I HEART MAKEUP Lip Lava liquid lipstick with vitamin E - skysti lūpų dažai "Tremor"

Toliau naudojam ką turim? Rudens pradžioje labai dažnai naudojau Lip Lava skystus lūpų dažus, kurių atspalvis gal ir ne itin rudeniškas, tačiau man labai patiko neutralus ir beveik natūralus atspalvis. 2020 metais mano kosmetinėje mažokai spalvų, dažniau renkuosi neutralius atspalvius, labai retai dažausi, o dažniausiai tik šiek tiek paryškinusi antakius keliauju į rudenį be makiažo. Tačiau nemeluosiu - pasidažius kruopščiau ar tik šiek tiek paryškinus lūpas, net jei jų nesimato po kauke, jautiesi visai kitaip. O jūs?

"Žmogaus išsiauklėjimą rodo jo elgesys kivirčo metu."
G. B. Shaw


Produktas: I HEART MAKEUP Lip Lava liquid lipstick with vitamin E - skysti lūpų dažai "Tremor"
Gamintojas: "TAM beauty". Sukurta London, Didžioji Britanija. Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyvi pigmentacija
Labiausiai nepatiko: sunkiau sluoksniuojasi
Tūris: 12 ml
Kaina: £3.35
Kur galima įsigyti: pigu.lt, Eurokos, TAM beauty

Ką žada gamintojas: Lip Lava skysti lūpų dažai. Intensyvios pigmentacijos formulė tirpsta ant lūpų. Lūpų dažai suteikia itin lygų efektą, yra patogūs dėvėti, ilgai išlieka. Formulė su vitaminu E. Galima rinktis iš 5 atspalvių,


Pakuotė. Plastikinė tūbelė kartoninėje dėžutėje. Abiejų pakuočių dizainai visiškai identiški, tokie pat užrašai, identiška spalva, kuri daugmaž atitinka viduje esančią spalvą. Visai ne naujiena, bet labai patogu, kai pakuotės spalva atitinka priemonės spalvą, ypač jei turi  kelis vieno produkto atspalvius. Tūbelės plastikas minkštas ir patogus išspausti, po juodu atsukamu dantgeliu kirstos formos, minkštas aplikatorius. 

Kvapas neutralus, neužuodžiu nei saldumo, nei kažkokio specifinio aromato, tiesiog natūralus kvapas.

Konsistencija tiršta, kreminė.


Sudėtis: Octyldodecanol, Hydrogenated Styrene/ Isoprene Copolymer, Talc, Silica, Polypropylene, Propylparaben, BHT, Tocopheryl Acetate.
May contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 45410, CI 77742.


Poveikis. Turiu pagirti, kad lūpų dažai iš ties labai gerai pigmentuoti, spalva vos vienu perbraukimu intensyvi ir ryški. Nors pigmentacija labai gera, tačiau sluoksniuojant galima išgauti vis ryškesnę ir intensyvesnę spalvą bei daugiau blizgesio. Visgi sluoksniuojasi ne tobulai, reikia kiek pasistengti, norint tolygiai padengti antrą priemonės sluoksnį. 

"Tremor" atspalvis dailus, prislopintos rožinės spalvos, puikiai tinka dėvėti kasdien. Atspalvis nei pernelyg mergaitiškas, nėra nei itin ryškus, nei labai prislopintas. Dailiai rožinis, blizgus.


Aš tikėjausi, kad šitos serijos lūpų dažai kažkuriuo metu nuo padengimo taps matiniai ir atsparūs ant lūpų. Matiškumą dažai įgauna tik po ilgesnio dėvėjimo, kai pigmentacija pasitrina, spindesys prislopsta ir visgi matiniai jie niekad netampa, tačiau yra pakankamai atsparūs. Maždaug po pusvalandžio nuo padengimo valgant bei geriant nusitrina nedidelis priemonės kiekis, lieka menki antspaudai ant stiklinių bei puodelių. Tad šiokį tokį atsparumą priemonė tikrai turi. Išlieka ne per ilgiausiai, kelias valandas, po kurių jau ir pačiai norisi atnaujinti bei paryškinti spalvą ir vėlgi, palaukti bent pusvalandį, kol paviršinis blizgesys kiek apsitrins.

Apskritai vertinčiau neblogai - nedidelės kainos produktas su intensyvia pigmentacija bei neblogu atsparumu. Visko aplink neteplioja, tačiau tikėtis, kad bus matinis, jokių žymių nepaliekantis produktas nereiktų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Gražiai atrodote :)

    Taip, kaukės dėvėjimas šiek tiek pakeitė dažymosi įpročius. Ir anksčiau nemėgau sunkaus, ryškaus makiažo, bet dabar naudoju dar mažiau priemonių, nebenaudoju skaistalų, hailaiterių. Antakių pieštukas, tušas, šiek tiek CC kremo (plonesnis sluoksnis, nei anksčiau), jei reikia - maskuoklis ir nude atspalvių lūpų dažai (plonesniu sluoksniu - dėl kaukės). Tiesiog mano lūpos nėra ryškios, tad pasidažius nors truputį jas, veidas tampa "gyvesnis" :) Aišku, jei kaukės nereikės nusiimti, tai tik antakių pieštukas ir tušas :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju 😊
      Bet va kiek nedaug bereikia makiažo! Kiek laiko susitaupo ir kiek kompleksų daugumai dingo, visi neužtikrintumai dingo. Man regis kaip tik, va minimalus makiažo kiekis suteikia daugiau pasitikėjimo savimi!

      Panaikinti

Rašyti komentarą