CLINIANS Reducell Forte stangrinamasis kremas nuo celiulito

Kalbant apie kūno priežiūrą, namuose man patinka turėti bent du kremo/ losjono ar balzamo pavidalo produktus: vienas jų paprastai drėkinantis ar maitinantis, priklausomai nuo sezono, o sekantis koks nors su paskirtimi. Ką turiu galvoje? Tarkim vasaros metu tai gali būti koks losjonas, palaikantis įdegį ar lengva želė po deginimosi, rudenį - kvapnus, tirštas, maitinantis balzamas; o pavasario metu dažniausiai losjonas stangrinantis, liekninantis ar kovojantis su celiulitu. Šį kart bandžiau Clinians ir regis jau metas nuomonei bei įrašui apie anticeliulitinį kremą.

"Ar norėtumėte sėkmės formulės? Ji paprasta. Padvigubinkite nesėkmių skaičių."
T. Dž. Vatsonas



Produktas: CLINIANS Reducell Forte stangrinamasis kremas nuo celiulito
Gamintojas: "Mirato", Pagaminta Italijoje
Paskirtis: stangrinti, išlyginti odą, mažinti celiulitą, skaidyti riebalų sankaupas ir susikaupusius skysčius
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: intensyviai drėkina
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 200 ml
Kaina: 12,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Padeda sumažinti celiulito požymius, riebalų sankaupas, standina suglebusią odą. Kremo sudėtis papildyta veikliosiomis medžiagomis, kurios daro veiksmingą poveikį celiulito pažeistoms kūno vietoms. Padeda skaidyti riebalų sankaupas. L-karnitinas ir kofeinas gerina riebalų išsiskyrimą ir riebalinių ląstelių, skatina audiniuose susikaupusių skysčių šalinimą. Azijinės centelės ekstraktas užtikrina geresnį skysčių pasišalinimą. Escinas apsaugo ir stiprina kapiliarų sieneles, skatina mikrocirkuliaciją. 
Naudojimas: rytais ir vakarais tepti celiulito pažeistas kūno vietas (šlaunis, sėdmenis, juosmenį, rankas...). Švelniais judesiais įmasažuoti kremą į odą. Naudoti apie 4 savaites. Po 4 savaičių naudojimo, norint išlaikyti dailias kūno formas, kremą naudoti pagal galimybes.


Pakuotė. Didelė plastikinė tūbelė su dozavimo anga apačioje ir atkemšamu dangteliu. Tūbelė įdėta į kartoninę pakuotę, kuri lyg ir nereikalinga - visą tą informaciją ant dėžutės laisvai buvo galima pateikti ir ant tūbelės nugarėlės. Dizaino prasme abi pakuotės vienodos - vyrauja mėlyna spalva, gausus puošybos elementais dizainas ir keli rožiniai akcentai. Labai faina tik ta mėlyna spalva, o pats dizainas tai taip sau.

Kvapas stiprus, gaivokas, bet kvepia kažkokia chemija, vienu metu man net priminė kažką panašaus į gebenę. Jei vienu žodžiu - tiesiog nemaloniai. 

Konsistencija. Gamintojas priemonę užvadino kremu, tačiau pagal konsistenciją tai labiau losjonas - skystokas ir gana vandeningas.


Sudėtis: Aqua, Isododecane, Propylene Glycol, Coco-Caprylate/ Caprate, Ethylhexyl Palmitate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Octyldodecanol, Caffeine, Cetearyl Alcohol, Trimethylcyclohexyl Butylcarbamate, Escin, Centella Asiatica Extract, Carnitine HCI, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopherol, Pottasium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Stearic Acid, Carbomer, PEG-100 Stearate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Helianthus Annuus Seed Oil, Beta-Sitosterol, Squalene, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Parfum, Citronellol, Phenoxyethanol, P-Anisic Acid, Tropolone.


Poveikis.  Tiesą pasakius šitas kremas tikrai neprilygsta legendiniams Eveline anticeliulitiniams kremams - va jie tiesiog nerealūs ir poveikis pajaučiamas labai greitai. Clinians kremas labai lengvas, labiau primena losjoną nei kremą. Lengva, vandeninga konsistencija skalsi, greit susigeria į odą ir iš kart jaučiu jos drėkinimą, ji tampa švelni praktiškai iš kart po padengimo. Tačiau esminis klausimas yra kova su celiulitu ir odos stangrinimas. Prireikė daug laiko pastebėti būtent tokį poveikį - losjonas geba stangrinti odos paviršių, bet poveikis nėra nei labai ryškus, nei labai stiprus. Na o celiulitas? Man atrodo geriausiai celiulitą mažina sportas ir sveika mityba, o tokios kosmetinės priemonės geba tik šiek tiek pagerinti būklę. Konkrečiai šis losjonas mano celiulitui (ačiū tau sūnau, o jau maniau, kad man pavyks jo išvengti) didelės įtakos nepadarė. Neblogas, tačiau kaip ir minėjau, tas pats pigutis Eveline gerokai veiksmingesnis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Turiu aš irgi celiulito ir strijų, bet kažkaip kosmetikos tam pataisyt neperku, atrodo, kad ji skirta labiau prevencijai, nei gydymui, tai nežaidžiau dar. Bet ir situacija nėra tokia, kad keltų didelį diskomfortą. 👌

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sėdžiu ir kuris laikas galvoju, ką atsakyti į komentarą. Nemėgstu palikinėti neatsakytų, lyg man nerūpėtų ar nieko tas komentaras nereikštų - reiškia ir labai daug.
      Tai va, šiek tiek pavydžiu, kad tau nekelia diskomforto. Aš imu jausti savo metus ir su metais vis sunkiau kovoti su tam tikromis problemomis. Tai kovoju, kad ir minimlaus kremo poveikiu, šiek tiek sporto ir mityba, kuri tokia daugiau jutiminė nei kažkur perskaityta ar specialistų prikonsultuota.

      Panaikinti
    2. nieko tokio, jei kartais ir nesugalvosi, viskas turi natūraliai gautis, jei tuščia perskaičius tai tebūnie, haha)

      Panaikinti

Rašyti komentarą