SNP Shining Nature Purity Animal Otter Aqua Mask - drėkinamoji lakštinė veido kaukė "Animal Otter"

Man patinka veido kaukės. Man patinka gerai drėkinančios kaukės. Kai pagalvoji, būdama sausiaodė aš visuomet ieškau pirmiausia gero drėkinimo ir odos komforto. Ir būdama sausiaodė labai gerai jaučiu skirtumą tarp gerai drėkinančios ir lengvai gaivinančios veido kaukės. Šį kart nusprendžiau išbandyti ir palepinti veidą korėjietiška SNP lakštine veido kauke, kuri dar ir žaismingai puošta gyvūnėlio veideliu.

"Jei priėjote kryžkelę, eikite toliau."
J. Berra



Produktas: SNP Shining Nature Purity Animal Otter Aqua Mask - drėkinamoji lakštinė veido kaukė "Animal Otter"
Gamintojas: "SD Biotechnologies" Co. Pagaminta P. Korėjoje
Paskirtis: drėkinti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyviai drėkina odą
Labiausiai nepatiko: kiek per daug veikliojo skysčio
Tūris: 1 lakštas
Kaina: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Drėkinamoji kaukė didina išsausėjusios ir drėgmės ištroškusios odos gebėjima sulaikyti vandenį, o vandens energija suteikia odai drėgmės ir šilko švelnumo.
Naudojimas: nuvalę veidą, pasitepkite toniku ir tolygiai uždenkite kaukę, susitelkdami į sritis apie akis ir burną. Palaikykite 10-20 minučių ir nulupkite kaukę. Likučius įtapšnokite į odą.


Pakuotė. Vienkartinis mėlynos spalvos plastikinis maišelis. Dizaino prasme viskas gana paprasta: tamsiai mėlyna spalva, žaismingas šriftas ir ūdros paveiksliukas. Rinkdamasis kaukę ne iš karto suprantau, kad kaukė atrodys būtent taip. Iš ties labai smagu, kad pats kaukės lakštas atrodo kaip ūdos veidukas, na ne realistiškas - ūdos neturi mėlynos spalvos, - greičiau primena pieštinę ūdrą. Bet vistiek labai miela, žaisminga ir smagu. Kad ir kokia smulkmena tai bebūtų.

Kvapas gana intensyvus ir aiškiai jaučiamas viso kaukės naudojimo metu. Kvapas nėra kažkoks konkretus, kvepia gaiva ir lengvu gėlių/ kosmetiniu aromatu. Prisipažinsiu - man malonus.

Konsistencija. Medvilnės lakštas man pasirodė kiek storesnis nei esu pratusi - galbūt dėl to, kad ant jos yra dažai. Sluoksnis galimai storesnis dėl to, kad ant jos reikėjo spausdinti paveiksliuką ir plonesni sluoksniai galimai plyštų. Turiu pastebėti, kad kaukė labai gausiai prisotinta serumo - visa kaukė gausiai permirkusi daugiau nei reikia, o ir į buteliuką (sekantiems naudojimams) pripyliau apie 15 ml papildomo serumo.

Sudėtis: Water, Glycerin, Cocos Nucifera Fruit Juice, Cocos Nucifera Water, Sodium Hyaluronate, Castanea Crenata Shell Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Adansonia Digitata Seed Extract, Trehalose, Betaine, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Polysorbate 80, Disodium EDTA, Triethanolamine, Alcohol, Phenoxyethanol, Parfum


Poveikis. Nors veido kaukė kiek storesnė, tačiau labai patogiai užsideda ant veido odos. Taip, tai vienur, tai kitus vis reikia prispausti atvipusį kampą, tačiau bene kiekvienoje lakštinėje taip nutinka (išskyrus tas pačias ploniausias). Iš pradžių galvojau, kad tas paveiksliukas atrodys prastai, neišsilygins ant veido, susiraukšlės ir menkai iš jo ir vaizdo ir smagumo bus. Bet aš klydau - jis atrodo puikiai, ūdros snukutis puikiai matosi, niekas neatrodo keistai ar neįprastai. Įsivaizduokite, kaip smagiai tokios kaukės atrodytų draugių pižamų vakarėlyje arba mergaitiškama SPA namuose. 


Laikydami kaukę ant veido turime stebėti, kad ji neišdžiūtų ir tik pajutus pirmuosius džiūvimo požymius reiktų ją nusiimti arba labai atidžiai sekti naudojimo laiką. Išdžiūvusi kaukė ant odos daro daugiau žalos, nei teikia naudos. Tad nusiimu ir pastebiu, kad kaukė tikrai palieka tą lipnumo jausmą, kurio nemėgstu. Jis dingsta ir palyginus greitai, serumas susigeria į odą. Kalbant apie poveikį, kaip ir visos lakštinės kaukės, ūdrų kaukė gaivina odą, ji atrodo skaistesnė, kiek šviesesnė. Visgi labiausiai man patinka labai stiprus, intensyvus, aiškiai jaučiamas drėkinimas. Vien dėl to stipraus drėkinimo ir malonaus komforto jausmo kaukė man labai patinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. nu jau tokio fainumo! :D su tokia kauke mažiau gąsdini savo antrą pusę ar šeimos narius, nes tos baltos lakštinės tai atrodo kraupiai kai užsidedi :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Miela :D Maniškiai jau priprato prie tų paprastų, tai per daug nesibaido :D Man gal pačiai fainiau va su tokia miela kauke :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą