CATRICE 1 minute face perfector - putų pavidalo makiažo pagrindas "010 One Fits All"

Baigėsi savaitgalis ir aš vėl skubu pildyti blogą. Dar nesu tikra, bet manau vasaros metu savaitgaliai bus mano blogo laisvadieniai - tiek visko norisi pamatyti ir nuveikti, kad įrašai savaitgalį galbūt pasirodys tik anksti ryte ar vakare; arba būsiu juos parašiusi iš anksto, o gal ir iš vis liks tik 5 rašymo dienos. Apskritai tai blogą pildau labai atsižvelgdama į savo norus - pati perskaitydama ankstesnius įrašus galiu pasakyti, kuriuos rašiau, kai rašyti visai nesinorėjo, o tuo metu svajojau apie knygą ar tiesiog kažką kitą. Laikas parodys, bet labai galimas dalykas, kad įrašų greitu laiku bus mažiau. Ir dėl vasaros ir dėl besibaigiančio karantino - greit bus metas grįžti į darbus ir to laisvalaikio tikrai šiek tiek apmažės.

Na o šiandien dar du įrašai, kurie buvo planuoti jau prabėgusiai savaitei. Pirmiausia noriu jums papasakoti apie pastarosiomis savaitėmis naudojamą karantininį makiažo pagrindą iš Catrice. Jo tikrai nesirinkčiau darbui ar dienomis, kai reikia/ noriu atrodyti nepriekaištingai. Tuoj papasakosiu kas, kaip ir kodėl.

"Nubuskite su šypsena ir vykitės gyvenimą... Gyvenkite jį, džiaukitės juo, ragaukite, uostykite, jauskite."
J. Knappas



Produktas: CATRICE 1 minute face perfector - putų pavidalo makiažo pagrindas "010 One Fits All"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: greitas ir lengvas naudojimas
Labiausiai nepatiko: per tamsus atspalvis
Tūris: 17 g
Kaina: 6,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Lengvas puikiai pasidengiantis kremas prisitaiko prie bet kokio odos tipo, suteikia odai matiškumo ir užtikrina nepriekaištingą veido spalvą. Vizualiai paslepia poras ir odos trūkumus be to, jį galima naudoti kaip gruntą arba makiažo pagrindą, atsižvelgiant į norimą padengimą. Tai yra mūsų daugiafunkcis pagrindas.


Pakuotė. Stiklinis skaidrus indelis su plastikiniu, odos spalvos užsukamu dangteliu. Pakuotė atrodo labai kompaktiška, nedvelkia pigumu, tačiau ir prabangos ar kažkokio profesionalaus įvaizdžio čia tikrai nerasite. Priemonės dizainas visiškai paprastas - keli juodos spalvos akcentai ir balti užrašai, kitoje pusėje - produkto aprašymas, tačiau ingredientų sąrašo ant indelio nėra, - jo tenka ieškoti internete. Apmaudu, kad gamintojai vėl grįžta prie praktikos nedėti ingredientų ant pakuotės, regis per pastaruosius kelis metus šią problemą jau buvo išsprendę dvigubomis lipniomis etiketėmis, galbūt ne ant visų produktų tai pasiteisino. Kita vertus, aš prieš pirkdama norėčiau matyti kas yra mano priemonės sudėtyje, tad variantas su internetinėmis sudėtimis mane šiek tie erzina. Žinau, kad ir plėšyti etikečių (kad ir prilimpančių atgal) parduotuvėse nederėtų, bet tai tikrai ne priežastis visiškai nedėti sudėtinių dalių sąrašo ant indelio.

Kvapas neutralus, natūralus veido dekoratyvinės kosmetikos kvapas. Gamintojas pasirinko nedėti kvapiųjų medžiagų ir tai džiugina. Kita vertus, privalau paminėti, kad šios putos turi tikrai intensyvų ir aiškiai jaučiamą kvapą dengiant priemonę ant veido.

