A-DERMA "Exomega" prausiamasis veido ir kūno aliejus su avižų ekstraktu atopinei ir itin sausai odai

Jūs jau labai nepykti, kad buvau trumpam dingusi, tiesą pasakius, rasti laiko darosi vis sunkiau, tačiau džiaugiuosi, kad taip bus ne nuolat, beliko vos kelios dienos ir vėl, pilnu tempu grįžtu prie įrašų, kaip ir anksčiau. Na o iki tol, stengiuosi nors trumpam skirti laiko pafotografavimui, daliniam įrašo padarymui ar nuotraukų redagavimui. Žiūrėk, per kelias dienas ir pavyksta sukurpti įrašą (Cha-ha), ir iki Kalėdų tikriausiai taip ir bus...

Na, o šiam kartui noriu papasakoti apie aliejinį prausiklį, skirtą tiek kūnui, tiek veidui prausti, tiek suaugusiems, tiek vaikams, tiek kūdikiams. Jau priemonės pažadai sako, kad turėtų būti švelnus ir itin kokybiškas produktas. Išbandžiau visais įmanomais būdais, tad metas trumputei nuomonei.

Ar jau susikūrei vaizdinių lentą? Ar jau gali žiūrėti į trokštamiausius dalykus, kad geriau įsivaizduotum ir lengviau pasiektum to, ko pageidauji? Atsimink, vaizdinių lentą nėra nekintama - ką nors pasiekęs, tuščion vieton įklijuok naują dalyką.


Produktas: A-DERMA "Exomega" prausiamasis veido ir kūno aliejus su avižų ekstraktu atopinei ir itin sausai odai
Gamintojas: "Pierre Fabre" Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: pašalinti kūno ir veido odos nešvarumus, mažinti sausumą ir sudirgimą
Tinkamas tipas: itin sausai, atopinei veido ir/ar kūno odai. Tinka ir kūdikiams
Labiausiai patiko: efektyvus odos valymas
Labiausiai nepatiko: nesandari pakuotė
Tūris: mano turimos mini pakuotės 50 ml, pilno dydžio pakuotės - 200 ml ir 500 ml
Kaina*: 200 ml - 13,29 EUR; 500 ml - 21,79 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Prausiamasis aliejus, sukurtas atopinės (kūdikių, vaikų ir suaugusiųjų) ir labai sausos veido bei kūno odos kasdienei higienai.
Rhealba® avižų daigų ekstraktas gali padėti raminti, malšinti odos sudirgimą. Aliejus švelniai valo odą (bemuilis), drėkina viršutinius odos sluoksnius ir sumažina sausumą dėl sudėtyje esančio originalaus junginio Filaxérine – filagriną stimuliuojančios medžiagos ir nepakeičiamųjų riebiųjų rūgščių Omega 6. Jį puikiai toleruoja atopinė oda – tai patvirtina dermatologai.
Naudojimas: Naudokite prausiantis duše. Gerai nuplaukite aliejų ir švelniai nusišluostykite, netrindami odos. Gali būti naudojamas ir kaip vonios aliejus.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Pirmiausia noriu pradėti nuo to, kad aš turiu mini produkto pakuotę, kurios prekyboje nėra, tad apie pakuotę tik keli trumpi sakiniai. Mano turimas buteliukas atsikemša pakėlus dangtelio viršų, realiai lygiai taip pat atsidaro ir normalaus dydžio pakuotės. Skiriasi tik pakuočių forma. Kalbant apie dizainą: baltas plastikas, daug užrašų ir žalios spalvos intarpai atrodo ne tai kad profesionaliai, bet rimtai ir primena rimtą, vaistinėse parduodamą kosmetiką (kaip ir yra šiuo atveju). Tačiau dizainas man asmeniškai nepatinka ir toks niekad nepatrauktų mano žvilgsnio, jei neieškočiau konkrečiai tokio produkto.

Deja, mano turima pakuotė nėra kokybiška - aliejinis produktas kažkokiu būdu sugeba iškeliauti lauk išorinėmis sienelėmis, jas nuteplioti produktu, kuris gan sunkiai nusivalo. Tokios pakuotės niekur negali vežtis kartu! Tikiuosi, kad pilno dydžio pakuotės sandaresnės, tačiau žinant aliejinius produktus? Na, lengvai sakant, jie turi magiškų savybių vis pasprukti iš buteliuko ir jį nuterlioti. tikiuosi kad ne, tačiau negaliu garantuoti.

Kvapas keistokas, bet malonus ir gana intensyvus. Man jis patinka, toks švelniai saldus, bet ne per daug, tad sukelia labai malonias emocijas prausiantis.

Konsistencija skysta, aliejinė. Priemonė švelniai geltonos spalvos.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Dicaprylate/ Dicaprate, Decyl Glucoside, Disodium Laureth Sulfosucinate, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Sodium Chloride, 10-Hydroxydecenoic Acid, Avena Sativa (Oat) Leaf/ Stem Extract*, Citric Acid, Disodium EDTA, Parfum, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Tocopherol, CI 19140.
* avižos iš organinių ūkių


Poveikis. Pirmiausia su šiokia tokia baime išbandžiau prausiklį veidui prausti ir o stebuklas... man jis patiko, ir net labai patiko. Taip lengvai pašalina visus odos nešvarumus ir netgi makiažą. Tik akių makiažui nuplauti reikia plauti porą kartų, tačiau nuplauna be jokių priekaištų ir man po to nebereikia jokių papildomų valiklių. Dar kart įsitikinu, jog aliejiniai prausikliai yra gėrių gėris ir man ima patikti daug labiau, nei putų pavidalo, jau nekalbu apie želinius.

Jeigu nuprausia veidą, jo nesudirgina ir nesuerzina, tai kūno odai tinka apskritai tobulai: lengvai ir švelniai nuprausia be didesnių pastangų, o ir oda dar šiek tiek po prausimo maloniai kvepia švara ir lengvu, vos salstelėjusiu aromatu. 

Bandžiau naudoti ir į vonią, tai patiko ir ten, be jokių problemų. Be to, prausiau ir vaikutį ir jokių sudirgimų, išsausėjimų nebuvo. 

Prausiklis man labai labai patiko: likučius sunaudojau veido odai prausti ir makiažui šalinti. Viskas, galvoju, kad reikia nusipirkti aliejinį prausiklį veidui - man tokio tipo prausikliai patinka daug labiau nei visi kiti, o ir poveikis paprastai būna daug geresnis. Tai šitą drąsiai rekomenduočiau išbandyti, nežinau kaip tiktų atopinei ar hyper jautriai odai, tačiau man - labai ir nepaprastai gaila, kad ryt bandysiu išpurtyti jau paskutinius priemonės lašelius...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai