BURT'S BEES Beeswax Vitamin E & Peppermint - 100% natūralus lūpų balzamas su vitaminu E ir pipirmėčių aliejumi

Iš visų lūpų balzamų, kurie yra sukurti ir pasiekiami rinkoje, labiausiai myliu Burt's Bees, tiesa mūsuose jie sunkokai gaunami. Tik kartas nuo karto pasitaiko proga įsigyti internetu tai vienoje, tai kitoje parduotuvėje, tačiau šios kompanijos produkcija nei viena parduotuvė neprekiauja kaip nuolatiniu asortimentu. O gaila, mat kainos ir kokybės santykis, ypatingai lūpų balzamų, yra tiesiog puikus, efektas pakankamai stiprus ir sudėtys iš ties geros. Iš visų kompanijos balzamų prieštaringiausiai vertinamas originalusis su pipirmėte, na tas, kur šaldo lūpas ir jomis rūpinasi. Kodėl? Žinau tik savo atsakymą ir būtinai noriu papasakoti ką apie šitą priemonę manau.

'Iš charakterio, manierų ir stiliaus gražiausia savybė - paprastumas."
H. V. Longfelas


Produktas: BURT'S BEES Beeswax Vitamin E & Peppermint - 100% natūralus lūpų balzamas su vitaminu E ir pipirmėčių aliejumi
Gamintojas: "Burt's Bees". Pagaminta Jungtinėse Amerikos Valstijose
Paskirtis: drėkinti ir maitinti lūpas
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: šaldantis efektas
Labiausiai nepatiko: nepakankamai maitina
Tūris: 4,25 g
Kaina: 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: Burt's Bees, lookfantastic, feelunique, Boots

Ką žada gamintojas: Orginalus. Geriausias. Ir vis dar mėgstamiausias. Klasikinis lūpų balzamas buvo sukurtas 1991 metais ir nuo to laiko mylimas naudotojų. Balzamas kondicionuoja odą, vitaminas E drėkina. Pipirmėčių aliejus suteikia giavinančio kutenimo. Lūpos taps lygios ir minkštos.
- Drėkina ir maitina sausas lūpas
- pipirmėčių aliejus gaivinančiai kutena/ šaldo
- su bičių vašuku, kuris natūraliai kondicionuoja ir drėkinančiu vitaminu E
- be parabenų, ftalatų, petrolatų ir SLS


Pakuotė. Nedidelė, kompaktiška, geltono plastiko tūbelė su išsukamu mechanizmu. Balzamo pakuotė tvirta ir kokybiška, dangtelis stipriai ir tvirtai užsidengia. Pakuotei atrodo buvo skirta pakankamai dėmesio, tačiau nepersistengta - dizainas gana paprastas, visa pagrindinė informacija sudėta po dviguba lipnia etikete, tad pakuotė neperkrauta užrašais.

Kvapas tikriausiai nenustebinsiu, kad kvepia šaltmėtės saldainiais - saldumas ir mėta. Skonis beje irgi mėtos.

Konsistencija. Rieboka ir sunkoka konsistencija, nuo kūno šilumos nesunkiai tirpsta ir paskleidžia produktą.


Sudėtis: Cera Alba, Cocos Nucifera Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Mentha Piperita Oil, Lanolin, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Glycine Soja Oil, Canola Oil, Limonene.

Netestuota su gyvūnais.
Be parabenų, ftalatų, petrolatų ir SLS.


Poveikis. Pipirmėčių lūpų balzamo konsistencija man pasirodė pati sunkiausia iš visų šios kompanijos lūpų balzamų, jis sunkiausiai tirpsta nuo kūno odos, sunkiausiai sklaidosi ir yra kiečiausias nei bet kuris Burt's Bees balzamas. Kodėl? Tikriausiai dėl konsistencijoje dominuojančio bičių vaško. Ir manau kad būtent dėl tos kietos konsistencijos balzamas sunkiau dengiasi ant odos, trūksta kremiškumo, minkštumo. Nuo pat pirmojo naudojimo labai aiškiai jautėsi, kad šitas balzamas nėra taip stipriai maitinantis, kaip kiti šios kompanijos balzamai. Ir tai tikriausiai man yra didžiausias trūkumas. 

Tačiau balzamas stipriai ir labai efektyviai gaivina lūpų odą, dilgčioja ir kutena mėtine gaiva. Vėsinimo efekto negalėčiau sulyginti su jokiu kitu mėtiniu lūpų produktu - dilgčioja stipriausiai, lūpas šaldo intensyviausiai ir yra labai malonus naudoti vasarą. Tik va, vasara baigėsi ir mano lūpoms jau trūksta intensyvesnio maitinimo, norėtųsi, kad pasidengtų lengviau, o ir šaldomasis efektas rudeniui per stiprus  - atrodo, kad šalta. Kaip apibendrinti savo nuomonę? Man balzamas iš ties patiko vasarą, buvo smagu jausti vėsinamas lūpas, bet kai reikia intensyvios pagalbos, mieliau renkuosi bet kurį kitą šios kompanijos balzamą, - šitame tiesiog trūksta maitinimo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man sis vienintelis is Burt's kuris nepatinka. Ypac vesiu oru. Visai neblogas yra Green feel's su propoliu ir kakavos sviestu. Sis musiskas rasti nesunku, nereikia siustis.

    AtsakytiPanaikinti
  2. O man visiškai nepatiko GreenFeels su propoliu - sausas, sunku tepti, nulis drėkinimo ir dar nuo propolio man pasireiškė alergija :(

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aisku, jei alergija tai negima naudoti. Bet itariu jie kazka pakeite savo sudetyje. Pirmieji kuriuos pirkau lengvai tepesi, puikiai maitino. O vat nusipirkau pries savaite, tai kaip ir jums: kietokas ir sunkokai tepasi. Gali buti, kad kazkas dabar su jais ne taip..

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na va, kokios skirtingos nuomonės. Aš šiuo metu naujo balzamo kaip ir neieškau - turiu dar kelis atidarytus, tai pirma bandysiu juos pabaigti, o tada jau žvalgysiuosi :) Ačiū labai už nuomonės merginos ;)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą