2021/03 Kovo mėnesio pirkiniai ir naujienos: Margarita, La Roche-Posay, Bioderma ir kt.

Paskutinę mėnesio dieną kaip visuomet apie pirkinius: šį mėnesį pirkinių dėžė pilna, nors atrodo pirkau nelabai daug ir išleidau tikrai ne kosmosą. Bet va taip kažkaip, padariau porą užsakymų el. parduotuvėse ir šiandien noriu parodyti ką bandysiu netrukus.

"Laisvė turi apribojimų, bet ne sienas."
David Lloyd George


Kūnui

Kuo toliau, tuo labiau norisi didelių pakuočių ir ilgai pakankančių priemonių. Skystiems muilams noriu papildymų, kai anksčiau pirkdavau daug pakuočių su pompa. Man būtų dar patogiau, jei pakuotė būtų dar minimalesnė, jai būtų naudota dar mažiau plastiko. O šiaip būtų šaunu, jei didžiosiose prekybos centruose galėtum prisipildyti šio ženklo pagrindinėmis kūno, plaukų ir higienos priemonėmis. Kaip manote? Mačiau Rimi bando įgyvendinti, tačiau kol kas girdėjau tik labai nekokius atsiliepimus ir žinau, kad kainos nelabai draugiškos.
eshop.bioklab.com, mokėjau 2,23 Eur (pilna kaina 3,19 Eur)

Keistoka tekstūra, tarsi želė drebučiai pakuotėje, įdomu bus kai atidarysiu pasižiūrėti kas čia per produktas. Kol kas nusprendžiau neatidarinėti, mat šito gėrio dar turiu pakankamai - vonioje stovi trys kūno prausiklio buteliukai, dar vienas laukia atsargoje. Matyt bus vasarai.
Biok el.parduotuvėje, mokėjau 2,44 Eur (pilna kaina 3,49 Eur)

Beveik baiginėjasi šiuo metu naudojamas šveitiklis, tad įsigijau giliai naują. Kažkada šito ženklo priemonės buvo gana populiarios, bet taip nieko ir neišbandžiau.
Eurovaistinė, 7,79 Eur

Jau buvau pirkusi, naudojusi ir norėjau pakartoti. Pastaraisiais metais laviruoju tarp stipriai veikiančio ir natūralaus dezodoranto. Šį kart vėl bandysiu natūralesnį - gal patiks labiau nei prieš 5 metus?
Biok el.parduotuvėje, mokėjau 2,32 Eur (pilna kaina 5,79 Eur)

Plaukams

Biok el.parduotuvėje, mokėjau 2,44 Eur (pilna kaina 3,49 Eur)

Biok el.parduotuvėje, mokėjau 1,39 Eur (pilna kaina 1,99 Eur)

Turiu nemažai visokių pavienių balzamų, plaukų kaukių, kurias norėčiau sunaudoti prieš pradedant naują porelę plaukams, tad prigriebiau porą skirtingų šampūnų. Galite patikėti, kad tą su mielėmis esu naudojusi vaikystėje? Aišku, pakuotė buvo visai kitokia, bet principas tas pats.


Ilgai norėjau išbandyti šią dulksną. Sudomino, kad saugo nuo taršos, tinka tiek ant makiažo, tiek ant 'nuogo' veido. Turėtų drėkinti ir atgaivinti veido odą.
Biok el.parduotuvėje, mokėjau 5,19 Eur (pilna kaina 12,99 Eur)

Prausiklis vaiko odai. Ieškau tik itin saugių variantų vaikiškai odai, tad bandome lietuvišką variantą skirtą kūdikiams.
Biok el.parduotuvėje, mokėjau 2,45 Eur (pilna kaina 2,89 Eur)

Vis dar perku vaikiškas dantų pastas, tačiau susimąsčiau, kaip reikėtų elgtis šiuo metu? Mano sūnus jau turi du nuolatinius dantis, visi kiti vis dar pieniniai. Ar turėčiau vaikui pirkti nuolatiniams dantims skirtą dantų pastą? Ar vis dar tinka pieninių dantukų pastos? Reikia pasikonsultuoti su odontologu. O ką jūs manote?
Biok el.parduotuvėje, mokėjau 1,88 Eur (pilna kaina 2,69 Eur)


Ruošiamės vasarai, tad perku saulės kosmetiką. Kiekvienais metais kartu įsigyjame ir priemonę, skirtą po saulės vonių, ne dėl įdegio išsaugojimo. Mano vyras beveik visuomet nudega saulėje, o vaiko oda įkaista ir jiems norisi odą vėsinančio produkto. Per vasarą sunaudosime po saulės vonių - šiam sezonui bandysime Bioderma. 
Eurovaistinė, mokėjau 10,84 Eur (pilna kaina 15,49 Eur)

Vakar pasakojau, kad The Ordinary šveitiklis man per stiprus, norisi švelnesnio ir labai norisi matyti, kaip oda nusišveičia kartu su nešvarumais nusirutuliojanti lauk (kaip šitas šveitiklis). Nežinau ko tikėtis, bet tikiuosi, kad bus gerai.
Eurovaistinė, 10,99 Eur

Apsižioplinau... maniau, kad perku kūnui, bet čia veido priemonė. Regis reikės papildomai įsigyti kūno losjoną nuo saulės, tik greičiausiai kokią gegužę, ne anksčiau.
Eurovaistinė, mokėjau 14,99 Eur (pilna kaina 19,99 Eur)

O va šitą pirkau veido odai. Pernai metais girdėjau gerų atsiliepimų šio ženklo saulės kosmetikai, tad šiais metais bandysiu. Kol kas pirmu žvilgsniu į sudėtį nesidžiaugiu.
Eurovaistinė, mokėjau 14,76 Eur (pilna kaina 21,09 Eur)
----------------------------
Viskas, tokie šio mėnesio pirkiniai. Atrodo, kad ateinančiam mėnesiui nelabai kažko papildomai ir prireiks? Atrodo apsirūpinau viskuo pakankamai ilgam.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man Margarita jūros linija nepatiko. Dabar naudoju muilą, tai tikrai kaip ne iki galo sustingusi želė 😬

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oho! Aš dar kol kas nebandžiau, bet kažkaip nedžiugina toks atsiliepimas 😶 Tikiuosi, kad dušo želė tekstūra normali bus 🤞

      Panaikinti

Rašyti komentarą