DEBA Sugar mask Blackcurrant - atstatomoji veido kaukė su cukrumi ir juodaisiais serbentais

Visai nesenai dariau didelį užsakymą iš Elevitos, kurio metu krepšelyje atsidūrė na gal ir ne patys reikalingiausi, tačiau džiuginantys dalykai. Pavyzdžiui, įsigijau daug (gal kiek per daug) vonios priemonių ir veido kaukė iš kurios daug nesitikėjau. Apmaudu, kad jos galiojimas man pasirodė trumpokas - po savaitės ji jau nebebus tinkama naudoti. Kita vertus, manau visai neblogai sunaudojau ir greičiausiai pavyks pabaigti turimą likutį. O kadangi indelis sparčiai artėja link pabaigos - metas ir nuomonei bei įspūdžiams sugulti į blogą.

"Jei problemą galima išspręsti, vadinasi, nėra jokio reikalo dėl jos jaudintis.
Jei problema neišsprendžiama, jaudintis dėl jos beprasmiška."
Dalai Lama


Produktas: DEBA Sugar mask Blackcurrant - atstatomoji veido kaukė su cukrumi ir juodaisiais serbentais
Gamintojas: "Rubella Beauty" AD. Pagaminta Bulgarijoje
Paskirtis: atkurti ir maitinti, raminto veido ir lūpų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gaivinantis odą efektas
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai
Tūris: 50 ml
Kaina: 4,20 Eur 
Kur galima įsigyti: Elevita

Ką žada gamintojas: Kaukė pasižymi atstatomuoju ir maitinamuoju poveikiu, tinka visų tipų odai prižiūrėti, taip pat lūpoms. Savo sudėties ir tekstūros dėka švelniai valo ir glotnina odą, suteikia jai švelnumo. Tinkama veganams.
Naudojimas: paskirstyti ant švarios veido odos. Po 10-15 min. nuplauti šiltu vandeniu. Saugotis, kad nepatektų į akis. Naudoti 2-3 kartus per savaitę.


Pakuotė man pasirodė labai pigi, ypač nekokybiška kartoninė. Tiesiog, visas šriftas, blizgus paviršius ir dizainas nesukūrė labai gero įspūdžio. Pradžiugino, kad viduje esantis indelis stiklinis, nors ir su masyviu plastikiniu dangteliu. Pro stiklo sieneles matosi produktas ir atrodo kaip skani uogienė, - šiek tiek gaila, kad nuotraukos negeba perteikti tikrojo vaizdo.

Kvapas. Nemeluosiu, tikėjausi, kad kvepės uogomis, kažkuo panašiu į serbentus, tačiau, nors kvapas šiek tiek ir primena uogas, bet labiau sintetinį, kosmetinį, uogas bandantį atkartoti kvapą.

Konsistencija želinė, su sėklytėmis.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Sorbitol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylates Crosspolymer, Triethanolamine, Parfum, Ribes Nigrum Fruit, Helianthus Annuus Seed Oil, Sucrose Laurate, Helichrysum Italicum Extract, CI 17200, Basic Blue 99, Acid Violet 43, Basic Brow 16, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate.
99% natūralūs ingredientai


Poveikis. Veido kaukę patogiausia dengti pirštais, tačiau dėl želinės tekstūros ji nepasidengia labai tolygiai. Priemonėje esančios sėklytės visiškai dekoratyvinio efekto ir neatlieka jokios konkrečios paskirties. Tik padengus jaučiasi labai stiprus priemonės aromatas, kuris išlieka praktiškai visą laiką, kol kaukė ant veido.  Nuo padengimo, iki nuplovimo priemonė gerokai padžiūva ant veido odos.

Apskritai kaukėje man nepatinka du dalykai: priemonės sudėtis, kurioje neišvengta dviejų pavojingų ir žalingų konservantų, nesaugūs dažikliai. Tikriausiai dėl pastarųjų kaukę sudėtinga švariai nuplauti nuo veido - valant toniku ant diskelio lieka rožinis pėdsakas. Apmaudu, bet iki galo kaukės nuprausti tik vandeniu man nepavyksta.


Pakalbėkime apie poveikį? Poveikiui neturiu visiškai jokių priekaištų. Tik padengus ant veido jaučiu intensyvų gaivinantį poveikį, kaukė vėsina, ramina odą. Tiesiog fantastiškas jausmas po karštos vonios, įsivaizduoju, kad būtų puiki ir po dienos paplūdimyje ar odai nudegus. 

P.S. veido kaukė kiek panaši į L'Occitane veido kaukė su serbentais. Skiriasi tekstūra, skiriasi ir efektas - ši odą gaivina geriau ir intenyviau, tačiau drėkinimas mažesnis nei L'Occitane.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai