MULTIBIOMASK "Lift & Ultra Clean" stangrinamoji - jauninamoji veido kaukė su 1,2% filtruotu sraigių sekreto ekstraktu ir valomoji kaukė su kaoliniu bei aktyvuota anglimi

Oi, kaip aš laukiu kuo čia pasibaigs tas M.A.M.A skandaliukas. Instagram jau išsakiau savo nuomonę ir buvo čia visokių nuomonių. Neva tai ne renginys, o filmuojama laida - betgi laidos filmuojamos studijoje su dalyviais, be jų antrų pusių ir pašalinių žmonių? Neva visi vyko dirbti? Nežinojau, kad Lietuvoje, darbo metu galima vartoti alkoholį, kuris matėsi ir nuotraukose ir instagramerių prifilmuotose vaizdeliuose? Neva buvo galima kirsti savivaldybių ribas, nes į darbą ane? Bet negalima į darbą vežtis antrų pusių ir draugų! Nes vyras manęs tai nesiveža į kitą rajoną važiuodamas į darbą ir negali. Neva tai viskas vyko saugiai? Padaryti testai? O kodėl paprasti žmonės negali pasidaryti testų ir važiuoti kažkur sau ramiai? Nu nes negali ir viskas! Atstumai? Oficialiai gal ir deklaruojama, bet užteko pamatyti dalyvių stories, kur net ne du ūkiai dalyvauja, o bele kiek kartu glėbesčiuojasi, vartoja ir sau linksminasi. Nepavydžiu, bet užkniso, kad kažkam tai galima, o kitiems ne. Ir ne pirmas kartas, kai instagram žvaigždutės varinėja kur nori ir bendrauja su daugybe žmonių. Visus karantinas užkniso juodai, bet dauguma dar turi proto laikytis ribojimų. Na jei jau neturi to proto, bent turėk jo netransliuoti sekėjams! Tikiuosi, kad gerai prabauduos visus baliavotojus, kurie už ekrano esančius durnais laiko. Lai - pasipildys biudžetas pinigėliais ir žmonės geriau jausis. 
Aš vakar savo ruožtu atsekiau krūvą žmonių instagrame, kurių dauguma va tokios tuščios žviozdos, kurias sekiau iš smalsumo, ciekavijausi, kaip sakant. Nors jau kuris laikas jaučiau, kad man jos visiškai nieko neduoda, tik bukina protą ir atima mano laiką... Laukiu atomazgos, nes čia toks kritinis taškas, nuo kurio bus aišku kaip pandeminė situacija mūsų šalyje toliau plėtosis... Ir kaip gera kartais išsipliurpti, va taip, išsakyti, kas erzina, o dabar lekiu pasidaryti veido kaukės ir noriu iš kart papasakoti kas ir kaip.

"Vulgarumo esmė - siekti sensacijos."
John Ruskin


Produktas: MULTIBIOMASK "Lift & Ultra Clean" stangrinamoji - jauninamoji veido kaukė su 1,2% filtruotu sraigių sekreto ekstraktu ir valomoji kaukė su kaoliniu bei aktyvuota anglimi
Gamintojas: "Maurisse" Sp.z.o.o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: išvalyti veido odą, drėkinti ir regeneruoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kainos ir efekto santykis
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 2 x 5 ml
Kaina: 0,99 EUR
Kur galima įsigyti: Martina

Ką žada gamintojas: 
Stangrinamoji-jauninamoji: Sudėtyje aktyvios, natūralios, senėjimą lėtinančios substancijos: kolagenas, elastinas, vitaminai A, E ir C, taip pat proteinai ir alantoinas, kurie intensyviai regeneruoja odą, prisotina ją drėgme ir stiprina. Oda tampa minkšta, glotni prisilietus. Sraigių sekretas veikia kaip natūralus odos liftingas - išlygina raukšles, neutralizuoja nedidelius randus ir skaistina paraudimus.
Valomoji: Kaukė pašalina iš odos porų toksinus, valo ir siaurina jas. Pašalina nešvarumus, saugo nuo inkštirų atsiradimo ir reguliuoja sebumo išsiskyrimą.

NAUDOJIMAS:
1 žingsnis - paskirstyti valomąją kaukę ant viso veido arba ant tų vietų, kurios labiausiai riebaluojasi (T-zona). Po 5 min. nuskalauti drungnu vandeniu.
2 žingsnis - Paskirstyti stangrinamąją - jauninamąją kaukę ant veido odos ir palikti 10 min. Kaukės likučius nuvalyti vatos diskeliu arba švelniai  įmasažuoti į odą.

--------
Pakuotė. Dviguba veido kaukė iš pirmo žvilgsnio mane apgavo - man atrodė, kad čia dviguba kaukė, tai yra dviem naudojimams. Iš ties tai dviejų žingsnių, vieno naudojimo kaukė, kuri supakuota vienkartinėje, plastiko pakuotėje. Dizainas ne pats patraukliausias ir jei pirkimo metu nebūčiau peržiūrėjusi visų kaukių iš eilės, greičiausiai net nebūčiau jos pastebėjusi.

Kvapas. Kadangi pakuotėje dvi skirtingos kaukės, tai kvepia visiškai skirtingai: valomoji kvepia dantų pasta, gaiva ir eukaliptais; stangrinamoji - saldžia kosmetika ir kažkuo tarp gėlių ir desertų. Stangrinamosios kvapas man labai patiko, o valomosios buvo pernelyg gaivus ir perdaug priminė dantų pastą ar natūralias priemones, kuriomis mama gydydavo vaikystėje. Abu kvapai labai stiprūs, išlieka visą kaukės dėvėjimo laiką ir tikrai neleidžia apie save pamiršti.

Konsistencija skiriasi: valomoji kaukė tirštesnė, molinė; stangrinamoji priminė lengvą kremą ar kiek tirštesnės, tvirtesnės konsistencijos losjoną.

Sudėtis: 
Stangrinamoji - jauninamoji: Aqua, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Polydecene, Glycerin, Isononyl Isononanoate, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, PEG-100 Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Staeric Acid, Dimethicone, Snail Secretion Filtrate, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Linalool, Limonene, Citronellol, Geraniol, CI 16185, CI 42090.

Valomoji: Aqua, Kaolin, Glycerin, Magnesium Aluminum Silicate, Betaine, Methylpropanediol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Allantoin, Panthenol, Charcoal Powder, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Diazolidinyl Urea.


Poveikis. Jau pradžioje minėjau, kad kaukė sudaryti iš dviejų žingsnių, kurių pirmasis - odos valymas. Veido valomąją kaukę galima tepti tik T-zonoje arba ant visos veido odos. Aš rinkausi tepti visur, nes turiu paviršinių, kiek pasikimšusių porų, kurias noriu pavalyti. Dengiant ant odos labai jaučiasi, kad kaukė molio pagrindo (pamiršau nufotografuoti konsistenciją), tepasi lengvai, bet kiekis mažokas. 

Pradėjus tepti visą vonios kambarį užpildo stiprus, intensyvus eukaliptų aromatas, primenantis dantų pastą. Kaukė bene iš kart pradeda dilgčioti veido odą, gana stipriai ir intensyviai žnaibo skruostus, tad laikau sukryžiavus pirštus, tačiau nuplovus jokio intensyvesnio sudirgimo nemačiau, tad lengviau atsipūčiau. O kaip rezultatai po pirmos kaukės? Akivaizdžiai veido paviršines poras pavalė, kai kurios poros jau matėsi juoduliukai paviršiuje (ne inkštirai) - tai pavalė. Nors ne visus, bet visai neblogai.


Antrasis žingsnis yra skirtas odos stangrinimui ir jauninimui. Lengva, tarp gelinės ir kreminės konsistencijos, kaukė lengvai pasidengė ant odos ir maloniai vėsino jos paviršių - ne šaldė, o vėsino. Jausmas geras, kvapas malonus, bet visiškai nesuprantu gamintojo, kuris rekomenduoja kaukės likučius ne nuplauti, o tiesiog įmasažuoti į odą. Kaip? Tai aišku, kad kaukės likučiai suteiks odai švelnumo, minkštumo ir tam kartui atrodys gerai. Tačiau tai apgaulė ir antra - man nesinori visų tų parfumų trinti į odą, tai aš nuvaliau su drėgnu rankšluostėliu, kad ant paviršiaus nieko neliktų. 
Antroji kaukė atgaivino, padrėkino, suteikė švelnumo ir skaistumo. O kaip su tuo jauninamuoju efektu? Žinokite ne, nerealu paprasčiausiai. Sudėtyje tikrai yra gerų ingredientų, tačiau jie nepakankamai stiprūs, kad po karto matytųsi skirtumas. Juk net ir su stipriausiais ingredientais reikia bent 28 dienų, kol pamatai realų odos poveikį!

Apskritai kaukė visai smagi naudoti, efektas neblogas, lyginant su priemonės kaina. Nelabai patiko daug kvepalų ingredientų abiejų kaukių sudėtyse. Rezultatais visai džiaugiuosi, mat stebuklo čia nelaukiau - maždaug to, ko ir tikėjausi, tą ir gavau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai