HOLIKA HOLIKA "Cover & Hiding" Stick Concealer - pieštuko formos maskavimo priemonė "01 Light Beige"

Korėjietiška kosmetika... Gandai ir gandeliai apie stebuklingas priemones tiesiog tvyro ore, tiesa? Tačiau turiu pripažinti ir tikriausiai paminėti, kad per kelis bandymų metus jau esu susidariusi nuomonę, kad visko ten yra ir gėrio ir visiškai neveiksmingų ir dėmesio nevertų priemonių. 

Kažkada susigundžiau nusipirkti korėjietišką maskuoklį. Daug abejojau, kadangi daugumos azijiečių oda yra riebi, ir žinojau, kad tikimybė, jog man tiks labai maža, tačiau susigundžiau, parsisiunčiau, naudojau, bandžiau ir noriu papasakoti jums, jei kartais smalsu, ar gundo ir jus.

Vaikystėje mintyse virsdavai ugniagesiu, detektyvu, kuo tik nori. Augdamas vaizduotę pamiršai. Šiandien prisimink tą prigimties dovaną ir pamėgink įsivaizduoti savo ateitį. Pasinerk į potyrius.
Tai ne tik smagu, bet ir veiksminga.


Produktas: HOLIKA HOLIKA "Cover & Hiding" Stick Concealer - pieštuko formos maskavimo priemonė "01 Light Beige"
Gamintojas: "Holika Holika". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veido netobulumams maskuoti
Tinkamas tipas: visiems (nors manyčiau, kad tik riebiai ir mišriai odai)
Labiausiai patiko: gerai maskuoja odos paraudimus
Labiausiai nepatiko: sukrenta į odos poras ir netobulumus
Tūris: 5 g
Kaina*: $7,36 US (6,27 EUR)
Kur galima įsigyti: Holika Holika, ebay
Įvertinimas: 1/5

Ką žada gamintojas: Holika Holika pieštuko formos maskuoklis užmaskuoja tamsius paakius, spuogus ir kitus smulkius ant odos paviršiaus matomus netobulumus. Maskuoklis tobulas spuogams maskuoti ir pašalinti odos atspalvio pakitimus. Ilgai išliekanti priemonė kreminės formulės.
Naudojimas: padenkite ant vietų, kurias reikia maskuoti ir išsklaidykite

- Paslepia smulkius spuogus
- Maskuoja tamsias dėmes
- Ilgai išlieka
- Išsukama, patogi pakuotė.


Korėjietiškos pakuotės visuomet žavi savo išmone, neįprastu naudojimo būdu ar/ ir išskirtinėmis pakuotėmis. Tačiau maskuoklio atveju, net nepasakytum, kad čia korėjietiška kosmetika. Pakuotė pieštuko formos, sukamu galiuku ir blizgiu tamsiai burgundišku dangteliu. Man tiesą pasakius pakuotė atrodo nuobodžiai, neįdomiai, bet ir pigiai - pamačiusi realiai parduotuvėje, net nesigundyčiau pirkti... Atrodo nelabai...

Kvapas man primena spalvotų kreidelių ar pieštukų. Nelogiška, bet tokia asociacija kyla kas kartą uostant maskuoklį iš pakuotės. Na, o padengus ant odos kvapo nesijaučia.

Konsistencija kreminė, tačiau labai sunki, kiek sausoka.


Sudėtis: Phenyl Trimethicone, Titanium Dioxide, Polyethylene, Caprylic/ Capric/ myristic/ Stearic Triglyceride, Ceresin, Triethylhexanoin, Bismuth Oxychloride, CI 77492 (Yellow Oxide of Iron), Boron Nitride, Squalane, Silica, Nylon-12, Butylene Glycol Dicaprylate/ Dicaprate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Hydrogenated Rapeseed Oil, Jojoba Oil, Sorbitan Sesquioleate, CI 77491 (Red Oxide of Iron), Butylparaben, CI 77499 (Black Oxide of Iron), Fragrance, BHT, Pearl Powder, Coral Powder, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Allantoin.


Poveikis. Tai pirmas akivaizdus dalykas yra tas, kad priemonė visiškai netinka paakiams maskuoti - sunki konsistencija sukrenta į raukšleles, apsunkina odą, o ir maskuoja mažokai. Tačiau pati priemonė gerai pigmentuota, turi gelsvą atspalvį, o ir dengiasi ne pernelyg sunkiai, priešingai - gan lengvai, tik ne paakiuose. 

Kalbant apie veido netobulumus: man maskuoklis visiškai nemaskuoja pigmentacijos pakitimų (skirtingų spalvų dėmelių), raukšlelių, spuogelių, randelių... Visiškai, o jei bandau sluoksniuoti, geresnės pigmentacijos neišgaunu. Vienintelis dalykas, ką gerai maskuoja yra odos paraudimai, tačiau pastarųjų turiu mažai.

Jeigu jums maskuoklis vis dar atrodo vertas dėmesio, tai turiu jus nuliūdinti dar vienu minusu: maskuoklis sukrenta į visus odos nelygumus, nugula į poras ir veido oda atrodo itin prastai. Man tai nutinka daugmaž po 2-3 valandų po priemonės padengimo, tad laikymas itin prastas net man, sausiaodei...

Visiškai dėmesio nevertas maskuoklis, nesigundykite dėl šito - nieko gero su juo išgauti negalima. O ir pati, tikriausiai mesiu lauk, o jei dar ir naudosiu (skruostų raudoniui paslėpti), tai tikrai net nekyla minčių apie antros pakuotės pirkimą. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai