BIODERMA Photoderm Apres-soleil drėkinantis, raminantis ir prailginantis įdegį kūno pienelis po deginimosi

Nors vasara jau baigėsi, bet vasariškos priemonės dar ne visai. Vasaros pradžioje standartiškai įsigyju priemonių nuo saulės ir vieną po deginimosi. Rudenį šitų priemonių panaudoti jau nebenoriu, nes na, patys suprantate, saulės nebėra, panaudoti nebėra kur, o kūno odą vėsinantys losjonai tiesiog nebemalonūs, kai norisi šilumos, o ne šalčio. Tačiau šiais metais su saulės priemonėmis kiek kitaip - nusipirkau losjoną po deginimosi iš Bioderma, kuris nė trupučio nešaldo odos. Tad pasilikau jų naudoti ir rudens metui, tad šį kart mano įspūdžiai ir iš karštos vasaros, po saulės vonių, iš iš vėjuoto rudens, po paprasčiausio dušo.


Produktas: BIODERMA Photoderm Apres-soleil drėkinantis, raminantis ir prailginantis įdegį kūno pienelis po deginimosi
Gamintojas: "Bioderma Laboratoire Dermatologique". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti, raminti, gaivinti kūno odą
Tinkamas tipas: jautriai, išsausėjusiai odai
Labiausiai patiko: gerai drėkina odą
Labiausiai nepatiko: vasarai norisi vėsinamojo efekto, o čia jo nėra
Tūris: 200 ml
Kaina: 15,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinėje

Ką žada gamintojas: Pienelis po deginimosi tinkantis jautriai, išsausėjusiai odai. Turtingas drėkinamųjų ir raminamųjų ingredientų Photoderm Après-soleil ramina odą po deginimosi ir prailgina natūralų įdegį. Nekemša porų. Patikrintas su dermatologų priežiūra. Itin lengva, gaivinanti tekstūra. Puiki odos tolerancija.
Naudojimas: Tepkite Photoderm Après-soleil po deginimosi ant švarios, sausos odos. Nenaudokite priemonės ant odos, kuri stipriai sudirgusi arba šlapiuoja.


Pakuotė. Ryškiai mėlyna, plastikinė tūbelė su apačioje atkemšamu dangteliu. Pakuotės plastikas vidutinio minkštumo, dozavimo anga produktą dozuoja gerai, naudoti patogu.

Kvapas gaivus, malonus kosmetinis aromatas. Kvapas gana intensyvus, užuodžiamas ilgokai ir tiesą pasakius gali šiek tiek erzinti uoslę.

Konsistencija kreminė, kaip lengvo kūno pienelio.


Sudėtis: Aqua/ Water, Paraffinum Liquidum/ Mineral Oil, Glycerin, Sorbitan Stearate, Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Cyclohexasiloxane, Polysorbate 60, Cetyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Allantoin, Mannitol, Xylitol, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Rhamnose, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Sodium Dehydroacetate, Citric Acid, Ectoin, Disodium Phosphate, Dipotassium Phosphate, Fragrance (Parfum).


Poveikis. Kūno pienelio pagrindą sudaro vanduo, mineralinis aliejus, glicerinas, emulsiklis, silikonas ir drėkiklis. Priemonės sudėtyje yra nemažai odą drėkinančių, minkštinančių ir raminančių ingredientų, tačiau kartu ir silikono, kuris suteiks odos paviršiui švelnumo jausmą.

Pirmą kartą šį pienelį išbandėme po dienos paplūdimyje, kai oda buvo įkaitusi, o vyras buvo gerokai nudegęs. Tepdama jo pečius pamenu, išgirdau klausimą, ar tai tikrai priemonė po deginimosi? Jis buvo įpratęs, kad po saulės vonių kasmet turėdavau odą vėsinančią/ šaldančią priemonę, o šiais metais jokio vėsinamojo efekto kremas neteikė. Ką kremas darė - labai gerai drėkino odą, kvapas suteikdavo apgaulingą gaivos jausmą, o nudegimus produktas iš ties kiek apmalšindavo. Dėl šios priežasties, aš nusprendžiau pienelio likutį pabaigti jau rudens metu. Šiuo metu ją naudoju po dušo ir jaučiu, kaip greit susigeria į odą, drėkina išsausėjusias blauzdas ir tiesiog maloniai kvepia.

Tiesą pasakius produktas paprastas, gerai drėkinantis. Ir visgi, vasaros metu labai norisi to šaldančio efekto po saulės vonių. Tad greičiausiai vasarai ieškočiau kitokio produkto, o kol kas, kol oda nereikalauja riebių priemonių, pabaigsiu kaip paprastą, gerai drėkinantį kūno losjoną.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai