BATH & BODY WORKS PacketBac "Sweet Pea" antibakterinė rankų želė

Aš dažnai naudojuosi viešuoju transportu ir pastaruoju metu mane tiesiog šokiruoja žmonių abejingumas - kaukės nedengiančios nosies nebestebina, mane šiai dienai šokiruoja žmonės, kuriems kaukės reikia tik įlipti į autobusą, kol pro vairuotoją praeina. O paskui kaukė ant smakro ir požiūris "dėjau ant jūsų taisyklių, viruso - svarbu man gerai". Ta prasme! Net vairuotojai ant visko dėję ir ne tik kad nereaguoja - patys kaukes ant smakro ir į tokius nereaguoja. O dar sako Klaipėdoje mažas sergamumas. Aš manau tiesiog mažai kas tiriasi, o ir išsitirti čia blogai jaučiantis tiesiog neįmanoma - jei nori tirkis viešai. Mano artimųjų rate šiuo metu sergančiųjų yra, tik ne tam pačiam mieste ir pastaruoju metu mažai bendraujame. Žodžiu, nesuvokiu aš tų dėjusių ant visko, viską neigiančių ir taisyklių nesilaikančių. Dėl dezinfekcinio naudojimo pastebiu - bene visi tiesiog praeina po dezinfekcinį. Nežinau, galbūt bambu, suvokiu, kad čia žmonių pasirinkimas, bet čia gi visuotinis reikalas. Aš dezinfekcinius vis dar naudoju, tad šį kart apie vieną jų ir noriu trumpai papasakoti.

"Jei manai, kad gali - tu gali. Bet jei manai, kad negali - tu irgi esi teisus."
M. Kay Ash


Produktas: BATH & BODY WORKS PacketBac "Sweet Pea" antibakterinė rankų želė
Gamintojas: "Bath & Body Works". Pagaminta JAV
Paskirtis: "nuprausti" rankų odą, kai šalia nėra vandens, pašalinti nešvarumus ir bakterijas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nesausina odos
Labiausiai nepatiko: Lietuvoje labai sunku įsigyti šios kompanijos produkcijos
Tūris: 29 ml
Kaina: $ 1,75 US ant pakuotės. Aš mokėjau GBP 5.48 + GBP 1.99 (siuntimo išlaidos)
Kur galima įsigyti: ebay, amazon

Ką žada gamintojas: Neleiskite bakterijoms sugadinti jūsų dienos - apsisaugokite su Bath & Body Works PocketBac želėmis. Odą minkštinanti formulė nužudo 99,9% dažniausiai sutinkamų bakterijų, o kišenei draugiškas dizainas lengvai telpa mažiausiose kišenėse ir patogus rankose. Atskirai galima įsigyti ir dezinfekcinių želė laikiklių.
Naudojimas: įspauskite nedidelį kiekį į rankas ir masažuokite į odą.

Sudėtis:
AKTYVŪS ingredientai: Alcohol 68%.
NEAKTYVŪS ingredientai: Aqua, Isopropyl Alcohol, Parfum, Carbomer, Lactose, Propylene Glycol, Aminomethyl Propanol, Isopropyl Myristate, Cellulose, Hydroxyethyl Urea, Wheat Amino Acids, Tocopheryl Acetate, GlycerinRetinyl Palmitate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Aloe Barbadensis Leaf JuiceElaeis Guinensis (Palm) ExtractOlea Europaea (Olive) Fruit ExtractHoney Extract (Mel), Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, CI 77007, CI 17200, CI 60730, CI 19140.

Netestuota su gyvūnais.


Mano nuomonė. Nedidelė, aptakių formų dezinfekcinio pakuotė labai patogi naudoti, smagi laikyti rankose, o esant reikalui, buteliuką galiu atidaryti ir viena ranka. Plastikinio buteliuko dizainas patogus, o etiketė šį kart pasirodė paprasta - ryškiai rožinės spalvos fone aukso spalvos ir balti užrašai. 

Priemonės pagrindą sudaro 68% alkoholis, kuris lyg ir pakankamas daugumai bakterijų sunaikinti. Naudojant pirmą šio gamintojo dezinfekcinę želė įspūdį darė gausa įvairių aliejų ir ekstraktų, papildomo vitamino. Regis tokia želė turėtų gerai veikti odą? Drėkinimo tikėtis iš tokio produkto nereiktų, bet ingredientai puikiai subalansuoja ir neutralizuoja sausinančio alkoholio poveikį. Želė  iš ties gerai jaučiasi ant rankų, intensyvaus sausinimo, odos tempimo ar kitų nemalonių pojūčių; nereikia skubėti teptis rankų kremais. Mano galva kokybė iš ties gerai.

Priemonė gana skysta, sudėtyje yra spalvotų rutuliukų, kurie vargu ar atlieka kokią funkciją apart estetinės - dėl grožio, taip sakoma. Tokios konsistencijos priemonę patogu naudoti, lengva dozuoti reikiamais kiekiais. Galbūt tik kvapas man ne pats maloniausias - aš nesu saldžių kvapų mylėtoja ir net neįsivaizdavau, kad šita želė bus tooookia saldi! Keista, bet būtent šio kvapo dezinfekcinė (kai jo dar buvo galima įsigyti Lietuvoje (turėjo kai kurios internetinės parduotuvės)) buvo pati populiariausia, daug atsiliepimų apie būtent šio aromato dezinfekcinį esu girdėjusi nemažai... Dėl skonio nesiginčijama ir nors kvapas man ne pats maloniausias, bet kokybė labai džiugina.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Viešuoju šiuo metu nevažinėju, bet pvz., parduotuvėse pastebiu tiek pradavėjas, tiek dalį pirkėjų dėvinčių kaukes neteisingai :( Kad ir Eurokos pardavėjos mano mieste - kaukės nosies nedengia. Gaila, nes žmonės visai negalvoja apie kitus - juk kažkam užsikrėtimas gali baigtis nekaip...
    O pro dezinkecinį skystį praeinu ir aš - nes tiesiog man kažkaip patogiau naudoti savo, kurį visada turiu su savimi :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtent! Šiandien panelės naglais veidais kaukes nusiėmusios pliurpia! Žmonės žvilgsniais varsto, o jos įjungusios "man dalapački" stiliuką toliau sau pliurpia! Viskas dzin - suprantu joms dzin, bet nu kuo ta močiutė šalia stovinti kalta? Kraupuma kokie žmonės dabar abejingi vienas kitam!
      Aš viešuoju nusidezinfekuoju ir tada dar su saviškiu - kai tenka nešvariom rankom iš rankinės traukti ar iš kišenės.. .nežinau, kažkaip įpratau taip. Nors tų viešų dezinfekcinių visokių būna - kažka Maximoj tokia naminuke padvelkė, arba kažkuriam autobuse pelėsiu. Tai taip, ne visur fainai.

      Panaikinti

Rašyti komentarą