H&M antakių pieštukai "Brown" ir "Dark Brown"

Dar viena skaitomiausių kategorijų bent jau mano tinklaraštyje yra antakių dekoratyvinė kosmetika: tikriausiai visiškai suprantama, priešingai nei maskuokliai, kodėl taip yra? Antakiai yra pagrindinis veido akcentas, todėl normalu, kad ieškome geriausių, teikiančių gražausią efektą bei patogiausių dekoratyvinių antakių priemonių.

H&M kosmetikos Klaipėdoje praktiškai nėra: tik prie kasų galima įsigyti kelis daiktus, tačiau nei spalvų, nei įvairovės daug nėra, tad tenka laukti kelionės į Vilnių. O kol kas, šiek tiek kompanijos kosmetikos gavau per blogerių mainus su Salomėja (iš Veni Vidi), tad šiandien, apie pieštukus, skirtus antakiams ryškinti.

Neprivalai sulig kiekvienu žingsniu užgniaužti jausmų, bet jeigu galvoje sukasi vienintelė mintis, galbūt nenori jos pripažinti ir paleisti. Užuot mėginęs ją išmesti iš galvos, užsimerk ir iki galo ją perprask, Paskui, jeigu ji tau nenaudinga, paleisk, kad atvertum kelią naujoms, geresnėms, daugiau gausos atnešančioms mintims.


Produktas: H&M antakių pieštukai "Brown" ir "Dark Brown"
Gamintojas: "Hennes & Mauritz ". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - antakiams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai pigmentuoti
Labiausiai nepatiko: sunkoka padengti tolygiai
Tūris: 0,9 g x 2
Kaina*: dviejų pieštukų rinkinys 3,99 EUR
Kur galima įsigyti: H&M parduotuvėse
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Antakių pieštukų rinkinys


Antakių pieštukai atkeliauja rinkinyje po du, supakuoti skaidraus plastiko pakuotėje, kas man patinka - visas dėmesys telkiamas ne į pakuotę, o į viduje persimatančius pieštukus. Na, o patys pieštukai labai įprasti: pieštuko formos, pagaminti iš medienos, Korpuso spalva atitinka pieštuko spalvą, tad rasti reikiamą paprasta ir lengva, o ir išsirinkti tarp gausybės lengviau.

Kvapas medienos ir kosmetikos produktų, kiek stipresnis nei kituose tokio tipo produktuose.

Konsistencija. Pieštukai kreminiai, tačiau man pasirodė sausoki.


Sudėtis: 
"Brown": Hydrogenated Vegetable Oil, Synthetic Beeswax, Copernica Cerifera (Carnauba) Wax, Beeswax, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, CI 77891, CI 77492, CI 77499, CI 77491.

"Dark Brown"Hydrogenated Vegetable Oil, Synthetic Beeswax, Copernica Cerifera (Carnauba) Wax, Beeswax, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, CI 77499, CI 77492, CI 77491, CI 77891


Poveikis. Pirmiausia tikriausiai reiktų pradėti nuo to, kad nesu antakių pieštukų mėgėja. Aš ilgai naudojau ir labai mėgstu antakių šešėlius/ pudras, o dabar nieko nėra patogiau kaip automatiniai pieštukai, kurie tiksliai brėžia ir yra kremiškai minkšti.

Tokio tipo antakių pieštukais patogu tiksliai nusibrėžti kontūrą, tačiau užpildyti man sunkiau ir nelabai patinka. Naudoti įmanoma, tačiau daug lengviau ir patogiau užpildyti pudra, tad kam rinktis sunkesnius variantus? Aš pieštuku užpildau antakius, tačiau siekiant gero rezultato tenka pavargti - galbūt dėl sausesnės konsistencijos rezultatas nėra labai mane tenkinantis. 

"Brown" atspalvis rudas, man atrodo vos vos per šviesus ir vos vos per šilto tono. Jei dėl šviesumo dar galima naudoti - žiemos metu paprastai būnu gerokai šviesesnė, tai su šiltu tonu nežinau ką daryti - nelabai.

"Dark Brown" atspalvis šaltas, pilkos spalvos ir tinka man labiau nei šviesusis.

KAIRĖJE - "Brown"
DEŠINĖJE - "Dark Brown"

Vertinant apskritai, pieštukai geri, tiksliau vidutiniški, tačiau man vis kliūva tai vienas tai kitas aspektas: konsistencija mano pomėgiui per sausa, užpildymui reikia pasistengti. Tai nėra tas tobulas ir nepakeičiamas antakių variantas - naudoti galima, tačiau pakartotinai nepirkčiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai