BIOTHERM Biomains Age Delaying jauninamasis rankų ir nagų kremas atsparus vandeniui

Šiandien šaltoka, tačiau oras jau taip džiugina! Tiesa, labiau laukiau daugiau šilumos, mano birželio savaitgaliai visiškai suplanuoti, noriu į darbą ir dar milijonas minčių sukasi mano galvoje. Galvoju apie blogo ateitį ir pirmiausia, ką noriu pakeisti - atsikratyti vertinimo balais. Žinau, kad kai kurioms jūsų labai patinka ir galbūt jums padeda orientuotis, tačiau... jaučiu, kad nebenoriu sukti galvos kokius pažymius rašyti, jaučiu, kad ne visuomet vertinu su vienodu griežtumu ar atlaidumu, dažnai pergalvoju tuos parašytus vertinimus ir jaučiuosi parašiusi per daug ar per mažai. Tad - šį kart man labai aktuali skaitytojų nuomonė, kurią prašau surašyti komentaruose - už ar prieš vertinimo šalinimą ir kodėl. Į komentarus atsižvelgsiu darydama galutinį sprendimą, na o jei niekas nekomentuos, tikriausiai leisiu sau daryti išvadą, kad vertinimas yra pasenęs ir nebereikalingas apžvalgos punktas. Būkit aktyvūs, jei šis aspektas jums svarbus.
Na o šiandien, be ilgesnių pristatymų noriu papasakoti apie beveik tuščią Biotherm rankų kremo tūbelę ir poveikį odai. 

"Ilgas tik toks darbas, kurio nesiryžtame imtis."
S. Bodleris


Produktas: BIOTHERM Biomains Age Delaying jauninamasis rankų ir nagų kremas, atsparus vandeniui
Gamintojas: "Biotherm", Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti, raminti, mažinti odos jautrumą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: tikriausiai sudėtis
Tūris: maniškėje 20 ml. Įsigyti galima 100 ml pakuotėse
Kaina: 100 ml - 25,49 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, pigu.lt
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Švelnus rankų odą puoselėjantis kremas praturtintas terminiu planktonu ir vitaminu F. Nors tankios tekstūros, kremas greitai susigeria ir neriebaluoja odos. Augalinis kompleksas ir pantenolis apsaugo ir ramina rankų odą. Glicerinas saugo nuo išsausėjimo. Kremo sudėtyje yra UV filtrai SPF 4. Švelnios tekstūros priemonė mažina pigmentines dėmes, stangrina odą ir kovoja su senėjimo požymiais. Rankų oda tampa švelni, glotni ir elastinga. 
Hipoalerginis.
Naudojimas. Nedidelį priemonės kiekį tepkite ant rankų odos ir švelniai įmasažuokite. Kremo užtepkite ir ant nagų odelių, kad jas sušvelnintumėte ir sustiprintumėte nagus. 


Šį kartą nedėjau kaip atrodo pilno dydžio priemonės pakuotė, nes ji atrodo visiškai taip pat, kai mano turima mažoji. Balto plastiko minimalistinio dizaino tūbelė su pilkais užrašais, užsukta atsukamu dangteliu. Tiesa, vienintelis skirtumas - pilno dydžio pakuotėje dangtelis ne atsisuka, o atsikemša, tad naudoti priemonė dar patogiau. Tačiau nesigailiu ir dėl šitos - plastikas patogus išspausti reikiamą kiekį, kremą lengva dozuoti norimu kiekiu.

Kvapas šį kart neturi nieko bendro su augaliniais aromatais. Kvepia gardžiu rankų kremu, kosmetika ir tas kvapas toks pažįstamas, tik nepamenu nei koks tai galėjo būti produktas, nei kokias asociacijas tuo metu kėlė.

Konsistencija kreminė, vidutinio tirštumo.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Polyglyceryl-3 Methylglucoside Distearate, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Stearic Acid, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Glyveryl Oleate, Dimethiconol, Palmitic Acid, Chondrus Crispus, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Vitreoscilla Ferment, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, CI 77491, CI 77492, Linalool, Geraniol, Eugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Hydroxycitronellal, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Parfum.


Poveikis. Šitas kremas yra aukso viduriukas, kuris tikriausiai geriausiai tiks dienos metui, kai norisi papildomai sudrėkinti rankų odą. Kremas itin greit susigeria į odą ir iš kart drėkina pasausėjusias vietas. Nepalieka jokio lipnumo jausmo. Nepasakyčiau, kad drėkinimas labai intensyvus, labiau primena tą gerą santykį tarp maitinimo ir odos drėkinimo, geba iš ties puikiai kondicionuoti odą. Universalus visomis progomis ir turėtų būti ne per riebus vasaros metu, ir ne per lengvas žiemos sezonui. Po kremo naudojimo akivaizdžiai matau lygesnę, jaunesnę ir skaistesnę rankų odą. Taip, tas efektas matosi tik po kremo naudojimo, yra trumpalaikis, tačiau malonus akiai ir pakankamai intensyvus odos komfortui.

Tikriausiai kremas buvo sukurtas vasaros metui, kadangi turi SPF 4 apsaugą nuo saulės. Deja, tačiau saulės filtras nėra pats saugiausias. Nelabai saugi ir priemonės sudėtis ir visgi, rankų kremų sudėtims aš nekeliu labai didelių reikalavimų. Tad šį kart noriu pasidžiaugti džiuginančiu jauninamuoju poveikiu, geru drėkinimu, maloniu komforto jausmu ir geru kvapu. Man jis patiko ir labai tik ar verta pilnos kainos? Nemanau - tokį pat efektą galima rasti ir tarp pigesnių kremų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Sveika :) Bent man vertinimas balais niekada nerūpėjo, tad jei jo neliktų - nepasigesčiau :) PS: Gražios artėjančios vasaros!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Balų gali nelikti, bet BŪTINA palikti "labiausiai patiko/nepatiko". Puikus reziumė!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už nuomonę. Suprantu dėl reziumė :) Visad stengiuosi palikti galutinį reziumuojantį sakinį :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą