NARCISO RODRIGUEZ "for her" tualetinis vanduo moterims

Šiais metais naujų parfumerinių atradimų mano namuose yra tikrai nemažai, tiesa dauguma jų nedidelėmis talpomis, tačiau gal taip tik geriau? Kvapo atradimo džiaugsmas yra, o jei nepatinka - nereikia kankintis su didžiuliu buteliuku, galvojant, kur jį dabar padėti. Pastarasis didesnis mano pirkinys buvo Narciso Rodrigueuz 'For Her" aromatas, kurio regis ir bloge neparodžiau? Įsigijau ir bene iš kart įsimylėjau iš naujo. Tuoj papasakosiu plačiau.

"Ramybė ateina iš vidaus. Neieškokite jos išorėje."
Siddharta Gautama


Produktas: NARCISO RODRIGUEZ "for her" tualetinis vanduo moterims (EDT)
Gamintojas: "Beaute Prestige International" Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: 50 ml. Galima nusipirkti 30 ml pakuotėje
Leidimo metai: 2003 m.
Aromato kūrėjas: Christine Nagel ir Francis Kurkdjian
Kaina: 83,00 Eur
Kur galima įsigyti: Kristiana, Eurokos, Senukai, pigu.lt
Kvapo kategorija: muskuso - gėlių - medienos

Gamintojo aprašymas: Narciso Rodriguez For Her kvepalai moterims skirti visoms žavėti ir gundyti norinčioms moterims. Juos sukurti Narciso Rodriguez įkvėpė egiptietiškas muskuso aliejus – šiltas ir šilkinis. Narciso Rodriguez For Her kvepalų moterims aromatas nuostabiai seksualus. Vyrauja geismą žadinantis muskuso kvapas, tai pat juntamas, apelsinų žiedų, kvepenių, ambros, vanilės ir kvapiųjų auksabarzdžių aromatas.
Kvapo pobūdis: elegantiškas, žadinantis geismą, paslaptingas, prašmatnus.
ČIA

Viršutinė nata: apelsinų žiedai, kvepenė, bergamotė
Širdies nata: muskusas, gintaras
Apatinė nata: kvapnusis auksabarzdis, vanilė, pačiulis


Sudėtis: Alcohol Denat, Parfum, AquaBenzyl SalicylateButhylphenyl MethylpropionalButyl Methoxydibenzoylmethane, Benzyl AlcoholHydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, GeraniolEthylhexyl Methoxycinnamate, Linalool, Cinnamyl Alcohol, Limonene, Benzyl Benzoate, Farnesol, Citral, Citronellol, BHT.


Pakuotė yra visiška meilė! Minimalistinio dizaino ir kartu labai moteriška. Rožinė kartono dėžutė tekstūruota smulkiomis horizontaliomis linijomis; visiškai juodas buteliukas su tokio pat atspalvio, klasikinės formos dangteliu. dizainas visiškai minimalus, vos keli užrašai, jokios pompastikos, tačiau dailiai elegantiška.
Vienintelis, šiek tiek erzinantis aspektas - pro juodas sieneles tiesiog neįmanoma suprasti, kiek priemonės esu sunaudojusi ir kiek dar jos liko. Nei pašvietus šviesos šaltiniu, nei jokiais kitais būdais, galiu tik spėti, kad pakuotė kiek palengvėjusi. Ir visgi greičiausiai aromatas baigsis netikėtai.


Kvapas. Tik pasipurškus aromatas tiesiog nuostabiai gražiai (Jei toks apibūdinimas tinka kvapui) atsiskleidžia pradžioje. Šiltos, kreminės, gaivios gelių natos, tarp kurių dominuoja apelsinų žiedai, apsuptos pudriško muskuso natų. Aromate dar užuodžiu ir auksabarzdžius, saldžią vanilę, tačiau jie nėra dominuojantys. Dominuoja muskusas ir apelsinų žiedai: unikali dermė, man prieš tai neuostytas aromatas.

Ką labiausiai primena? Moterį, kuri yra tokia, kokia yra; moterį, kuriai nereikia nieko įrodinėti, kuriai nereikia apsimetinėti kažkuo, ko ji nėra. Ji trapi, tačiau kartu stipri, unikali, elegantiška. Nuostabu!

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☃ labiausiai žiemos sezonui, tačiau tiktų ir vėsiomis rudens dienomis;
     ☀★ tiek dienos, tiek vakaro metui.

Aromatas stiprokas, jaučiasi per kiek daugiau nei pusmetį, maždaug iki metro, tad su tokiu stipriu kvapu vargu ar sužavėsite biuro kolegas, tačiau vakarui kvapo šleifas tinka tiesiog puikiai: nei per daug, nei per mažai. Kvapas išlieka iš ties ilgai, geras 8 valandas ant odos, nepaisant kad yra tik tualetinis vanduo. O jei patenka ant drabužių ar pavyzdžiui, šalio - išlieka iki pat tol, kol neišplauni! Ko daugiau galima norėti?


Tiesiog nepakartojama, kad šitas aromatas būtent dabar atsirado mano namuose. Anksčiau labai nemėgau muskuso kvapų, o dabar - tik pagalvokite, įsimylėjau aromatą, kuriame dominuoja muskuso ir apelsinų žiedų kvapas. Man patinka kaip gražiai kvapas sužaidžia šaltu žiemos oru ar vėjuotomis rudens dienomis. Žinau, kad jau netrukus kvapą supakuosiu iki kito šaltojo sezono - šviečiant saulei šis muskusas man nebepatinka. Bet grįžtant prie žiemos reikalų - net kelis žiemos mėnesius džiaugiausi aromatu. Man labai patinka kaip šis kvapas sukuria laisvos, savimi pasitikinčios moters kvapą, tokios, kuriai būti savimi tiesiog pakanka ir niekam nieko įrodinėti ar prieš nieką vaidinti nereikia.

P.S. Kadangi aromatas turi stiprią muskuso natą, nerekomenduočiau pirkti kvapo prieš tai jo neišbandžius ant odos.

Aromatas panašus į:
- JESSICA PARKER "Lovely Sarah"
- MAISON MARTIN MARGIELA REPLICA "Lazy Sunday Morning"
- TOCCA "Cleopatra"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų H&M nagų lakas "Bluebottle".

Komentarai