizgesio sudėtyje naudojamos kvapiosios medžiagos, todėl dažantis jaučiamas gana lengvas, malonus kosmetinis aromatas. Kvapas nėra saldus, toks labai jau kosmetinis. 

Konsistencija vidutinė, netgi kiek skystoka ir labai lengva bei visiškai neturinti lipnumo.


Sudėtis: POLYBUTENE, TRIISODECYL TRIMELLITATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, OCTYLDODECANOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, PHENOXYETHANOL, C30-45 ALKYL METHICONE, C30-45 OLEFIN, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), MALTODEXTRIN, TALC, LUPINUS ALBUS SEED EXTRACT, CRAMBE MARITIMA EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM CHONDROITIN SULFATE, ATELOCOLLAGEN, HEXYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, BENZYL ALCOHOL.
May contain: MICA, TIN OXIDE, CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 15850 (RED 7), CI 16035 (RED 40
LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 45410 (RED 27 LAKE), CI 45410 (RED 27), CI 47005, CI 75470 (CARMINE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Šitą lūpų blizgesį vertinčiau kaip puikią kasdienę priemonę, kai nereikia ryškių lūpų ir/ ar tikslaus kontūro. Blizgesį lengva padengti ir paskirstyti net ir be veidrodžio, jis nereikalauja preciziškumo. Dar man nepaprastai patinka, kad jis toks lengvas, kad nesijaučia jokių lūpų apsunkinimo (produktas ant lūpų jaučiasi, bet neturi sunkumo) ir visiškai nelimpa darant bet ką.

Tikriausiai jums aktualiausia, ar blizgesys drėkina lūpas, tiesa? Tai tikrai nėra lūpų balzamas, todėl intensyvaus drėkinimo tikėtis neverta. Tačiau blizgesys turi kažką tokio, dėl ko lūpos ilgai nesausėja ir yra kelioms valandoms suminkštinamos, tad mano nuomone - puikiai atitinka ir spalvoto lūpų balzamo funkciją.

"36 transculent rosewood" atspalvis labai natūraliai atrodo; tarsi nude (švelniai rudos) su trupučiu rausvo atspalvio, tiesa? Tačiau padengus ant lūpų spalvos praktiškai nesimato, persišviečia lūpos, tad jei tikitės pigmentuotos priemonė - šitas blizgesys jums nepatiks. Priemonė lūpoms suteikia vizualinio putlumo, spindesio ir truputėlį spalvos, tad rezultatui turiu natūraliai atrodančias, gražias, vizualiai putlesnes lūpas.


Tikriausiai savaime suprantamam, kad tokio tipo lūpų priemonės neišlieka ilgai? Iki pirmojo pavalgymo ar gėrimo, ir visa priemonė nusės ant jūsų mėgstamo kavos ar arbatos puodelio. Išlikimo laikas man nėra problema - tikrai ne to tikiuosi iš tokio tipo produktų. Na, ir itin arti priėjus matosi, kaip dalis spalvos sukrenta į lūpų raukšleles, tačiau ir čia - reikia prispausti nosį arti kito veido, nes realiai to smulkaus subėgimo visai nesimato.

O vertinant galutinai - puikus kasdienis lūpų blizgesys, kuriuo dažnai pasitepu ir namuose, ir greit kažkur išskubėdama. Kokybiška, daugiafunkcinė ir man labai patikusi priemonė lūpoms. Dienoms, kai akių makiažas ryškesnis, dienoms, kai niekur neišeinate, ar dienoms, kai paprasčiausiai neturite laiko... 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-sample

Komentarai