ELYSIUM "Himalayan" rožinė Himalajų druska voniai

Vonios priemonių pas mane dabar pilnos spintelės ir tuo labai džiaugiuosi, mat kiekvienas mūsų šeimoje turi labai skirtingus pomėgius ir poreikius. Vaikui reikia, kad būtų spalvota ir smagu, vyrui labiau patinka bekvapės priemonės, o man patinka kvapų terapija. Tad ir varijuojame tarp kelių priemonių, kiekvienas turi mėgstamus pasirinkimus ir kiekvienas renkamės skirtingus produktus. Šiandien noriu pakalbėti apie vyro mėgstamiausią vonios druską, būtent dėl to, kad priemonė bekvapė, neutralaus, natūralaus kvapo, dažniausiai voniai ją renkasi būtent jis.

"Skirtumas tarp sumanumo ir išsimokslinimo: sumanumas leis tau gyventi pasiturinčiai."
Charles Franklin Kettering


Produktas: ELYSIUM "Himalayan" rožinė Himalajų druska voniai
Gamintojas: "Elysium SPA". Pagaminta Pakistane
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: paprastumas
Labiausiai nepatiko: neištirpsta iki galo
Tūris: 450 g
Kaina: 3,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Himalajų druskos vonia palankiai veikia odą.
Naudojimas: 2 saujas druskos įpilti į  šiltą vonios vandenį. Mėgautis vonia 20 minučių.


Pakuotė. Plastikinis, ryškiai rožinis maišelis mano dėmesį patraukė būtent rožinė spalva, patiko kompanijos logotipas. Maišelis turi papildomą užspaudžiamą juostelę, kurios pagalba, net ir atidarius pakuotę patogu ją sandariai uždaryti. Praktiška, jei vonioje druskos nepilate į indelius ir nenorite segioti maišelio spaustukais.

Kvapas neutralus, natūralus, bekvapis produktas. Gamintojas druskai nenaudojo kvapiųjų medžiagų.

Konsistencija. Vonios druska itin smulki, švelnaus rožinio/ kreminio atspalvio.

Sudėtis: Sodium Chloride.


Poveikis. Man labai sunku patikėti, kad ši druska yra rožinė Himalajų druska, sunku patikėti, kad ji nėra dažyta. Galbūt? Tačiau abejonės neapleidžia, juolab, kad vonioje druska iki galo taip ir neištirpsta - ant vonios dugno lieka rausvos spalvos dalelės. Tai nėra akmenukai ar žyvriukas, tačiau turėtų būti kažkoks priedas druskai - žinia, natūrali druska visiškai tirpi vandenyje. Nebent ši druska nėra kokybiška, nepilnai išvalyta ir turi daug priemaišų? Dėl šios priežasties man labiau patinka jūros druska.
Priemonė bekvapė, tad vonioje jokio aromato nėra, o ir vandens spalva su druska nė trupučio nepakinta.


Vonios į druską pilame maždaug pagal instrukcijas, tad nenuostabu, kad maišelis gana sparčiai tuštėja, jei naudojamės abu. Ką tokio tipo priemonės daro? Iš ties druska yra vienas tų produktų, kurie geba atpalaiduoti įsitempusius raumenis bei padeda atsipalaiduoti. Netikiu ant pakelio esančiais pažadais detoksikuoti kūno odą, netikiu druskos kosmetinėmis savybėmis. Tiesiog pats laikas vonioje padeda atsipalaiduoti, pailsėti ir jaustis geriau, na o odai - atmirkyti negyvas ląsteles, kurios po vonios pasišalina daug lengviau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš tai naudoju paprasta Himalajų druską. Ta kokius 2 kart pigesnė.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, šiuo atveju paprasta Himalajų druska mažai skirtųsi nuo šios kosmetinės ir pigiau :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą