NIDA skystasis muilas su medaus ir migdolų ekstraktais

Tiesą sakant negalvojau, kad pirmoji apžvalga apie Nida produktus bus apie skystą muilą. Šiuo metu naudoju paakių kremą ir kosmetinį pienelį, tačiau nesu pasiruošusi nė vieno jų apžvalgai ir dar nesu tikra, ką apie juos manau, o va muilas. Muilą naudoju jau ilgai, kasdien po kelis kartus, todėl jau esu susidariusi nuomonę ir noriu labai trumpai papasakoti, ką apie jį manau.

"Cezariui daug kas neleistina kaip tik todėl, kad jam leistina viskas."
Seneka


Produktas: NIDA skystasis muilas su medaus ir migdolų ekstraktais
Gamintojas: UAB "Cosmoway". Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: nuprausti rankų odą ir pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: didelis kiekis bei labai gera kaina
Labiausiai nepatiko: jaučiasi pigaus muilo kvapas
Tūris: 500 ml
Kaina*: 1,89 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Skystas rankų muilas su natūraliu medaus ir migdolų ekstraktu. Sudėtyje esantys aktyvieji komponentai rūpinasi, kad oda būtų pamaitinta, sudrėkinta bei apsaugota, taigi pasirūpinsite ne tik švaria rankų oda, bet ir saugosite ją nuo išsausėjimo. Naudojimas: užtepkite reikiamą kiekį priemonės ant sudrėkintos odos. Nuplaukite. Patikrinta dermatologų.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Mel (Honey) Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Extract, Glycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Styrene/ Acrylates Copolymer, Parfum, Coumarin, CI 19140, CI 16255.


Mano potyriai. Pirmiausiai mane Maximos parduotuvėse sugundė naujojo prekinio ženklo pasiūla. Nida gaminama Cosmoway kompanijos (taip, ta pati, kuri gamina Green Feel) ir Nida sukurta ir skirta specialiai Maxima parduotuvėms, todėl jos neįsigysite niekur kitur. Mane itin žavi paprastai patrauklios pakuotės, baltas, švarus, augaliniais motyvais puoštas dizainas, toks mano tipo. Norėjosi išbandyti viską, bet įsigijau tik kelis - gal ateityje susigundysiu ir kitais, tačiau kol kas turiu kiek turiu.

Muilo pakuotė didžiulė, net pusės litro (kas labai smagu - rečiau reikia pirkalioti naujas muilo pakuotes), tačiau kaip tokio kiekio pakuotė atrodo gana kompaktiška ir daili. Butelis balto plastiko, storos cilindro formos su pompa. Pirmą kart išsukant pompą dalis produkto spjauna lauk su oru ir atrodo, kad pakuotė bus nesandari, tačiau nieko panašaus daugiau nesulaukiau, todėl pakuotę laikau funkcionalia, patogia naudoti ir gera.

Muilas atrodo kreminės konsistencijos, bet jis skystokas, tarsi būtų skiestas ir ta per skysta konsistencija labai nemaloniai nuteikia, lyg norėta mažesnėmis sąnaudomis pagaminti didesnį muilo kiekį. Nieko gero nežada ir kvapas, lyg ir jaučiasi ir žiedų aromatas, ir silpnas, dirbtinio medaus kvapas, tačiau jis kažkoks netikras sintetinis, o muiluojant rankas galiausiai pasijaučia ir itin pigaus muilo pokvapis. Tikėjausi gerokai daugiau, juolab, kad pakuotei skiriamas didelis dėmesys, o ir reklaminių straipsnių internete buvo keletas... Gaila, bet konsistencija ir kvapas man asmeniškai pakankamai svarbūs tokio tipo produkte.

Galiausiai apie poveikį - neturiu jam jokių priekaištų. Putoja vidutiniškai, rankas plauna gerai, sausumo didelio nepastebėjau, bet dienos eigoje rankos norėtų maitinimo, tad gali būti, jog šioks toks sausinimas yra.

Galiausiai norisi pasakyti, kad kažkodėl tikėjausi daugiau. Lietuviai vis giriasi, jog moka pigiai pagaminti aukštos kokybės kosmetikos gaminius, tačiau atrodo, kad su šiuo muilu kompanijai nelabai pavyko tai įgyvendinti. Taip, kaina net labai nedidelė, tačiau jaučiasi tas pigumas, nors tu ką ir viskas...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. As mircelini vandeni su gintaru nusipirkau del tos Nidos pakuotes. Pakuote tikrai grazi. O poveikis na kazkoks. Gerai, kad trumpai ant veido buna.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va va, man formuojasi lygiai toks pat įspūdis, nors labai nemėgstu daryti greitų nuomonių, tačiau... toks jausmas, kad pagaminta tik dėl gražaus pirmojo įspūdžio, o dėl kokybės, kažkaip liūdna...

      Panaikinti
  2. Sveiki, Svečiuose užmačiau šį muilą ir teko pasinaudoti. Įspūdis toks, kad rankų negraužia, kvapas sintetinis, bet saldus, o aš saldžius kvapus labai mėgstu. Tas medaus aromatas labai maloniai nuteikia. (Mane ir šampūnai su kiaušinio aromatu labai nuteikia gerai)... Kaina ne tokia jau labai labai ir maža, nes naudoju ir pigesnius produktus. Bet šitas, lyginant su brangesniais tai man kainos prasme tikrai labai patinka. Yra pigesnis nei kiti garsių firmų, pakuotės išvaizda visai nerūpi. Pasispaudžia gerai, pakuotė talpi ir valio. Mane dar labai nuramina užrašas, kad dermatologiškai patikrinta. Tai bent jau žinau, kad ne su "antifrizu" plaunu rankas. Džiaugiuosi, kad radau Jūsų šią apžvalgą ir žinosiu kur galima įsigyti šių produktų. O dėl visiško natūralumo - tai mano bendradarbė yra pasakiusi - nori visiško natūralumo - tada plaukis su tuo ką dedi į burną. Tad aš manau chemijos ar sintetikos niekada neišvengsime, bet galima pasirinkti saugesnius produktus. Indų ploviklį pakeisti natūralia soda ir pan. Tiesa, šio skysto muilo konsistencija kai paspaudžiau buvo tikrai skystoka - tikėjausi bus tirštesnis muilas. Matyt skiedžia, nes žino, kad jei neskies tai žmonės vistiek jo perdaug ant delno prisipaus. Bei patogu parodyti, kad didesnis kiekis už patrauklią kainą. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dar pridursiu, kad jei tai kažką keičia - tai aš vyras, kuris naudos šį produktą :) Gal ne kasdien. Bet svečiams tikrai padėsiu :)

      Panaikinti
    2. Labai ačiū už komentarą ir jūsų nuomonę.
      Smagu, kad galėjau būti naudinga ir padėti lengviau rasti jus dominančios informacijos.

      P.S. dermatologiškai patikrinti yra visi kosmetiniais produktai, paleisti į rinką, nepriklausomai nuo to, užrašyta ant pakuotės ar ne ir nepriklausomai nuo gautų rezultatų patikros metu.

      P.P.S. tai, kad esate vyras - nieko nekeičia. :)

      Panaikinti
  3. Aprašyme akivaizdus melas. Nieko jis ne drėkina, o atvirkščiai-netgi labai džiovina rankų odą. Pradžioje nesupratau kas čia darosi. Oda suskilinėjo net iki žaizdų. Nusipirkau Dove muilą ir vaskas iš kart pasikeitė. Deja rankų oda liko jautri po šio nekokybiško muilo. Niekam nerekomenduoju ir ateityje šį kaunietišką Nidos prekės ženklą iš toli aplenksiu ir niekam nerekomenduosiu. P.S. kitiems namiškiams irgi džiovimo efektas pasireiškė, bet ne taip stipriai kaip man.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aprašymai skatina vartotoją pirkti - negi gamintojas rašys, kad sausina? Nidos kosmetika prasta, pigi ir neverta dėmesio :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą