LENDAN "Ethernal Moringa" plaukus atstatanti kaukė su Moringos medžio ekstraktu

Lendan šios linijos šampūną aš jau bandžiau ir savo įspūdžius pasakojau jums. Jei trumpai, šampūnas netiko mano plaukams ir juos stipriai vėlė. Vonioje esančio buteliuko viduje produkto nebe tiek daug: naudoju antram galvos perplovimui (nors ir čia nelabai patinka) ir makiažo šepetėliams plauti. Manau pastaruoju tikslu ir baigsiu visą likutį.

Na, o nedidelės kaukės pakuotę gavau visai nesenai, tačiau jau beveik baigiu visą pakuotę sunaudoti, todėl visai norėjau trumpai papasakoti, ką apie ją manau.

Visa palaima, džiaugsmas, meilė, gerovė, klestėjimas, nuostaba ir susižavėjimas laukia, kol juos pasiimsi... Kodėl gi nepriimi?
Gal tau kas nors trukdo? Išsiaiškink kas ir šiandien pramušk tą sieną!


Produktas: LENDAN "Ethernal Moringa" plaukus atstatanti kaukė su Moringos medžio ekstraktu
Gamintojas: "Lendan Cosmetica" S.L.U.. Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: plaukams atkurti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: asmeniškai labiau mėgstu tirštesnes kaukes 
Tūris: 50 ml; 500 ml
Kaina*: 50 ml - 4,50 EUR; 500 ml - 25,90 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO parduotuvėse, netrukus turėtų atsirasti ir  beautyforsale.eu
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Koncentruoto moringos medžio ekstrakto kaukė atstato ir drėkina plaukus nuo pat šaknų. Kaukės naudojimas suteikia plaukams žvilgesio bei lengvai krintančių sruogų efektą.
Sudėtyje esantis moringos ekstraktas sulėtina plauko senėjimą, nes poveikio metu sumažina plauko šerpetojimą ir dėl to suteikia papildomo drėkinimo ir minkštumo. Moringa – iš Himalajų kilęs medis, kurio aliejus žinomas dėl savo minkštinamųjų ir drėgmę sulaikančių savybių, plaukams suteikia glotnumo ir žvilgesio, bei veikia kaip plaukų balzamas.
Naudojimas: ant išplautų, nusausintų plaukų užtepti nedidelį kiekį kaukės neliečiant šaknų. Laikyti kelias minutes ir gerai išskalauti.


Aš turiu mažesnę šios kaukės pakuotę, kuri yra tūbelės formos, išspaudžiama ir primena rankų kremo pakuotes. Tuo tarpu renkantis didesnę pakuotę gausite užsukamą indelį. Pakuotės dizainas savotiškai gražus, tačiau man visuomet kyla klausimas - kodėl jis toks neryškus: realiai prastai matosi ne tik nuotraukose, tačiau ir realybėje. Tamsiai pilkame fone vos matomi pilki motyvai ir žali užrašai.

Kvapas yra pats nerealiausias dalykas - taip skaniai kvepiančios plaukų kaukės jau senokai nenaudojau... Aromatas identiškas plaukų šampūnui, kvepia saldžiai, primena gėles ir labai maloniai kutena mano uoslę - tokio tipo produktus taip ir norisi naudoti. O kur dar kvapas, išliekantis apie parą laiko po produkto naudojimo ant mano plaukučių! Aišku, jei nenaudoju intensyvesnio aromato aliejukų ar plaukų formavimo priemonių.

Konsistencija  labai vidutinė. Aš rinkdamasis kaukes labai mėgstu kai jos būna tirštesnės. Čia konsistencija labai primena vidutinio tirštumo kondicionierių.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Isopropyl Myristate, Behentrimonium ChlorideButyrospermum Parkii Butter, Moringa Oleifera Seed Oil, Propylene Chloride, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, Trideceth-12, Disodium EDTA, Iodopropynyl Butylcarbamate, Diazolidinyl Urea, Lactic Acid, Geraniol, Benzyl Salicylate, Parfum, CI 19140, CI 42053.


Poveikis. Apie poveikį man norisi trumpai. Pirmiausia turiu pasakyti, kad mano plaukas gerai priima kaukę, todėl jos tepu dar antrą kartą, pakartotinai kas kart naudojantis šia kauke. Tad tikriausiai savaime suprantama, kad man kaukė baigėsi itin greitai. Tačiau aš produktų plaukams niekuomet negailiu.

Plaukų kaukė suteikia plaukams švelnumo, plaukai atrodo įgavo šiek tiek daugiau apimties, tačiau netapo išsipūtę. Atrodė sveikai gražus ir spindintys, ir švelnūs, ir minkšti. Žodžiu, tikrai geras poveikis ir jei šampūną vertinau nelabai palankiai, tai kaukė man labai patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-sample

Komentarai