Konsistencija neįprasta, įdomi putų pavidalo. Tarsi kremas su oro burbuliukais.


Sudėtis: CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, DIMETHICONE/ VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CYCLOHEXASILOXANE, TALC, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, TRIBEHENIN, DIMETHICONOL, C30-45 ALKYL METHICONE, C30-45 OLEFIN, SILICA, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, DIPROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Tinka veganams.
Netestuota su gyvūnais.


Poveikis.  Putų konsistencijos priemonė ant odos dengiasi keistai ir tikrai prireikė šiek tiek laiko prie to dengimo priprasti. Šiuo metu man patogiausia plonu maskuoklio šepetėliu sudėlioti ant veido ir išsklaidyti šepetėliu. Labai nepatiko šio makiažo pagrindo sklaidymas makiažo kempinėle, putos kažkaip tempiasi ir netolygiai dengiasi ant veido, sunkiai pasiskirsto. Nesu tikra ar dėl to, kad mano šiuo metu naudojama kempinėlė prasta ar pati priemonės konsistencija netinkama kempinėlei. Apie priemonę kalbu taip, lyg ji būtų makiažo pagrindas - aš ir naudoju tik kaip makiažo pagrindą, tačiau galima naudoti ir kaip praimerį makiažui.

"010 One Fits All" atspalvis yra vienintelis atspalvis ir jis turėtų tikti absoliučiai visiems odos tipams. Deja, taip nėra. Dengiant ant veido jis iš viso atrodo tragiškai tamsus, tačiau po kiek laiko šiek tiek prisitaiko ir pašviesėja, bet... ar pilnai pašviesėja, kad tiktų mano odai? Deja, tačiau ne, mano kaklas lieka baltas lyginant su veidu, tad net jei šitas pagrindas man labai patiktų, vien dėl atspalvio jo nesirinkčiau kartoti.


Priemonė vizualiai palygina odos paviršių, šiek tiek paslepia poras, tačiau man labai trūksta maskavimo. Nuotraukose puikiai matosi, kad tiek tamsūs paakiai, tiek kiti odos netobulumai labai stipriai persimato. Pati priemonė atrodo pasidengia per plonu sluoksniu, kad kažką užmaskuotų, tad visiškai suprantu, kodėl priemonė tinkama ir kaip gruntas makiažo pagrindui.

Apskritai vertinant, trūkumų čia nemažai, tačiau kaip privalumą išskirčiau lengvą efektą, matinį užbaigimą ir super greitą padengimą. Aš mėgstu jį naudoti per karantiną, kai norisi greit ir minimaliai pasigražinti - tiesiog dengiu šias putas, paryškinu antakius ir lekiam su vaiku kažkur. Visgi, aš šios priemonės nesirinkčiau darbui, nesijaučiu užtikrinta, kad gerai atrodysiu, kad liečiant veidą nusitrins, kad pakankamai užmaskuos nuovargį. Na suprantate, tai viena tų kasdienių priemonių, kuria smagu greitai ir lengvai pasigrąžinti, tačiau ir spalva ir menkas maskavimas man visiškai netinka įprastam, ne karantininiam gyvenimui. Tikiuosi galbūt iki karantino pabaigos ir baigti, nes kitu atveju liks tik atostogoms arba savaitgaliams.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai

  1. oi aš šitą irgi turėjau, labai nepatiko, o ir dengti bandžiau visaip - ir kempe, ir pirštais, ir šepetėliais visokiais, niekas nepadėjo, o ir spalva tokia fui, šveičiau lauk... :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :D Irgi neapsikentei išnaudoti? Man liko kokiems 5-7 kartams ir bus viskas. Sakiau jau kad tiek pakuotės "išbandžiau", tai ir likučius prisiversiu sunaudoti. Beje, man labai gerai su Toothbrush tipo šepetėliais pasidengia :)

      Panaikinti
    2. neapsikenčiau, mėtėsi mėtėsi kol išmečiau :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą